Szűzként én csak szűz lánnyal tudnám elveszteni. Ez miért lenne baj?
91
Éljél.
De akkor fejtsd ki a véleméynedet az élet értelméről, mert nagy részét a család és a szerelem, a szeretet teszi ki. Ha ezek kimaradnak, az nem élet.
Remélem anyudat nem gondolod egy értéktelen elhasznált nőnek, ha nem apud volt neki az első.
Tájékoztatásul irigy lehetsz rám, mert szüzen találtuk megy egymást a barátommal és egyetem után már van hova összeköltözni.
92:
Ez az értéktelen, selejtes képződmény (azaz a kérdező) ezt az anya-témát folyton kikerüli, sose reagál rá semmit. Azt mondják amúgy, hogy az elferdült világkép általában családi dolgok hatására alakul ki. Én ezek alapján már azt is el tudom képzelni, hogy az anyja qrva volt, jöttek-mentek az ügyfelek, és ezért lett ilyen sérült szellemileg, lelkileg.
A valódi értékeket te sosem fogod meglátni. Mert nem vagy rájuk kíváncsi. Mert túlságosan beszűkült vagy.
Nem kell, hogy más legyél, nem kell, hogy változtass a beteg gondolkodásodon, csak ne használj ilyen szavakat, hogy valódi értékek...
Képzelj el egy tolvajt, mikor a becsületről meg a tisztességről tart előadást. Na, ez kb pont ilyen lenne tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!