Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért gondoljátok, hogy...

Miért gondoljátok, hogy akinek lánnyal nem jön össze a sex, az legyen meleg, mert fiuval könnyebben összejön?!

Figyelt kérdés
és, hogy ne tudjatok már az elsö válaszokban ujjal mutogatni rám, ezért elmondom, hogy nekem sem jön össze lánnyal és valoszinüleg fiuval sem a kufirc, mert alapvetöen az intim kapcsolatok kialakitása nem megy!
2010. máj. 26. 20:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/136 anonim ***** válasza:

Szerintem, senki ne legyen meleg, csak azért mert pár csajszi kiszúrt vele. Ha nem érez vonzalmat valaki a saját neme iránt akkor nem meleg és semmi értelme, hogy ilyen jellegű testi kapcsolatot létesítsen.

Melegnek lenni nem igazán döntés kérdése...

Részben talán igen, de sokan egyszerűen csak nem tartják vonzónak az ellenkező nemet. Lehet utálkozni de ez semmin nem változtat.

Mindannyian vágyunk arra, hogy szeressenek minket és elfogadjanak, és akármilyen reakciót is vált ki ez a környezetből, megesik, hogy ezt egy azonos neműtől kapjuk meg...

2010. máj. 28. 21:56
 22/136 Tőkésréce ***** válasza:
0%
a ßuziság ma már gyógyítható!
2010. máj. 28. 22:30
 23/136 anonim ***** válasza:
100%

Komám, ne haragudj, de a melegek között sokkal kevesebb arányban fordulnak elő olyan idióta faszok, mint te...

Sírsz, hogy csúfolnak, hogy más vagy mint az átlag, jön egy meleg srác, aki segíteni akar, erre te elkezdesz prédikálni, hogy milyen rossz dolog a homoszexualitás... Pedig ez is csak egy olyan másság, amitől te is szenvedsz.

2010. máj. 28. 22:31
 24/136 A kérdező kommentje:
na, akkor mostmár egy meleg is elismeri, hogy a melegség MÁSSÁG? egyébként csináltatott velem rorschach-tesztet a pszichologusom, és azt mondta depresszio-szorongás-paranoia jellegü dolgokat nyaldosok.tehát kisebb rendellenességekben szenvedek! ezek szerint a homokosság is rendellenesség.most ismerted be
2010. máj. 28. 22:33
 25/136 anonim ***** válasza:

nem vagyok meleg, ezért mondom a melegekre, hogy mások... -.-

22:31 as vagyok

2010. máj. 28. 22:46
 26/136 A kérdező kommentje:
akkor kabbe, amiért velük egy kategoriába soroltál!
2010. máj. 28. 22:47
 27/136 anonim ***** válasza:

csak ismételni tudom magam:

nem vagyok meleg

De te valószínűleg rejtett homoszexuális vagy, mindemellett kényszeresen homofób, fanatikusan vallásos és ezekből kikövetkeztethető, hogy kialakulóban van egy jó kis skizofrénia.

2010. máj. 28. 22:50
 28/136 A kérdező kommentje:
ha meleg nbem is vagy, de akkor minimum egy eltén végzett pszichologus legalább 5 éves gyakorlattal, hogy ezt igy megmondd.tood pszichologushoz járok fél éve és azért ennyi idö alatt már megmondta volna, hogy van valami baj! ugyhogy mégcsak viccesnek sem tartom a beszolásodat.
2010. máj. 28. 22:52
 29/136 anonim ***** válasza:
szerintem inkább pszichiáterhez kéne járnod...
2010. máj. 28. 22:56
 30/136 anonim ***** válasza:
Ja és nem beszóltam, csak figyelmeztettelek, nem viccelődtem.
2010. máj. 28. 22:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!