Mi a baj abban, hogy a 14 évesek szeretnének szeretkezni?
Most nem arra gondolok, hogy a 13-14 éves csitrik a diszkóból hazajövet basznak mert az a menő, hanem hogy pl. egy 14-15 éves lánynak több hónapja barátja van és kérdést kérnek ezzel kapcsolatban, őket miért hurrogják le ennyien?
Én is 14 vagyok, nemrég vesztettem el, lassan 1éve hogy együtt vagyok a párommal
hát aki 14éves és ennyire hülye legyen arrol nem tehetünk(:
de attol h ö ilyen nem feltétlen mindenki ilyen!
12éves koromba is tudtam h ez "veszélyes".. -.- az h ö meg 14évesen se tudja az pech. szoval..
A különböző nemzetek szokásait ne keverjük be,akkor nálunk is eladnák a lányokat(romáknál még van néhán helyen)és körülmetélnék a lányokat is (afrika),amibe bele halna a fertőzés miatt pár és még a pisilés is fájdalmas lenne.Szóval jobb ezeket hagyni.
De egy általános iskolás kölyök nem érett,csak buta még és naiv ha ilyeneket csinál.És fogalma sincs mi az az érettség különben nem írogatna ilyen hülyeségeket hogy testileg-lelkileg érett vagyok.
10 évesen volt mensim és mellem is már,magas voltam és sok szempontból önálló,de ettől még gyerek voltam,és nem felnőtt méretekkel rendelkeztem,pedig az átlagot jó pár évvel megelőztem.Ez mind-mind buta kifogás.
De fölösleges vitázni,a sok elkényesztetett,kiszolgált óvisnak úgy sem lehet megmagyarázni.
Egy általános iskolás gyereknek akár szerelmes akár nem korai a sex!!!!
És a hirtelen eluralkodó ösztönöket meg hagyjuk,ha annyira érett lenne akkor tudna rajta uralkodni!!!!
Vannak sexuálpchiológusok is őket is meg lehet kérdezni és ők is ezt modnják.
Helyettük dönteni nem tudunk,de az biztos sok otthonról hozza a mentalitását,hisz anyuci annyit mond csak hát nem tudok vele mit csinálni,nem lehet a gyereket kezelni,ha nem én veszem meg a cigit neki akkor majd más,az xy lánya is jár már diszkóba.Meg hát ezek a mai gyerekek korábban kezdik stb.Ez mind csak duma.
Jó pár 13-16 éves korosztály ismerek mai is és nem ilyenek,de a szüleik mentalitása sem és a törödést nem keverik a gyerek pénzelésével,állandó ksizolgálgatásával össze.
Én is voltam kis és nagy kamasz és kamutunk egymásnak a témáról,szóval attól hogy pár osztálytárs azt mondta hogy csinálta nem kell rögtön elhinni és őket utánozni.
Aki 14 évesen csinálja akár együtt maradnak pár évig a barátjával akár nem,hisz jön a középiskola,új ismerősők,új hely stb. arról sok jót nem tud mondani az akinek van egy kicsi erkölcsi lojalitása.
Hát az utolsó eszét mutatja a írása is,rendkívül okos lehetsz.Attól,hogy valaki tudja hogyan védekezzen attól még nem érett,és ide főleg csajok írtak be,szóval ők hol szednének fel már kur.ákat,na mindegy.
Én korainak tartom és szégyenek ha már valakit 13-14 évesen kezelgetnek,és ha valaki lekur.áza őket,nem lepődők meg,sok jót én se tudok róluk mondani.
Na mindegy az ő döntése,bár nekem meg van róla és a szűleiről is a véleményem,valahonnan hoznia kelletta mintát,nem de?
Mosogatnia azt nem tudtok,v. porszívozni,esetleg bevásárolni,önállóság semmi köteleztettséggel járó formáját azt nem akarják vállalni,csak a szórakozást.
Akárki akármit is mondjon ennyi idősen korai a sex,hiába az első,akkor is durva és az meg ennyi idősen nem nagy szám hogy 1 évet vártatok rá,13 évesen még szőre se volt,sok kis hülye pöc. .
Undorító,erkölcstelen és kiábrándító.Mi lesz 10 év múlva meg 12 évesek akarják csinálni és ők is jönnek az én már érett vagyok dumával,akkor nem anyuka csomagolná a szendicset,meg vinnék őket dokihoz.Ja a fiúk is annyira felnőttek hogy anyuci mászkál be hozzájuk amikor fürdenek.
"Amúgymeg ha így általánosítunk ti meg nem tudtok mit csinálni, utcanőket akartok felszedni, csak hogy dugjatok, mert nemtudtok kivel vagy szétdudgjátok az agyatokat ez nagyon is helyes (szerintetek). És sok "felnőtt" felelőtlen, szerintem azért mert 5évvel idősebbek vagytok nem vagytok tőlünk sokkal előbbre..."
Pont az értelmi szintedből látszik, hogy mennyire érett vagyXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!