14 évesen még korai elvesztenem a szüzességemet?
Figyelt kérdés
14/L vok ás gondolkoztam rajta hogy mi lenne ha lefeküdnék barátommal, de szerintetek ennyi idősen nem túl korai?2012. nov. 10. 15:23
2/16 anonim válasza:
Nagyon nagyon nagyon NAGYON korai !!!!!
Meg fogod bánni ha megteszed!! Tényleg!
4/16 anonim válasza:
Valószínűleg még korai lenne. Ehhez testileg is, de főként lelkileg kell felkészülni, elvégre ez is egy fontos esemény az életben. Ha pár évet még vársz, az csak az előnyödre fog válni.
5/16 anonim válasza:
Sosem korai elkezdeni, de szerintem te fiatal vagy még ehhez, nem kéne!
6/16 anonim válasza:
Igen. Petting/kinyalás volt már egyáltalán?
7/16 anonim válasza:
Amíg nem tudsz emberi módon beszélni, addig meg se próbáld!
8/16 anonim válasza:
Ha már 14 évesen el akarod veszíteni a szüzességed, akkor megnéznélek kb. 10 év múlva. Jó kis ótvar k.urva lesz belőled.
Igen, nagyon korai!
9/16 anonim válasza:
Ahogy érzed. De elméletileg korai.
10/16 anonim válasza:
Igen korai és a petting és az orális szex is.Tudom,hogy nagynak érzed magad nyilván úgy gondolod nő a melled vérzel havonta most már felnőtt vagy és mindent szabad.De hidd el nekem közel sem vagy még a felnőttséghez és a szex nem gyereknek való,maradjatok a kézfogás,puszi,csók,ölelkezős dolgoknál,és várj még 3-4 évet legalább még elég érett leszel és kifejlődik a személyiséged is,és még igazán szerelmes leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!