Miért gondoljátok, hogy akinek lánnyal nem jön össze a sex, az legyen meleg, mert fiuval könnyebben összejön?!
amugy van egy b/2 kategoria is, amit szándékosan nem ismertettél, de már nyilvánvalo az ok, mivel te beletartozol
szal, a b/2 tipus az olyan, hogy hangoztatja, hogy nem boozi, de ha akad lehetöség, akkor nem késlekedik, és becsempészi a lompost.idegileg gyengébb boozikat is leszol, aztán majd 4szemközt bocsánatot kér és szerelmet vall, mert azt várja, hogy a depis szretethiányos meleg azonnal szétdobja alábait. SUNYI
Troll-respect???
Ez vicces. Nem kicsit vagy beteg, komolyan utaltasd be magad egy pszichiáterhez. Mondjuk rögtön azzal csesztetnének, hogy a szüleid zaklattak...
Ha meg a nagyimra izgulsz, akkor nekrofil is vagy...
Akkor választanod kell, melyiket folytod el, már ha tényleg így van.
Amúgy én nem beszéltem a lenézésükről, bár áttételesen mégiscsak, hisz a társadalmi megítélésük idézi elő ezeket a dilemmákat (az a, b és c-tervet), de azért én megfigyeltem, hogy bőven van rajtuk is nyomás, mint ahogy mindenkin, aki valamiben eltér a másképp gondolkodóktól. Csak te a terád nehezedő nyomást nyilván súlyosabbnak érzed, mint a homokosokét, mert egyrészt te te vagy, másrészt még utálod is őket, és valszeg nem ismersz egyet sem. Ha már a megítélésüknél tartunk. Nekik az a tétjük, hogy sikerüljön társat találniuk úgy, hogy képesek nemcsak felvállalni, hanem nem törődni azokkal, akik egy önhibáján kívüli adottság miatt ítélnek el valakit. Nagyjából ezt értettem teljes élet alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!