Miért gondoljátok, hogy akinek lánnyal nem jön össze a sex, az legyen meleg, mert fiuval könnyebben összejön?!
jólvan le lehet higgadni, mert rohadtul nem érdekelsz, de tényleg! nem is ismersz, csak sztereotipiád lehetnek arrol, hogy milyen vagyok! veled ellentétben nekem nincs normális életem, ami olyan, hogy kár sablonokba foglalni! értő?
tudod egyáltalán, hogy mit akarsz elérni azzal, hogy nekem magyarázod a hibáimat? meg kritizálsz? mert ez már
csak kifejezett személyeskedés! én nem személyeskedtem.eddig legalábbis!
"Ne menj bele felesleges vitákba! Ha valaki kötözködik, hagyd figyelmen kívül, illetve válaszd a lefele mutató kezet az értékeléshez! A kötözködő embereket ez jobban bosszantja, mint ha válaszolsz nekik! Ha valaki nyomdafestéket nem tűrő hangnemben válaszolt neked, akkor inkább jelentsd az info(kukac)gyakorikerdesek.hu-n, mint hogy magad próbálod megoldani a helyzetet, és magad is minősíthetetlen hangnemben kezdesz társalogni!"
1, a vita felesleges, mert egy elmebeteggel +vitázol+, ez nyilvánvalo
2, még nem beszélt senki minösitetetlen hangnemben, csak legfeljebb én
3, ha egy 3 diplomás (lelkész-tanitó-irodalomtanár) is ugy ir nekem imélt, hogy közben tesz a nyelvtani szabályokra, akkor engem miért kell lenézni érte? az internetes kommunikácio közelebb áll a beszélt szöveghez, mint az irotthoz, ahol fontosak, hogy betartsuk a szabályokat.a szabályok régiek, a helyzetek pedig változnak, sé ujak jönnek be.
szval lehet nyugodtan engem feljelenteni a moderátoroknál, törölnek, és nekem is könyebb lesz elszakadni az oldaltol.de nektek annyira azért nem.idioták mindig lesznek ezen az oldalon, sosem maradtok beszélgetöpartner nélkül (az más dolog, hogy többnyire az idioták eltörlésén fáradoztok, miközben ez a napi szorakozásotok)
Te sírsz azon, hogy valaki személyeskedik? Hát te mit csinálsz? Itt próbálod oltogatni a normális embereket, mert ők nem olyanok, mint te.
Persze, a netes nyelv közelebb van a köznyelvhez, mint az irodalmi nyelvhez. Ez tény. De attól a muszáj még j marad. És az hogy egy többdiplomás ember is követ el hibákat, az nem mentség. Azzal, hogy nem tudsz írni magadat járatod le. És nem kéne még felháborodni is azon, hogy ez szóvá merjük tenni.
"Látható, hogy C a Reynolds-szám és ebből kifolyólag áramlási sebesség függvénye, ami szintén ismeretlen, azonban iterációval közelíthető. Ennek első lépéseként felveendő egy előzetes érték C-re (C’), ezt helyettesítve a mérőperem kifejezésébe egy térfogatáram adódik (qv’), melyből a mérőperem előtti csőszakasz keresztmetszetében érvényes átlagos sebesség számítható. E sebesség ismeretében kiszámítható a Reynolds-szám szintén a mérőperem előtti keresztmetszetre, s végül ez a Re szám irható be a fent közölt összefüggésbe, melyből megkapjuk C-t. A számított (C) és felvett (C’) érték néhány iterációs lépésben elég közel (1-2% eltéréssel) hozható egymáshoz. Az iterációt mind a három áramlási sebesség esetére elvégezve, a kapott értékeket átlagolva az eredmény használható a mérőperemmel végzett térfogatáram
mérésekhez."
idézve magamtól
bizonyitékul szántam, hogy tudok rendesen irni
és normálisan, még ha nem is értelmezhetö a szöveg bárkinek.
rendben van. elismerem tudsz normálisan is írni. De ha már kötöszködni akarsz, akkor ha a szöveget te írtad le valahol előzőleg:
idézve önmagamat vagy
idézet tőlem.
az idézet magamtól ugyanis mást jelent (konkrétan azt, hogy képes vagy magadtól, teljesen egyedül idézni egy szöveget, amit egy másik ember írt)
ha félreértelmeztem a dolgot és a szöveget te idézed egy másik embertől (csak bemásoltad), akkor bocs a javítás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!