Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szeretném elveszteni a szüzess...

Szeretném elveszteni a szüzességemet, de amikor próbálkoztunk, nagyon fájt és abba kellett hagyni. Később ez jobb lesz?

Figyelt kérdés
A barátommal (18 évesek vagyunk) és fél éve együtt vagyunk. Minden nap találkozunk és történik némi petting és felkészültünk a szexre, azt hiszem. Viszont mikor megpróbáltuk, először rágörcsöltem, és nem ment, másodszor pedig nagyon fájt és abba kellett hagyni. Gyorsan kellene átesni azon a ponton mikor fájni kezd? Vagy mit tehetnénk?
2011. jan. 27. 21:58
 1/8 anonim ***** válasza:
amíg el nem veszted nem lesz jobb, sőt az utána lévő 2-3 együttlét is kicsit kellemetlen lesz...
2011. jan. 27. 22:02
 2/8 anonim válasza:

Biztosan jobb lesz! De elkéne lazulnod amennyire csak lehet, és csak arra koncentrálni hogy egymáséi legyetek!

18/L

2011. jan. 27. 22:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Próbáljátok előbb kézzel. Egy ujj, aztán kettő. Ha már megy, akkor menni fog a szex is.
2011. jan. 27. 22:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Az "azt hiszem",nem volt túl meggyőző.Még lehet,hogy nem vagy kész rá.Sok sok sok előjáték kell,hogy elég nedves legyél.Jobb ilyenkor gumival csinálni,mert azon van sikosító.A szüzesség elvesztése nem egy olyan dolog,amin át kell esni.Ez nem olyan,mint a rossz fog kihúzás,hogy utána minden jobb lesz.Ezt csak akkor fogod pozitívumként megélni,ha valóban akarod.Ha mindennél jobban vágysz arra,hogy belédhatoljon,akkor SEMMI nem fog megállítani abban,hogy megtörténjen.Az utána következő pár alkalom is lehet,hogy kellemetlen lesz,de a "fájdalom" sokkal kevésbé érezhető,ha valaki nem rákoncentrál és görcsöl rajta,hanem élvezi a másikat.
2011. jan. 27. 22:39
 5/8 anonim ***** válasza:
22:39-nek teljes mértékben igazat adok.
2011. jan. 28. 12:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igazatok volt:) de az éjjel közelebb kerültem a barátomhoz mint valaha eddig, és most minden rendben volt:) bár még mindig fájt kicsit, sokkal jobb volt mint eddig:) köszi mégegyszer.
2011. jan. 29. 17:59
 7/8 anonim ***** válasza:
szerintem ha nem hagyátok abba és fojtatjátok egy idő után már élvezni fogod de egyépként nagyon fáj de túl kell esni a fájdalmon
2011. jan. 29. 18:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem is fájt 1-2 percig, de mi nem hagytuk abba és szerintem jobb is volt így. Aztán már nem fájt. Másodjára sem éreztem fájdalmat, mondjuk én akkor már nagyon be voltam indulva alig vártam hogy érezzem őt :)
2011. jan. 30. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!