Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró férfiak, miért vagytok ilyen beképzeltek? Azt gondoljátok rátok indul az összes meleg?
XD
Bocsi de már unlak titeket,egyfolytában nyafiztok,mint a 16 éves kis fruskák
-Jaaaj most fééélek,rám fog hajtani jaaaajj
meg
-Úristen meleg a legjobb barátom,most tartsam vagy megszakítsam vele a kapcsolatot?Be fog nálam próbálkozni vagy nem?~~Ember!Elég ideje lett volna rá hogy fölszedjen ha akar azalatt az idő alatt amíg legjobb barátok lettetek!~~
meg
-Amíg velem nem kezd ki addig nincs bajom
~~Mert azután utálni fogod az összes meleget ha az egyik finoman elhív randiraXD???Gondolj bele,lehet hogy már bepróbálkoztál leszbikus lánynál,csak nem mondta meg,és ezért rázott le.Na,lehet hogy ugyan azt csináltad mint a meleg aki nálad próbálkozott.~~
Esküszöm,néha az a benyomásom,hogy sokan(képletesen)CSAJJÁ törzsfejlődnek melegek közelében.Ő meleg,te meg heteró,és félsz tőle hogy lekap?Ugyan az mint ahogy a lányok éreznek mikor megpróbálják őket fölszedni.
-Amíg velem nem kezd ki addig nincs bajom
nem utálom utána az összes meleget és az adott meleget se de 1 rohadt bzi biztos kicsúszna a számon ha túlzásba vinné :D
tényleg ugyan olyan emberek [ettől még nem tartom helyesnek] de most na nem azért fogok vkit utálni mert a farokra bukik :D
101%-ig hetero:
19F
Én hetero férfi vagyok, de ha bu*i lennék kívánnál!:D:P
20f
de mért nem mernek mi félelmetes van bennük ?:D ink kapjon le 1 meleg mint kiszel tünde..
19F
Èrdekes Én ismerek melegeket, de nem tartok tölük.
Tudják, hogy 196%-ban hetero vagyok és tiszteletben tartják.
Szerintem akikröl Te beszélsz, azok nem szimplán Férfiak, hanem homofób Férfiak.
Ez nem beképzeltség, hanem betegség.
Osztom.
Aki magabiztos, jól ismeri önmagát és kiegyensúlyozott, nem feszeng, nem parázik ilyesmin. ://
Nem is homofób dolog ez, hanem enyhe/erősebb paranoia. Csak éppen melegekre irányul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!