Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért gondoljátok, hogy...

Miért gondoljátok, hogy akinek lánnyal nem jön össze a sex, az legyen meleg, mert fiuval könnyebben összejön?!

Figyelt kérdés
és, hogy ne tudjatok már az elsö válaszokban ujjal mutogatni rám, ezért elmondom, hogy nekem sem jön össze lánnyal és valoszinüleg fiuval sem a kufirc, mert alapvetöen az intim kapcsolatok kialakitása nem megy!
2010. máj. 26. 20:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/136 A kérdező kommentje:
ja, és utána elmegyek nagymamádat is jol megsunázom! tood az ilyen emberek sexuálisan is abberáltak lesznek!
2010. máj. 28. 23:17
 42/136 A kérdező kommentje:
szerencsétlenségedre, akkora öniróniám van, amit a te kis troll fejed nem igazán tud aláásni és a maga kis troll-respect növelésére felhasználni
2010. máj. 28. 23:19
 43/136 anonim ***** válasza:
Ismét csak ismételni tudom magam: nem vagyok meleg, nincs veletek semmi bajom.
2010. máj. 28. 23:20
 44/136 A kérdező kommentje:
ja, merthogy az állatokra buksz.
2010. máj. 28. 23:21
 45/136 A kérdező kommentje:

amugy van egy b/2 kategoria is, amit szándékosan nem ismertettél, de már nyilvánvalo az ok, mivel te beletartozol

szal, a b/2 tipus az olyan, hogy hangoztatja, hogy nem boozi, de ha akad lehetöség, akkor nem késlekedik, és becsempészi a lompost.idegileg gyengébb boozikat is leszol, aztán majd 4szemközt bocsánatot kér és szerelmet vall, mert azt várja, hogy a depis szretethiányos meleg azonnal szétdobja alábait. SUNYI

2010. máj. 28. 23:24
 46/136 anonim ***** válasza:

Troll-respect???

Ez vicces. Nem kicsit vagy beteg, komolyan utaltasd be magad egy pszichiáterhez. Mondjuk rögtön azzal csesztetnének, hogy a szüleid zaklattak...

Ha meg a nagyimra izgulsz, akkor nekrofil is vagy...

2010. máj. 28. 23:24
 47/136 A kérdező kommentje:
nemhiába hajtod ezt a pszichiáter témát.majd mondjad milyen szinü zsepit lobogtassak, hogy azonositani tudjál! jo társaság leszek nyugi, nem fogsz unatkozni!
2010. máj. 28. 23:26
 48/136 anonim ***** válasza:
100%
Miért írtad le a b/2-es kategóriát? Az lennél te?
2010. máj. 28. 23:26
 49/136 A kérdező kommentje:
szüleim zaklattak?! sztem neked már azok sincsenek meg, vagy nagyon gecy modon neveltek, hogy ekkora patkány lettél! ismerek egy pár anyátlan-apátlan emberkét, mind nagyon sunyi és alattomos.hajlanak az antiszociális személyiségzavar felé.bár mondjuk nem is mondom, mert te mint a pszichologia cimzetes doktora kened vágod az összes személyiségzavar összes tünetét, számtalan esettanulmányt is tudsz hozni.
2010. máj. 28. 23:28
 50/136 anonim ***** válasza:
100%

Akkor választanod kell, melyiket folytod el, már ha tényleg így van.

Amúgy én nem beszéltem a lenézésükről, bár áttételesen mégiscsak, hisz a társadalmi megítélésük idézi elő ezeket a dilemmákat (az a, b és c-tervet), de azért én megfigyeltem, hogy bőven van rajtuk is nyomás, mint ahogy mindenkin, aki valamiben eltér a másképp gondolkodóktól. Csak te a terád nehezedő nyomást nyilván súlyosabbnak érzed, mint a homokosokét, mert egyrészt te te vagy, másrészt még utálod is őket, és valszeg nem ismersz egyet sem. Ha már a megítélésüknél tartunk. Nekik az a tétjük, hogy sikerüljön társat találniuk úgy, hogy képesek nemcsak felvállalni, hanem nem törődni azokkal, akik egy önhibáján kívüli adottság miatt ítélnek el valakit. Nagyjából ezt értettem teljes élet alatt.

2010. máj. 28. 23:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!