Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért gondoljátok, hogy...

Miért gondoljátok, hogy akinek lánnyal nem jön össze a sex, az legyen meleg, mert fiuval könnyebben összejön?!

Figyelt kérdés
és, hogy ne tudjatok már az elsö válaszokban ujjal mutogatni rám, ezért elmondom, hogy nekem sem jön össze lánnyal és valoszinüleg fiuval sem a kufirc, mert alapvetöen az intim kapcsolatok kialakitása nem megy!
2010. máj. 26. 20:48
 121/136 anonim ***** válasza:

És ha tudsz, akkor miért nem alkalmazod?

MIért jó az, hogy helyesírási sőt mi több nyelvhelyességi hibákat csinálsz?

2010. jún. 2. 17:45
 122/136 A kérdező kommentje:
senki nem mondta, hogy jó, de praktikusabb, és gyorsabb, hogyha teszek a "helyesirásra".nem tudom észrevetted-e, de annyira azért nem vagyok fail, hogy a hasonuló mássalhangzókat kiejtés szerint irom le, vagy olyan szavakat használok, mint "nemtudom meg csinálni" és hasonlók...nem tartom sokra a magyar nyelvi virtuozkodást, hisz csak néhány millio embert érdekel a földön.ilyen dolgok pl, hogy fizika, matematika, ezek világon mindenütt érvényesek.
2010. jún. 2. 20:38
 123/136 anonim ***** válasza:
100%

Aki tud helyesen írni, az zsigerből úgy ír. Nem odafigyelés kérdése. Aki tudja pl., hogy a muszáj pontos jé, az úgy írja, akár fórumozik, akár szakdogát ír. Ne idegesítsd fel magad, nem szégyen, ha azt hitted, hogy ly, sokan elrontják ezt a szót. Szóval nem kell kifogást keresni, mert a "gyorsan írtam" nem állja meg a helyét. Nem tudtad, ennyi. Van ilyen. Ettől nem leszel kevesebb.

Ne legyél ideges, én nem lehurrogni akarlak, se a zsenialitásomat fitogtatni, ez csak a véleményem, amit azért tartottam fontosnak megjegyezni, mert megfigyeltem, hogy ezen az oldalon ha valakinek szóváteszik a helyesírását (ami amúgy illetlenség, de én is nehzen bírom ki olyankor), mindig az a válasz, hogy "nem arra figyeltem, gyorsan írtam, ne azt nézd".. Aki tudja, hogy az igét egybeírják az igekötővel, de a segédigével nem, az úgy írja, akármilyen tempóban ír. A gyors gépelés persze eredményezhet hibákat, de az nem helyesírási, hanem gépelési hiba. Ha pont az igekötő és a hozzá tartozó ige közé üt be valaki egy szpészt, az elég fatális véletlen.

Be lehet vallani, hogy "igen, nekem nincs ehhez érzékem, bocsi".

Különben azért tartom fontosnak, mert az érthetőség rovására tud menni a rossz helyesírás, nem mindegy, hogy "annál is inkább", vagy "anális inkább". Van egy szubjektív viszonyom is a dologhoz, számomra a primitívséget sugározza, ha valaki nem tud írni, pedig tudom, hogy a legintelligensebbek közt is vannak akiknek nincs érzékük hozzá, ezért próbálom leküzdeni ezt az érzetet (eddig sikertelenül).

Remélem most nem kapom meg én is a magamét, nem akartam senkit leoltani, kiforgatni stb., csak leírtam a véleményem.

2010. jún. 2. 21:04
 124/136 A kérdező kommentje:
a muszájt eltévesztem oké.sok helyen vannak még olyan régimódi és/vagy kevésbé hatékony tanárok, akik ezt egy életre megjegyeztetik a diákokkal, de mást meg nem! engem viszont valoban nem érdekel, hogy itt milyen minőségben irok.jegyzetelek elég sokat, és ott nem okoz gondot a kis- és nagybetűk megkülönböztetése, visonzt itt szerencsétlenkedni kell a shitf-tel, és ez amit mellözök.másrészröl a megfelelö hosszúságú magánhangzóinkat is kinszenvedés keresgetni a billentyüzeten.
2010. jún. 2. 21:12
 125/136 anonim ***** válasza:
50%

Nahát ez meg a szánalmasság leutolsó bugyrának is a legmélye, hogy a magyar nyelv csak néhány millió embert érdekel/érint. Even nyelven pedig csak 7168-an beszélnek és mégis fontos!!!

És az hogy a matematika mindenhol ugyanaz...igen, mindenhol ugyanolyan unalmas. Amiért érdemes élni az mind ezek (matematika, fizika) után kezdődik. Az élet szépségét az irodalom, a történelem, a nyelvek adják.

2010. jún. 2. 22:23
 126/136 anonim ***** válasza:
nem tudom, én büszke vagyok arra, hogy egy olyan nyelvet beszélek, ami "csak" néhány millió embernek fontos. Még mindig jobb, mint egy olyan tömegnyelv, mint az angol, mert megadja azt az érzést, hogy különleges, nehéz, de szép nyelv a mienk:) Az meg, hogy nem keresgélned kell az ű, ő, í, ó, ú billentyűket, csak gyakorlás kérdése, egy idő után, ha nagyon akarod, ránézés nélkül tudni fogod hol találod őket. Sok sikert hozzá!:)
2010. jún. 2. 22:46
 127/136 anonim ***** válasza:

Ú most tényleg arról fog menni a vita, hogy milyen tudományág az érdekes és mi az unalmas?? Tökjó.

Az más kérdés, hogy melyik a fontos. Szerintem mindegyik. De hogy kit mi érdekel..ezen fogtok öszeveszni? Ovidedó.

2010. jún. 2. 22:48
 128/136 anonim ***** válasza:
(ezt az utolsó előttinek szántam)
2010. jún. 2. 22:48
 129/136 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen.

Nem vesztem össze vele, sőt én még csak azt sem mondtam, hogy amit ő kedvel az nem fontos. Igenis fontos, de van ami szebb. Ennyi. Semmi rosszindulat, semmi sértés. Semmi dedó.

2010. jún. 2. 23:14
 130/136 anonim ***** válasza:
Jól van. Csak attól féltem, hogy ízlésen fogtok vitatkozni, ami tök fölösleges.
2010. jún. 2. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!