Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért gondoljátok, hogy...

Miért gondoljátok, hogy akinek lánnyal nem jön össze a sex, az legyen meleg, mert fiuval könnyebben összejön?!

Figyelt kérdés
és, hogy ne tudjatok már az elsö válaszokban ujjal mutogatni rám, ezért elmondom, hogy nekem sem jön össze lánnyal és valoszinüleg fiuval sem a kufirc, mert alapvetöen az intim kapcsolatok kialakitása nem megy!
2010. máj. 26. 20:48
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/136 A kérdező kommentje:
értem az iróniát a válasz végén, vagy szellemes! de hogy tudnál segiteni, ha minden kérdésem rendre megtalálod! ez csak ugy lehet, ha egész nap ezt a xart bujod, vagy mert kifejezetten a kérdéseimet keresed! ha a második eset van, és gható nő vagy (ami egy olyan feltétel, amit azért nem nehéz teljesiteni), akkor sokkal célszerübb lenne ugy segitened, hogy lábakszét, villanyleolt.
2010. máj. 29. 17:09
 62/136 anonim ***** válasza:

Hi! Én az a meleg srác vagyok, aki az elején megpróbált kommunikálni a "kedves kérdező"-vel.

Mire végigolvastam, komolyan mondom megrémültem. A kérdezőnek tényleg komoly problémái vannak. Ezek az összefüggéstelen mondatok és értelmetlen gondolatfoszlányok elég furcsák. Meg a tipikus ostoba hozzáállás, hogy: "mivel te okosabb vagy mint én és el tudod fogadni a melegek én majd jól megütlek és akkor milyen rossz lesz neked, nekem meg milyen jó" ez egyszerűen annyira szánalmas.

Az a-b-c-s válaszlót megkérdezhetném, hogy hány éves és milyen nemű?!

És ha már itt tartunk, a kérdező hány éves?

Én: 18/F

2010. máj. 29. 17:22
 63/136 anonim ***** válasza:
szeretnéd, mi? :D ha esetleg szépen kértél volna, még talán rá is bólintok, na de így? (najó, mégsem) Ugyan kérlek :) ha ekkora a gondod, menj qvázni, aztán örülj, mint majom a farkának:) A másik mondatodra pedig a válasz: nem bújom egész nap ezt a xart, ahogy te fogalmazol, eddig két kérdésedbe futottam bele, ami legyünk őszinték, nem nehéz, hiszen tele van az oldal a szenvedéseddel. Még egyszer bocs, hogy segíteni akartam, de a lábamat csak azért se fogom neked széttenni, van rá más jelöltem:P:)
2010. máj. 29. 17:22
 64/136 A kérdező kommentje:
már nem azért, de észre lehetne venni, hogy aki velem elkezd kötekedni, és látszik, hogy mennyire kitanult, rászállós, mai megnevezéssel élve _troll_ stilusban ócsárol, az szerinted a melegeket nem nézné le, ha ugy adná a helyzet?! én egy fél évig éltem együtt kollégiumban ilyesmi emberrel! a melegekkel szemben ha valaki közömbös, nem jelenti, hogy el is fogadja öket!
2010. máj. 29. 17:28
 65/136 anonim ***** válasza:
100%
Most lehet, hogy én vagyok az ostoba, de én nem teljesen értem a kérdezőt. Szóval ha valaki kitanult, az troll stílusban ír? Hát én ezt így még nem hallottam, de a te (kérdező) világodban biztos létezik.
2010. máj. 29. 17:36
 66/136 A kérdező kommentje:

a kitanult szonak az itteni térségben élö soksok ember olyan jelentést tulajdonit, mint amilyet én is! ezek szerint nem csak én vagyok földönkivüli!

aki kitanult modon kötekszik, az jol begyakorolta, hogyan lehet az "áldozat" minden szavát a legjobban kitekerni, és a legnagyobb sértésként visszadni.ahhoz, hogy valaki kitanult legyen, nagyon sok embert kell magára haragitania élete során.föleg töle gyengébbeket néz ki, de a bátrabbak kikezdenek erösebbekkel is.

2010. máj. 29. 17:42
 67/136 A kérdező kommentje:
összvissz ennyi.
2010. máj. 29. 17:43
 68/136 A kérdező kommentje:
Trollnak nevezzük az internetes közösségben azokat a fórumrombolókat, akik sértő, kihívó hozzászólásokkal igyekeznek provokálni fórumozó társaikat, kommenteiket mintegy csaliként használva arra, hogy hálójukba áldozatokat szerezzenek. Jellemzően abban lelik örömüket, ha a közösség tagjai között viszályt szíthatnak, ha véget nem érő veszekedéseikhez partnert találnak. Ezen konfrontálódások vége az esetek többségében személyeskedésbe, sértegetésbe fullad.
2010. máj. 29. 17:44
 69/136 A kérdező kommentje:

[link]

francokat, na itt az egész olvassátok.

2010. máj. 29. 17:45
 70/136 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm, így most már értem, hogy mit jelentenek ezek a szavak (a te szóhasználatodban).

De ugye magadról nem gondolod, hogy te ilyen személy lennél, ugye? MI azok vagyunk, de te nem.--->ezt iróniának hívják, ha nem tudod mi az, nézz utána a google jó barát ;-)

2010. máj. 29. 17:51
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!