Miért gondoljátok, hogy akinek lánnyal nem jön össze a sex, az legyen meleg, mert fiuval könnyebben összejön?!
Figyelt kérdés
és, hogy ne tudjatok már az elsö válaszokban ujjal mutogatni rám, ezért elmondom, hogy nekem sem jön össze lánnyal és valoszinüleg fiuval sem a kufirc, mert alapvetöen az intim kapcsolatok kialakitása nem megy!2010. máj. 26. 20:48
131/136 anonim válasza:
aki itt izléstelen szokott lenni az a kedves kérdező, és nem más. (pl. lőjétek le egymást)
132/136 anonim válasza:
És nehogy meg legyek vádolva, ez nem személyeskedés. Egyszerű tény, ezért írtam példát.
133/136 anonim válasza:
nyugi:) nem ízléseset-ízléstelent írt, hanem ízlést, hogy kinek mi tetszik és jön be:)
134/136 A kérdező kommentje:
én reál irányultságu vagyok.azért szeretem az élettelen természettudományokat, mert az élteti az elméleteket, hogy valaki mit gondolt, hanem, hogy azt a gondolkodást a természet igaznak tartja-e (tehát, hogy egy elmélet müködik-e a valóságban).bár igaz, hogy a természet leirásában is megjelen a szubjektiv vonás, mert többen másféle elméleteket, modelleket hoznak össze ugyannarra a jelenségre.a müvészetekröl meg annyit, hogy nagyon sok müvész volt extraordináris gondolkodásu, és az is jellemzö, hogy sokan pont sexhiány miatt irányultak művészeti tevékenységre.sok müvészröl tudjuk, hogy önmarcangoló volt.ezzel csak azt akarom mondani, hogy a müvészi hajlamhoz mindig kell egy kis "beütés" és a szo rossz értelmében?! én pl elektronikus zenében éltem ki magam.beatporton (és pár más zeneáruházban) vannak megvehetö zenéim, ami szintén az izlés konfliktushoz vezethet itt, de aki nem beszükült tudattal tekint az elektronikus zenére, az megérti, hogy az is megfelelöen sok lehetöséget ad az önkifejezésre!
2010. jún. 3. 11:14
135/136 A kérdező kommentje:
+nem
2010. jún. 3. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!