Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűzként én csak szűz lánnyal...

Szűzként én csak szűz lánnyal tudnám elveszteni. Ez miért lenne baj?

Figyelt kérdés
Nem érdekelnek egyáltalán a tapasztalt lányok, vagy akiknek egyáltalán van valami összehasonlítási alapjuk. Nem vagyok kíváncsi arra, hogy melyik exükkel mi volt jobb. Szóval számomra kizáró, ha egy nő már más pasival is lefeküdt. Vajon egyedül halok meg?

2015. márc. 10. 20:35
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/226 A kérdező kommentje:
90: Tudod, inkább élek teljesen egyedül, mint egy használt, értéktelen, selejtes nővel, aki már lefeküdt másokkal is.
2015. márc. 29. 18:02
 92/226 anonim ***** válasza:
100%

91

Éljél.

De akkor fejtsd ki a véleméynedet az élet értelméről, mert nagy részét a család és a szerelem, a szeretet teszi ki. Ha ezek kimaradnak, az nem élet.

Remélem anyudat nem gondolod egy értéktelen elhasznált nőnek, ha nem apud volt neki az első.

Tájékoztatásul irigy lehetsz rám, mert szüzen találtuk megy egymást a barátommal és egyetem után már van hova összeköltözni.

2015. márc. 29. 18:41
 93/226 A kérdező kommentje:
92: Nekem is a cél a boldog családi élet, de ez csak akkor valósítható meg, ha találok egy szűz lányt. Ha nem, akkor másodlagos választás a magány, ami még így is jobb, mint egy használt lánnyal együtt lenni. Az undorító.
2015. márc. 29. 20:30
 94/226 anonim ***** válasza:
100%

92:

Ez az értéktelen, selejtes képződmény (azaz a kérdező) ezt az anya-témát folyton kikerüli, sose reagál rá semmit. Azt mondják amúgy, hogy az elferdült világkép általában családi dolgok hatására alakul ki. Én ezek alapján már azt is el tudom képzelni, hogy az anyja qrva volt, jöttek-mentek az ügyfelek, és ezért lett ilyen sérült szellemileg, lelkileg.

2015. márc. 29. 20:37
 95/226 A kérdező kommentje:
94: Nagyon tévedsz. Mindkét szülőm szűz volt, amikor összejöttek. És én is rendes nevelést kaptam, ahol a valódi értékek váltak fontossá.
2015. márc. 29. 21:04
 96/226 anonim ***** válasza:
93%

A valódi értékeket te sosem fogod meglátni. Mert nem vagy rájuk kíváncsi. Mert túlságosan beszűkült vagy.

Nem kell, hogy más legyél, nem kell, hogy változtass a beteg gondolkodásodon, csak ne használj ilyen szavakat, hogy valódi értékek...

Képzelj el egy tolvajt, mikor a becsületről meg a tisztességről tart előadást. Na, ez kb pont ilyen lenne tőled.

2015. márc. 29. 21:08
 97/226 A kérdező kommentje:
96: Ellenben szerinted egy kur.a képviseli a legtöbb értéket. Ugyan már. Egy használt nőben annyi érték sincsen, mint duzzasztógát a kopár sivatagban. Az igazi értéket mindig a szüzesség fogja képviselni.
2015. márc. 29. 21:15
 98/226 anonim ***** válasza:
100%
Kit tartasz kevesebbnek? Egy olyan nőt, aki ártatlanokat kínzott, gyilkolt és szűz, vagy emberek életét mentette meg, családokat egyesített, kutatómunkákat végzett, de nem szűz? :)
2015. márc. 29. 22:42
 99/226 A kérdező kommentje:
98: Nyilván utóbbi értékesebb, ez tény, viszont az is, hogy párkapcsolat céljára egyik sem kellene.
2015. márc. 29. 22:55
 100/226 bollocks ***** válasza:
100%
Őszintén bízom a természetes szelekció erejében. Ámen
2015. márc. 29. 23:03
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!