Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért gondoljátok, hogy...

Miért gondoljátok, hogy akinek lánnyal nem jön össze a sex, az legyen meleg, mert fiuval könnyebben összejön?!

Figyelt kérdés
és, hogy ne tudjatok már az elsö válaszokban ujjal mutogatni rám, ezért elmondom, hogy nekem sem jön össze lánnyal és valoszinüleg fiuval sem a kufirc, mert alapvetöen az intim kapcsolatok kialakitása nem megy!
2010. máj. 26. 20:48
 91/136 A kérdező kommentje:

jóvan, tovább nem érdekel%

egyébként meg a melegek csunyán kisajátitották maguknak a szivárványt, pedig a szivárvány igazábol az ember-Isten szövetség szimbóluma.Az özönviz után jelent meg elöször a túlélőknek, vagyis noénak és családjának.

2010. máj. 31. 21:02
 92/136 anonim ***** válasza:
100%

A kommunisták meg a piros színt, a fidesz a narancssárgát sajátítja ki. A greenpeace meg a zöldet. A keresztények meg a kereszet. Pedig olyan jó kis formája van..

:P

2010. máj. 31. 22:15
 93/136 anonim ***** válasza:
100%

hihi:D

ez tetszik:):)

2010. máj. 31. 22:25
 94/136 A kérdező kommentje:
egy az egyben a tiszta liberalizmus szolalt meg ebben a viccesnek titulált válaszban.
2010. máj. 31. 23:21
 95/136 anonim ***** válasza:
100%
Te viszont nagyszerűen kisajátítottad az idióta elnevezést! Gratulálok hozzá:)
2010. jún. 1. 00:53
 96/136 anonim ***** válasza:
100%
A liberalizmust bóknak veszem:)
2010. jún. 1. 13:13
 97/136 anonim ***** válasza:
100%
jól teszed:)
2010. jún. 1. 14:01
 98/136 anonim ***** válasza:
100%

Én komolyan mondom egyszer sírni tudnék azon a félelemtes butaságon, ami belőled árad kedves kérdező, néha pedig szánalmamban csak röhögni tudok rajtad.

Mindig feldobsz valami új gondolatot, amire a nagyon értelmes, normális 92%-os válaszoló normálisan érvel és bebizonyítja, hogy nem neked van igazad. Erre te rögtön jössz a vallással, a trágárkodással...komoly nagyon komoly problémáid vannak. És akkor nekünk, akik emberként próbáljuk leélni az életünket, emberek között - nekünk kéne egymást lelőni?

Jah és a legjobb, hogy jössz itt folyton a nácikkal, de tudod ők nem csak a zsidókat, a melegeket nem kedvelték, hanem a szellemi fogyatékosokkal is volt bajuk. Próbáldd meg kitalálni melyik csoportba tartozol. (Félreértés ne essék én nagyon szeretem a szellemi fogyatékosokat, sokat is "dolgoztam"/önkénteskedtem velük, de amit a kérdező produkál az már egy szint...ami ők bizony túlszárnyalnak)

2010. jún. 1. 19:34
 99/136 anonim ***** válasza:
100%
köszönöm, végre valaki aki elismeri, hogy értelme is van az ideírásnak:) Az értelmi fogyatékosokat direkt nem hoztam fel, pedig ismerek párat, dolgoztam is velük, és bátran kijelentem, hogy bizony beléjük sokszor több értelem szorul, mint a "normális" emberekbe. (lásd a jelen esetet is) sajnálom, hogy a kedves kérdező csak egyféle megvilágítást ismer, és csak azt tudja hangoztatni, ugyanakkor a kérdésre, miszerint miért kéne lelőnünk egymást, már válaszolni nem képes. A Bibliát mindenki úgy értelmezi, ahogy akarja. Te kiragadtad azt, hogy tiltja a homoszexualitást (ugyanakkor kérdem én, hogy ha tiltja, akkor Isten miért teremti az embert homoszexuálissá?), ugyanakkor a kereszténység egyik legfontosabb tanítása, hogy minden ember egyenlő. És neked már itt gondjaid vannak...
2010. jún. 1. 21:14
 100/136 A kérdező kommentje:

azért jó gondolatkisérletnek, hogy mi lenne, ha lelönék egymást a vitázó felek, mert akkor megtudnák mi van a halál után és akkor nem kell bizonygatni majd semmit.azért azt kevéssé hisszük el, hogy különbözö emberek különbözö helyre kerülnek haláluk után.akik például ugy gondolják, hogy semmi van a halál után azokkal az is történik, mások meg a nirvanába jutnak, s igy tovább.ez azért nonszensz, hogy még a halál után is az ember válogasson a sorsát illetöen.

a másik dolog, amit nem kioktatásnak szánok, hogy a kereszténység legföbb tanitása a 10 parancsolat, és ahogy késöbb Jézus ugymond gy.k. (gyengébbek kedvéért) összefoglalta: "Szeresd az Urat, a te Istenedet!"

és: "Szeresd a te felebarátodat, mint magadat!"

egyébként az Isteni kegyelemröl is szólt maga Jézus, meg sok Bibliai történet beszél megtörtént esetekröl.

pl: Dávid király egy másik ember feleségével feküdt le, de Isten ezt is meg tudta bocsátani.A melegek is üdvözülhetnek ennek a kegyelemnek az értelmében, a fogyatékosok és az idióták is.Ha megbánják a bünjeiket és Istennek élnek!Ezek elég alap hitvallási dolgok.Nem kellett hozzá végnélküli internetes irodalomgyüjtés.A fent idézett két parancsolat megtartásában van a lényeg!Ha a homosexualitás nem bűn olyan formában, ahogy itt hiresztelik, meg ahogy a liberális felekezetek (hitgyüli, adventisták, pünkösdiek) hirdetik, miszerint egy meleg kapcsolat is lehet szent, akkor nekik elhisszük, mert a Bibliára támaszkodva (vagy inkább csak azzal magyarázva) mondják! viszont sok meleg amiért piszkálja öket a társadalom, deviánssá válik.és velük van a baj.mert ök ugymond paráználkodnak, koornak össze-vissza.

én is deviánssá váltam, de mivel nem vagyok meleg, ezért fogyatékosnak neveznek.vannak pedig elegen, akik egyetértenek velem is.

2010. jún. 1. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!