2/12 anonim válasza:
nem kor függő, ha úgy érzed készen állsz rá
4/12 anonim válasza:
Énis annyi vagyok és én még nem állok rá készen de ha te igen akkpr nem korai
5/12 anonim válasza:
Én az elsőnél 16 voltam.
Örülök, hogy megtörtént, mert a szerelmemmel tettem, azóta is boldog vagyok.
Akkor korai, ha nem ismered eléggé a partneredet, vagy nem bízol meg teljesen benne.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2014. aug. 11. 01:02
7/12 anonim válasza:
Csak ha már megtanultad a leckét.
1. GUMI!!!
2. Az első sohasem a legjobb.
3. Megbízható partnerrel.
4. Legyen megbeszélve, hogy meddig mentek el.
5. Először pettingeljetek, több alkalommal, azt utána ráértek.
6.: Innentől majd folytatják a többiek.
9/12 KJUsul válasza:
Bármilyen szerelmes is vagy, figyeld meg, hogy a kiszemelt hogyan viselkedik - kerüld azt aki mindenkivel lenéző, nagyképű, és láthatóan gyakran önző. Az ilyen pszichopata személyiség is lehet, de még ha nem is az akkor is csak kihasznál.
10/12 anonim válasza:
Legfontosabb szabály:csak te érzed mikor de ha a pasid kéri akkor csak azért SOHA!Akármennyire könyörög, csak ha TE úgy érzed. És ne parázz azon hogy nem fogod tudni, hidd el igenis ÉREZNI FOGOD, ha eljött az idő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!