Miért baj az, ha csak házasság után akarom elveszteni a szüzességemet?
Általában azt mondják, azért nem jó ez így, mert így esetleg későn derül ki, hogy a pároddal nem jó a szex. Egy idő után előtörhet az érzés, hogy szeretnéd mással is kipróbálni...
Szurkolok, hogy találj majd olyan párt, aki ebben benne lesz...de nehéz dolgod lesz, hogy ilyen fiút találj...Lányban is ritka az ilyen...De szerintem nincs ebben semmi elítélendő. Sőt egy igazi férfi ezt nagyon is értékelné! Csak hát sajnos egyre kevesebb az olyan fiú, aki értékeli a szüzességet, de azért akad ilyen...
Szerintem nem baj, és ha találsz olyan fiút, aki Hozzád hasonlóan gondolkodik, akkor szerintem nem lesznek gondjaitok az esküvő után sem a szexszel.
Habár ha összejössz valakivel és őt érzed az igazinak, de nem házasodtok össze olyan gyorsan, ne érezd katasztrófának, ha mégis hamarabb megtörténik a dolog! A lényeg, hogy Te nem szexelsz össze-vissza, hanem számodra ennek érzelmi háttere, jelentése van a szexnek!
Ha úgy érzed, nem fogadják el a nézeteidet, akkor vagy teheted azt, hogy csakazértis kiállsz mellettük és ennek hangot is adsz; vagy azt, hogy továbbra is ezek szerint élsz, de inkább nem hangoztatod, így piszkálni sem fognak.
Szia!
Véleményem szerint ez nem baj. Te így látod , így akarod és ehhez megvan a magad joga. Függetlenül attól, hogy milyen elgondolásból (pl. vallás) Többen azt írták, hogy a jó kapcsolat alapja a szex. Ha ez valóban 100%ig így lenne.... nos akkor amint írtad, akkor az első randin már mehetne is a menet, vagy sőt már ismerkedés után. Szóval, ebben nem igazán hiszek, én sem azért szerettem meg, és nem azért szeretem a barátnőmet mert jó az ágyban. (az csak hab a tortán:D) Legjobb lesz ha olyan srácot találsz magadnak aki hasonlóan gondolkodik. Ilyen természetesen létezik, élő példája egy jóbarátom, aki szintén szex nélkül van meg a kedvesével évek óta. Szóval, a sok f@sz ember miatt meg ne ad fel a saját elveidet/elgondolásod, mert elvégre ez a te életed, ráadásul csak ez az egy van belőle.
Hja, és persze a szüzesség (effektív) elvesztése nélkül is lehet élni testi örömökkel.
Minden jót!
Hali!Én egy 26éves srác vagyok,8 éve vagyok együtt egy lánnyal,talán egészségesnek mondhatóan 2hónap ismerkedés után már megismertük egymást annyira hogy tovább léptünk,hiszen akartuk egymást,és megtörtént az első szex.Megértjük egymást,szeretjük egymást,megbeszélünk általában mindent akár a szexről stb.
És szerintem 100%-ban sohasem tudhatod hogy ki az igazi.Mindig benned lesz a bizonytalanság. Akkor mire várni ha bírjátok egymást?Szerintem a gyerekvállalással kell várni!Addig is derülhessen ki hogy tényleg elfogadjátok egymást mindenestül.
Szép gondolat d nincs olyan hogy IGAZI.
Fiatal vagy most éld meg ne azután mikor belekóstolsz
Eleve elrendelt "igazi" lehet, hogy tényleg nincs, de
1. attól a Kérdező nyugodtan tarthatja magát ahhoz, hogy csak azzal fekszik le, akit az "igazinak" érez
2. az "Igazi" sokmindent jelenthet, nem feltétlenül egy Isten által nekünk rendelt párt, aki ott bolyong valahol minket keresve, hanem egy olyan embert, akivel harmóniát tapasztal jól megérti vele magát
3. nem mindenkinek az az "élet", hogy a "legyet is röptében". Az persze baj, ha valakinek ehhez lenne kedve, és vallási vagy szülői tiltás, stb. miatt "nem éli ki magát" aztán meg ha elszabadul, nem győzi bepótolni - de vannak személyiségüknél fogva más típusok is, akikek ez nem hiányzik, ill. nem ez hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!