12 évesen korai elveszteni a szüzességemet?
Nem tudom mennyire segit a dontesben de en joval 20 folott voltam, amikor szepen atgondolva ugy dontottem, eleg volt a szuz eletbol. Nem bantam meg, hogy sokaig vartam, megha a fiu akivel voltam nem is hitte el, hogy erintetlen vagyok - nem is mondtam meg neki csak utolag.
Helyedben javasolnam a lanynak, hogy keressen mas dugot maganak ha feltetlenul szuksege van egyre.
Én annyit mondok, hogy ha úgy érzed (érzitek), hogy felkészültél (-készültetek) rá, akkor nincs akadálya. Nem probléma, ha korai, csak kissé szokatlan. Általában később szokott ez megtörténni.
A büntetéstől ne ijedj meg, mivel te is 12 vagy, így nem kerülsz börtönbe. Ez arra vonatkozik, ha egy idősebb lép szexuális kapcsolatba egy 14 éven alulival. Két 12 éves között nem hinném, hogy büntetnének.
Viszont felhívnám a figyelmed egy-két dologra:
1. Önállóan, saját akaratból döntsetek erről. Ne külső kényszerre, sem pedig azért, mert a másik akarja, és rábeszél. Vagányságból a legkevésbé!!! (Nem éri meg elrontani az életeteket csak azért, hogy el lehessen dicsekedni a többiek előtt, hogy "én már nem vagyok szűz". Ez nagy hülyeség lenne!)
2. Mindenképpen védekezzetek! Ha nem tiszta 100%-ig, hogy mit jelent, hogyan kell, akkor SEMMI ESETRE SE vágjatok bele! (A tablettát pedig korotoknál fogva egyáltalán nem ajánlom.) Nem hinném, hogy 13. szülinapodra egy kisbaba "boldog" apukája szeretnél lenni. És gondolom ezzel így lenne a lány is; érdemes erre felhívni az ő figyelmét is.
3. A szexuális kapcsolatnál még ekkor is INKÁBB javaslom a "nem durr bele" módszereket. Petting, stb. Így legalább megismeritek egymást és önmagatokat. Ha ezek a módszerek nem ismertek előttetek, akkor könnyen utánajárhatsz a neten. Akár itt is. Hidd el, ezek is okozhatnak akkora élvezetet mindkettőtöknek, csak tudni kell a módját. :)
4. Ha belevágtok, akkor csak abban az esetben tegyétek (pláne ilyen fiatalon), ha tényleg szeretitek egymást. Kölcsönösen. Egyébként ne.
Összegezve tehát csak akkor, ha TÉNYLEG úgy érzitek, hogy felkészültetek rá, és mindketten akarjátok is. Ha nem akkor inkább várjatok még vele, nem kell elkapkodni.
Amúgy az írásodból az tűnik ki, hogy nem túl sok érzelmi kapcsolat fűz a lányhoz. Inkább csak egy hirtelen fellángolás, vagy a barátok, ismerősök, osztálytársak nyaggatásának tűnik ez a dolog. Javaslom, ne nekik felelj meg (amennyiben jó a megérzésem), inkább önmagadnak. Többet érsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!