Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 12 évesen korai elveszteni a...

12 évesen korai elveszteni a szüzességemet?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok és egyidős lány velem akar szexuális kapcsolatba lépni!!szerintetek ez normális???én el akarom veszíteni a szüzességem!!!de nem tom mikor!!
2007. jún. 4. 17:47
1 2 3
 1/30 anonim válasza:
100%
Még várjál egy pár évet.
2007. jún. 4. 19:22
 2/30 anonim válasza:
100%
Azt gondolom, ez 12 év még nagyon-nagyon korai. Nem érdemes rögtön beleugrani valaki más kedvéért, csak azért mert valaki azt akarja. Hidd el, tudni /érezni/ fogod, hogy mikor akarod igazán elveszíteni a szüzességedet. Én még javasolnék pár évet, először legyen szerelmes az ember, adja meg a módját. Egyébként biztos, hogy ebben a korban ez a dolog nem a realitások talaján mozog. Lehet, hogy puszta kíváncsiság, dehát 12 évesen?
2007. jún. 4. 22:16
 3/30 anonim válasza:
98%
Nagyon korai, ráadásul törvény is bünteti a szexet 14 év alatt!!!
2007. jún. 6. 08:10
 4/30 anonim válasza:
91%
Jaj! Légyszi, várj még vele! Ne akarjátok tönkretenni egymás szexuális életét már idő előtt! Teljesen felesleges még ezen gondolkodnod. Legjobb, ha kivárod a megfelelő időpontot. Ez ugyan egyéni időpont, de tutira nem a 12 éves kor. Valószínűleg egyébként is csődöt mondanátok mindketten. Túl fiatalok vagytok. Elégedjetek meg a csókkal, az is nagyon jó tud lenni. Legyetek kreatívak, nem kell mindjárt az ágyba bújni! Elhiszem, hogy el akarod veszíteni a szüzességed, de hidd el, ez még ráér!
2007. jún. 10. 23:30
 5/30 anonim válasza:
21%
12 év korainak nem korai, bizonyos kultúrákban ez számít normálisnak. Viszont a lányok szeretnek össze-vissza beszélni, úgyhogy én arra tippelek, hogy közvetlenül az akció előtt úgyis meggondolná magát, úgyhogy hagyd.
2007. jún. 24. 12:13
 6/30 anonim válasza:
86%
Te nem vagy normalis 12 evesen meg ilyen dolgokra csak gondolnod se volna szabad es kerdezem en hany eves pasival akars zte lenni? Ha lelekileg nem vagy felkeszulve ezutan nagy gondokata okozhat majd a szexualis elet ha a srca nem vigyaz arra hogy neked is jo legyen es te is jol erezd magad! Verd ki a fejedbol surgosen es legalabb 4 evet varj meg vele:))
2007. jún. 25. 15:48
 7/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mennyire segit a dontesben de en joval 20 folott voltam, amikor szepen atgondolva ugy dontottem, eleg volt a szuz eletbol. Nem bantam meg, hogy sokaig vartam, megha a fiu akivel voltam nem is hitte el, hogy erintetlen vagyok - nem is mondtam meg neki csak utolag.

Helyedben javasolnam a lanynak, hogy keressen mas dugot maganak ha feltetlenul szuksege van egyre.

2007. júl. 8. 05:37
 8/30 anonim válasza:
100%
csatlakozom az előttem szólókhoz!lelkileg is megviselhet és egyéb következményekkel is járhat!+aztán...semmi nem történik,ha vársz még pár évet!
2007. júl. 24. 22:08
 9/30 anonim válasza:
89%

Én annyit mondok, hogy ha úgy érzed (érzitek), hogy felkészültél (-készültetek) rá, akkor nincs akadálya. Nem probléma, ha korai, csak kissé szokatlan. Általában később szokott ez megtörténni.

A büntetéstől ne ijedj meg, mivel te is 12 vagy, így nem kerülsz börtönbe. Ez arra vonatkozik, ha egy idősebb lép szexuális kapcsolatba egy 14 éven alulival. Két 12 éves között nem hinném, hogy büntetnének.

Viszont felhívnám a figyelmed egy-két dologra:

1. Önállóan, saját akaratból döntsetek erről. Ne külső kényszerre, sem pedig azért, mert a másik akarja, és rábeszél. Vagányságból a legkevésbé!!! (Nem éri meg elrontani az életeteket csak azért, hogy el lehessen dicsekedni a többiek előtt, hogy "én már nem vagyok szűz". Ez nagy hülyeség lenne!)

2. Mindenképpen védekezzetek! Ha nem tiszta 100%-ig, hogy mit jelent, hogyan kell, akkor SEMMI ESETRE SE vágjatok bele! (A tablettát pedig korotoknál fogva egyáltalán nem ajánlom.) Nem hinném, hogy 13. szülinapodra egy kisbaba "boldog" apukája szeretnél lenni. És gondolom ezzel így lenne a lány is; érdemes erre felhívni az ő figyelmét is.

3. A szexuális kapcsolatnál még ekkor is INKÁBB javaslom a "nem durr bele" módszereket. Petting, stb. Így legalább megismeritek egymást és önmagatokat. Ha ezek a módszerek nem ismertek előttetek, akkor könnyen utánajárhatsz a neten. Akár itt is. Hidd el, ezek is okozhatnak akkora élvezetet mindkettőtöknek, csak tudni kell a módját. :)

4. Ha belevágtok, akkor csak abban az esetben tegyétek (pláne ilyen fiatalon), ha tényleg szeretitek egymást. Kölcsönösen. Egyébként ne.

Összegezve tehát csak akkor, ha TÉNYLEG úgy érzitek, hogy felkészültetek rá, és mindketten akarjátok is. Ha nem akkor inkább várjatok még vele, nem kell elkapkodni.

Amúgy az írásodból az tűnik ki, hogy nem túl sok érzelmi kapcsolat fűz a lányhoz. Inkább csak egy hirtelen fellángolás, vagy a barátok, ismerősök, osztálytársak nyaggatásának tűnik ez a dolog. Javaslom, ne nekik felelj meg (amennyiben jó a megérzésem), inkább önmagadnak. Többet érsz vele.

2007. júl. 28. 17:40
 10/30 anonim válasza:
100%
Ez nagyon korai szerintem még 2 évig böven ráértek. és az nem normális hogy valaki 12 évesen már szexuális életet él.:D
2007. júl. 31. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!