Szűzként én csak szűz lánnyal tudnám elveszteni. Ez miért lenne baj?
Szerintem veled senki nem lenne onkent
Nemhogy addig mig nem akad jobb
Nalad csak jobb letezik,ezt lattatlanba megmondom
Annyira idegesit a sok hulyeseg amit osszehordasz hogy el nem tudom mondani
Eletkeptelen vagy,ennyi a lenyeg
Te magad vagy undorito
Te pancser
Sose leszel kepes kapcsolatra
Tippelek kb 27 eves szuz kocka nyomorult vagy akinek az elso csokja nem volt meg
Ez igy is marad nyugodj meg
Nem kepes a szerelemre?
Jezusom te nagyon egy idiota vagy
De te amugy vagod mirol beszelsz?
Azt mondod egy tapasztalt lany mar nem kepes a szerelmre?
Azt hiszed hogy miutan lefekudt a szerelmebel egy lany hirtelen atalakul egy ures erzelmeknelkuli kagylova?
Vagy mirol beszelsz?
Annyira ellentmondasz sajat magadnak is hogy mar vicc
Ennyi erovel
Te is tapasztalt vagy mert csecsemokorodban szoptad anyad csocset es ez undorito fuj gusztustalan hat gondolj bele hogy milyen undorito lehet a lanyoknak ez hogy erezzuk anyad tejet a g*cis szadban ugye milyen sok logika van benne te fereg?
56,57: Ha képes lenne a szerelemre, akkor nem hagyta volna ott az első párját. Vagy talán manapság már nem divat küzdeni egy kapcsolatért? Ja igen, manapság az megy, hogy ha valami nem működik, akkor gyorsan jöhet az új, meg se próbáld megjavítani a régit, mert lehet, hogy mégis működne. Akkor meg hogy lenne meg valakinek a több tucat szexpartner? Folyamatosan ezt sugározzák mindenhonnan, de szerintem egy kapcsolatért dolgozni kell, nem mindjárt lecserélni. Ha egy lány ilyen, akkor a szememben küzdeni nem tudó, kapcsolatra alkalmatlan személy :D
Amúgy meg ha nem vagy szűz, akkor inkább neked kellene fizetned nekem. De még úgy sem lennék veled :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!