Mi a baj abban, hogy a 14 évesek szeretnének szeretkezni?
Figyelt kérdés
Most nem arra gondolok, hogy a 13-14 éves csitrik a diszkóból hazajövet basznak mert az a menő, hanem hogy pl. egy 14-15 éves lánynak több hónapja barátja van és kérdést kérnek ezzel kapcsolatban, őket miért hurrogják le ennyien?
Én is 14 vagyok, nemrég vesztettem el, lassan 1éve hogy együtt vagyok a párommal
2010. máj. 3. 11:35
121/141 anonim válasza:
Nem hiszem hogy 14évesen valaki barbival játszik, meg amúgyis játszik. De szerintem már 20 vagy akárhány évvel ezelőtt sem babáztak 14évesen . Egy 14éves lány igaz nem olyan mint egy 25éves tapasztalt nő, de már érett. Hisz valahol ilyen korban már házasodnak, gyereket szülnek, mert ez a hagyomány. Ha akarják hagy csinálják, ő döntésük, szeretik egymást, védekeznek, élvezik. Miért ne?
122/141 anonim válasza:
persze, és gondolod, h pl. Szaúd - Arábiában jó dolgukban szexelnek, meg szülnek a 14 éves csajok, mi?? éretlenek, és kész.
123/141 anonim válasza:
Hja igen, 14 éves arab kislányok, meg az afrikai bennszülöttek örömükben mennek el 3. feleségnek és szülnek gyereket 14 évesen, Hja. Azt hiszem, ők legszívesebben NEM szexelnének ennyi idősen.
124/141 anonim válasza:
most nem az hogy örömből csináljak, de csináljak, szval h éretlenek haggyukmár. Meg nem arról van szó, hogy 14évesen be vannak baszva, és dugnak a padon utánna meg egymás ölébe hánynak. Azért van különbség.
125/141 anonim válasza:
sztem nincs.. és őőőszintén, nem is tom elképzelni azt a szexet. az csak olyan, feküdjünk egymásra.. a saját testüket se ismerik. volt 1 barátnőm, 14 évesen vesztette el, kérdeztem tőle, h volt-e orgazmusa, és azt mondta, h nem tudta.. ja, és nem is védekeztek. na, akkor k.rva érettek, ugye? :DD
127/141 anonim válasza:
Hja, végül is lehet, hogy olyan 18 évesen rájönnek arra is, hogy mi az az orgazmus....
128/141 anonim válasza:
hát nemis tudom.. van egy 14éves bnöm aki 2es tanulo.. nahát hülye 14évesek:)
129/141 anonim válasza:
Volt itt valaki, aki írt konkrét statisztikát a kutatása alapján, hogy hogyan állnak a témához az ilyen idősek, olvassatok vissza, az tanulságos volt
130/141 anonim válasza:
nos igen, én is olvastam azt a tanulmányrészletet, és ha annak nem hisznek, akkor sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!