Miért gondoljátok, hogy akinek lánnyal nem jön össze a sex, az legyen meleg, mert fiuval könnyebben összejön?!
Ajjajj te valami vallási fanatikus vagy? Vagy valamelyik szektának vagy a tagja?
Jah és Istennek az is a hatalmában áll, hogy megtanítsa neked, hogy az AIDS-t hogy kell írni és jééé mégsem tette.
De persze gondolom a keresztényi szeretetet nagyon fontosnak gondolod és hangoztatod is, nemde? Mert abba csak azok nem férnek bele, akik valamiben mást gondolnak, mint te vagy az egyházad. Képmutató vagy egy kicsit...
Már ne haragudj, de te honnan tudod, hogy én milyen erkölccsel rendelkezem? Attól még, hogy meleg vagyok, nem leszek sem rosszabb sem jobb ember, mint akárki más.
Naja utálnak mindenkit, aki beszól nekik? Akkor megint ki kezdi a gyűlölködést?
Azt hiszed, hogy te egyszerűen jobb ember vagy mert hetero vagy? Hát nem. Sőt egy komplexusokkal küszködő kis senki vagy.
Jah és a legjobb, hogy gondolom nincs is meleg ismerősöd és úgy mondasz rólunk véleményt.
u.i.: Én pedig egy normális, magyar, meleg, evangélikus ember vagyok.
már meg én lettem a "más"! hova jutottunk!
és jársz templomba? odafigyelsz az istentiszteleten? mert akkor tuti mozgolódni kellene benned a lelkiismeretnek!
Ennyit sikerült? Hát ez nem sok.
Tudod nekünk van egy normális lelkészünk, aki nem gyűlöletbeszédet tart, hanem prédikációt. Az a prédikáció, ami a melegekről szól, az már rég rossz.
És ha a lelkész azt mondja, hogy neked van igazad és én egy deviáns köcs ög vagyok, akkor mi van? Ez nem változtat semmin. Én meleg maradok te pedig buta.
Mondd csak, kedves kérdező, házas vagy már? Mert ha igen, akkor nem tudom, mit rinyálsz itt. Ha meg nem, akkor se tudom, mit rinyálsz itt, ugyanis ISTEN SZAVA szerint nem csak a homokosság, hanem minden házasságon kívüli nemi kapcsolat erkölcstelen, úgyhogy menj csak szépen a bibliádhoz, és azt fogdosd. De nehogy magadhoz nyúlj közben, mert akkor szintén a pokolra kerülsz!
Álszent kis rinyagép vagy, mástól elvárnád, hogy szex nélkül éljen élete végéig, de te nem bírod ki a házasságig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!