Mi a baj abban, hogy a 14 évesek szeretnének szeretkezni?
Most nem arra gondolok, hogy a 13-14 éves csitrik a diszkóból hazajövet basznak mert az a menő, hanem hogy pl. egy 14-15 éves lánynak több hónapja barátja van és kérdést kérnek ezzel kapcsolatban, őket miért hurrogják le ennyien?
Én is 14 vagyok, nemrég vesztettem el, lassan 1éve hogy együtt vagyok a párommal
A csábítás nagy úr 14 évesen...az kemény :DDDDDDDD Bocs, de az ilyenektől sírva kell röhögnöm. És igen, képzeld, nem állatok vagyunk:D
Na, most hogy így kinevettem magam: majd ha a többi kritikára is képes vagy válaszolni, vagy esetleg elolvasod őket, akkor majd komolyan veszünk:) Továbbra sem vagy attól érett, hogy kritikákat kapsz a fanfictionjeidre. Általánosból elballagtál már csillagom? Szerinted egy általános iskolás kislánynak kefélés a dolga ha szerelmes? Mert nem tud ellenállni a "csábításnak"? Akit megneveltek a szülei, annak 14 évesen tényleg nem a dugáson jár az esze. Többek között azért, mert megtanították neki azt is, hogy "nem vagyunk állatok", és a "kapcsolat/szerelem" sokkal értékesebb, ha 14 évesen nem adod oda magad az első fiúnak, akinél nagy a "csábítás".
engem nem érdekel, hogy ki mikor főz-mos, mondtam, hogy az egy példa volt. Én mondjuk 13 évesen is tudtam kézzel mosni, meg azért vannak mások is így ezzel.
Azt magyarázd meg, hogy szerinted miért kell egy 14 éves kisgyereknek szexelnie?
Én 9 évesen vezettem a háztartást, a szüleim ívesen sz*rtak a fejemre, a tesóimra vigyáztam stb., mégsem ugrottam 14 éves koromban egy fiú ágyába. Akkor már volt kapcsolatom, de tudtam nemet mondani, és ez hiányzik a mostani tinikből. Ha megfenyegetnek azzal, hogy otthagynak, te inkább hagyod magadat azért, hogy két héttel tovább tartson.
Ez butaság. Egy lánynak, vagy nőnek igenis tudnia kell nemet mondani bármilyen helyzetben. Ha engem ezzel fenyegettek/nek, megmondtam/om, hogy rendben, akkor szia.
Egymást meggyőzni úgysem fogjuk, mindenkinek megvan a saját véleménye, unalmas is lenne az élet, ha mindenki egyetértene.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!