Miért gondoljátok, hogy akinek lánnyal nem jön össze a sex, az legyen meleg, mert fiuval könnyebben összejön?!
Figyelt kérdés
és, hogy ne tudjatok már az elsö válaszokban ujjal mutogatni rám, ezért elmondom, hogy nekem sem jön össze lánnyal és valoszinüleg fiuval sem a kufirc, mert alapvetöen az intim kapcsolatok kialakitása nem megy!2010. máj. 26. 20:48
101/136 anonim válasza:
Na azzal én is egyetértek, hogy deviáns vagy. De nem fogyatékos. Mert a fogyatékosság NEM deviancia. Kérdezz meg egy hozzá értő embert. Mert ehhez nem értesz, így felesleges következtetéseket levonnod. Én a homoszexualitást se nevezném devianciának, bár a szociálpszichológusok szerint az. De ebbe nem mennék bele, mivel nem vagyok szociálpszichológus. Viszont azt ajánlanám, hogy keress orvosi segítséget. Mert úgy látszik a pszichológus már nem segít.
102/136 A kérdező kommentje:
csak attól hogy még nem segitett "látványosan", attól én még magamban nagyon sok változást érzek, és a javulás irányában! de ezek szerint, hogy te ennyiböl leszüröd, hogy rajtam már az sem segit, tök felesleges tovább járnom, akkor méginkább kishitü vagyok, és hamar feladhatod a dolgaidat, ha nem sikerülnek.már csak arra lennék kiváncsi, hogyha a gyógyszer sem segit, akkor altassanak el, mert még a szanatoriumi kezelésem is csak eröforrás-pazarlás lenne?
2010. jún. 1. 22:30
103/136 anonim válasza:
ha van változás, akkor mi a f@szért szenvedsz itt, és provokálod a népet? és ha ez már a megváltozott éned (ráadásul jobb irányba), akkor bele se merek gondolni, h milyen voltál előtte...
104/136 A kérdező kommentje:
olyan voltam elötte, hogy nem is tudatosult bennem, hogy bajaim vannak.meg nem feltétlenül kell rossznak lenni elötte, hogy valaki ide jusson ahovan én.észrevettem 19 évesen, hogy oda lett a tinikorom, ráadásul félig meddig önhibámon kivül.senki sem mondta, hogy csajozni MUSZÁLY, és mivel anyámékkal sem kerültem összetüzésbe amiatt, hogy bármi olyat teszek, amire nem lennének büszkék (=lázadás), ezért nem is foglalkoztam a dologgal.jöttek persze kivédhetetlen alkalmak, de abból nem lett sok minden, mert nem tudtam, hogyan kell öket használni.most meg elemzem aproblémát, hogy ha esetleg ujjászületek, akkor ne rontsam el mégegyszer.
2010. jún. 1. 22:57
105/136 anonim válasza:
ha esetleg újjászületsz, akkor azt is tanuld meg, hogy a muszáj az j. Köszi
106/136 A kérdező kommentje:
és még ne mondjam, hogy hozzám képest mindenki tökéletes! mert a legaprobb hibámba is belekötnek!
egyébként jó pár oldal müszaki szöveget irtam már, és ha azért nem röhögtek ki a tanárok, akkor sztem az elég bizonyiték rá, hogyha akarok, akkor képes vagyok normálisan irni!
2010. jún. 1. 23:07
107/136 anonim válasza:
Nem muszáj (amit amúgy így kell leírni). Ki mondta neked, hogy muszáj lenne csajozni? Én sem feküdtem le a fél várossal tinikoromban és mégis itt vagyok, egészen normálisan.
Ennyire hithű reformátusnak vallod magad és akkor az ujjászületésről írsz? Ez nekem egy kicsit képzavar...de te tudod
108/136 A kérdező kommentje:
az ujjászületés lehetöségének felvetésével csak azt akartam érzékeltetni, hogy nyitott vagyok a másságra.bizonyos szinten.
2010. jún. 1. 23:11
109/136 A kérdező kommentje:
mert attol hogy még lehet ujjászületés, hogy egyesek szerint nem.és a Biblia ha nem is ir ujjászületésröl, ellenben feltámadásrol igen, meg mennyei királyságokrol, meg halhatatlan testöl.
2010. jún. 1. 23:13
110/136 anonim válasza:
az két külön dolog, hogy tudsz helyesen írni, meg tudsz normálisan is (bár az itt tapasztaltakból egyiket se nagyon...)
Sajnállak, hogy ilyen zavarban szenvedsz. Tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!