Szűzként én csak szűz lánnyal tudnám elveszteni. Ez miért lenne baj?
jaa, szóval az, hogy valaki nemi életet él, azt jelenti, hogy nemi beteg is? :D :D vicces.
és miért harcoltam volna egy olyan pasiért, aki láthatóan nem tisztel? (megjegyzem, az eset előtt 2 nappal találkoztunk, távkapcsolat volt, és akkor még cuncorgott, meg szeretgetett, engem úgy ért, mint egy falhozbaszás, mert úgy tűnt, hogy minden rendben, és szeretjük egymást.- még a srác legjobb barátait is meglepte, amit tett)
nem volt sok pasi az életemben, de egyik sem hasonlítgatott az exeihez, ahogy ezt én sem tettem meg, mert normális ember ilyet nem művel! még ha kérdeztek is az exekről, akkor sem válaszoltam, mert én is elvárom, hogy ne csámcsogjanak rajtam, ha már vége a kapcsolatnak. egy párkapcsolat szóljon rólam, és a barátomról, az exek a múlt, nekik nincs helyük a jelenemben, vagy a jövőmben!
Nem csak nem beszélnek, nem is tudnak az exekre gondolni a szerelmes emberek egy adott kapcsolatban. Teljesen ki vannak zárva.
De ha neked az érzelemmentes kapcsolat kell... De elárulom, hogy ott sem téma az ex. Ez csak neked az agyszüleményed.
Egyszerűen szexuálisan alkalmatlan vagy egy nő kielégítésére, ezért támadással védekezel. Figyelemeltereléssel próbálod jól kihozni magad a témából.
"A szerelem, hírtelen, váratlan, logikamentes, szabad és megmagyarázhatatlan."
Bocs, hogy OFFolok. De ez annyira igaz, hogy nem tudom szó nélkül hagyni.
Az utolsó párom (aki nem az első volt, és már vele sem vagyok együtt, bele se merek gondolni, mekkora bűnös lélek vagyok) mikor megismertem, tudatában voltam bizonyos dolgoknak. Nem 1 pasi lehetett volna, akivel kívülről nézve egyértelműen életképesebb a dolog. De a szerelem az egy szemét dolog, mint tudjuk... Önként "írtam alá a halálos ítéletemet" azzal, hogy beleszerettem. Csak épp ez olyan, amit nem mi irányítunk, nincs benne következetesség, és semmi olyan, ami indokot adna arra, MIÉRT PONT Ő... Miért... Mert. Csak. Ennyi... Ezekre nincs magyarázat.
Visszatérve, ezeket egy olyan nem is tudhatja, aki még nem élte át.
130: Nem törölheted el a múltadat, az hozzád tartozik.
Amúgy voltam már szerelmes, de az azonnal el is múlt, miután megtudtam, hogy a lány már nem szűz.
"Amúgy voltam már szerelmes, de az azonnal el is múlt, miután megtudtam, hogy a lány már nem szűz."
Ja a röpke fellángolás.
INKÁBB A 133-AS VÁLASZRA VÁLASZOLJ, de ne a betanult szövegeket. Mondj újat is.
"130: Nem törölheted el a múltadat, az hozzád tartozik. "
Te szerencsétlen... Senki nem mondta.
De ha én együtt vagyok valakivel, akkor VELE foglalkozok, RÁ koncentrálok, Ő érdekel csak, és magasról le vannak $zarva az exek (mind az övéi, mind az enyémek.)
És ezzel minden NORMÁLIS ember így van (AKI TUDJA, MILYEN EGY KAPCSOLAT.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!