Miért gondoljátok, hogy akinek lánnyal nem jön össze a sex, az legyen meleg, mert fiuval könnyebben összejön?!
jóvan, tovább nem érdekel%
egyébként meg a melegek csunyán kisajátitották maguknak a szivárványt, pedig a szivárvány igazábol az ember-Isten szövetség szimbóluma.Az özönviz után jelent meg elöször a túlélőknek, vagyis noénak és családjának.
A kommunisták meg a piros színt, a fidesz a narancssárgát sajátítja ki. A greenpeace meg a zöldet. A keresztények meg a kereszet. Pedig olyan jó kis formája van..
:P
Én komolyan mondom egyszer sírni tudnék azon a félelemtes butaságon, ami belőled árad kedves kérdező, néha pedig szánalmamban csak röhögni tudok rajtad.
Mindig feldobsz valami új gondolatot, amire a nagyon értelmes, normális 92%-os válaszoló normálisan érvel és bebizonyítja, hogy nem neked van igazad. Erre te rögtön jössz a vallással, a trágárkodással...komoly nagyon komoly problémáid vannak. És akkor nekünk, akik emberként próbáljuk leélni az életünket, emberek között - nekünk kéne egymást lelőni?
Jah és a legjobb, hogy jössz itt folyton a nácikkal, de tudod ők nem csak a zsidókat, a melegeket nem kedvelték, hanem a szellemi fogyatékosokkal is volt bajuk. Próbáldd meg kitalálni melyik csoportba tartozol. (Félreértés ne essék én nagyon szeretem a szellemi fogyatékosokat, sokat is "dolgoztam"/önkénteskedtem velük, de amit a kérdező produkál az már egy szint...ami ők bizony túlszárnyalnak)
azért jó gondolatkisérletnek, hogy mi lenne, ha lelönék egymást a vitázó felek, mert akkor megtudnák mi van a halál után és akkor nem kell bizonygatni majd semmit.azért azt kevéssé hisszük el, hogy különbözö emberek különbözö helyre kerülnek haláluk után.akik például ugy gondolják, hogy semmi van a halál után azokkal az is történik, mások meg a nirvanába jutnak, s igy tovább.ez azért nonszensz, hogy még a halál után is az ember válogasson a sorsát illetöen.
a másik dolog, amit nem kioktatásnak szánok, hogy a kereszténység legföbb tanitása a 10 parancsolat, és ahogy késöbb Jézus ugymond gy.k. (gyengébbek kedvéért) összefoglalta: "Szeresd az Urat, a te Istenedet!"
és: "Szeresd a te felebarátodat, mint magadat!"
egyébként az Isteni kegyelemröl is szólt maga Jézus, meg sok Bibliai történet beszél megtörtént esetekröl.
pl: Dávid király egy másik ember feleségével feküdt le, de Isten ezt is meg tudta bocsátani.A melegek is üdvözülhetnek ennek a kegyelemnek az értelmében, a fogyatékosok és az idióták is.Ha megbánják a bünjeiket és Istennek élnek!Ezek elég alap hitvallási dolgok.Nem kellett hozzá végnélküli internetes irodalomgyüjtés.A fent idézett két parancsolat megtartásában van a lényeg!Ha a homosexualitás nem bűn olyan formában, ahogy itt hiresztelik, meg ahogy a liberális felekezetek (hitgyüli, adventisták, pünkösdiek) hirdetik, miszerint egy meleg kapcsolat is lehet szent, akkor nekik elhisszük, mert a Bibliára támaszkodva (vagy inkább csak azzal magyarázva) mondják! viszont sok meleg amiért piszkálja öket a társadalom, deviánssá válik.és velük van a baj.mert ök ugymond paráználkodnak, koornak össze-vissza.
én is deviánssá váltam, de mivel nem vagyok meleg, ezért fogyatékosnak neveznek.vannak pedig elegen, akik egyetértenek velem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!