Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért baj az, ha csak házasság...

Miért baj az, ha csak házasság után akarom elveszteni a szüzességemet?

Figyelt kérdés
19 vagyok, szűz, és eldöntöttem, hogy csakis egyetlen embernek fogom magam odaadni, az Igazinak. Az ismerőseim emiatt tiszta hülyének tartanak, lenéznek, és nem értem, miért. Mi rossz van ebben?
2009. jan. 15. 11:33
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
16%
Buta vagy!
2009. jan. 15. 14:48
 12/60 anonim ***** válasza:
83%
Tudod, a szex sokat számít egy kapcsolatban...ha kiderül a házasság után, hogy egyáltalán nem élvezed vele a szexet, egész életedben bánni fogod, és sóvárogsz majd más pasik után...és ez fordítva is igaz lehet, hogyha kiderül a párod számára hogy mégsem olyan jó veled, hiába leszel a világ legjobb felesége, aminek örülni fog, de a "túlóráiban" más ölében fogja keresni a boldogságot...ezt akarod? tényleg? tényleg meg kell várni az igazit, és csak vele szabad elveszíteni a szüzességed, de még kiderülhet róla később, hogy mégsme ő az akit kerestél, és akkor még nagyon nagyon bánni fogod, hogy ennyire maradi voltál... meg kell találni az aranyközéputat...egy másik kérdésben épp a 13-14 évesek szexuális élete ellen vitatkozom, de te meg már a másik véglet vagy! addig maradsz szűz, ameddig jólesik, de ne fogadj hűséget oltár előtt egy olyan embernek, akit még nem ismersz minden oldaláról! és ehhez a szex is hozzátartozik...mi van ha kiderül, hogy egy vadállat, aki kitépi a hajad és ver közben? vagy mi van ha egy perverz disznó, aki a szádba akar pisilni? NEM TUDHATOD! hamu alatt lapul a tűz, a látszat néha csal, a puding próbája az evés...hány igaz mondást írjak még le? fogadd meg :)
2009. jan. 15. 15:34
 13/60 anonim ***** válasza:
81%
tegyük fel,holnap megismerkedsz valakivel.Egymásba szerettek.Én oylan 98%ra tippelem,hogy nem fogsz 20 évesen megházasodni,viszont szexelni fogtok.Nem elitélendő a dolog,de nem válik javadra.Igazi meg tényleg nincs,mindenki pótólható,az édesanyádon kivül.És amig fiatal vagy addig ismerkedj,szerezz tapasztalatokat,érezd meg milyen szerlemesnek lenni és egy jót szeretkezni azzal,akit mindennél jobban szeretsz,akkor is ha nem vagy a felesége.:-)Én ezt kivánom neked!De a te életed!
2009. jan. 15. 15:42
 14/60 anonim ***** válasza:
82%

Én úgy vélem, hogy ha olyan partnert talál a Kérdező, aki hasonlóképpen gondolkodik, mint ő, olyan srácot, aki maga is leendő feleségével szeretné elveszíteni a szüzességét; akkor igen kicsi a valószínűsége, hogy az illetőnek rejtett perverziói vannak.

Persze lehet, hogy az illető hazudik, de gondolom, nem megy hozzá olyanhoz, akit nem ismert meg.

2009. jan. 15. 16:03
 15/60 anonim ***** válasza:
88%

Ja és megcsalás, erőszak, rejtett perverzió kiderülése - mindez akkor is megtörténhet, ha a csaj több kapcsolat után, 2 év járás+szex után megy férjhez valakihez. Nagyon is megtörténhet, sajnos. Főleg az erőszakos hajlam sokszor nem jön ki az első években, erről ugye sok itteni Kérdező is mesélt már... :(

Szerintem, Kérdező, kövesd a magad meggyőződéseit. Lehet, a végén még jobban jársz, mint a nagy tapasztaltak, akik most le akarnak osztani.

Az én felfogásom nem egyezik a Tiéddel, de nekem nem okoz problémát, hogy mások vagyunk. :)

2009. jan. 15. 16:08
 16/60 A kérdező kommentje:

A szexualitás tényleg fontos része a párkapcsolatnak, de szerintem ahhoz, hogy kiderüljön, mennyire illek valakivel össze ebből a szempontból, nem kell feltétlenül lefeküdni vele. Érdekes módon régen sokkal kevesebb válás volt, mint manapság, annak ellenére, hogy az emberek többsége megvárta a szexeléssel az esküvőt.

Meg milyen ciki az, ha lefekszem valakivel, aztán mégsem ő az igazi, és ha összejövök valaki mással, vele is lefekszem, majd elkezdem összehasonlítgatni, hogy melyikükkel volt jobb... A szexnek szerintem nem ez a lényege.

Különben meg ez a "régen ez volt a szokás" dolog is érdekes... Ezt ilyen divatszinten kezelik? Nem mondom, hogy mindenki várjon az esküvőig, mert különbözőek vagyunk, különböző az értékrendünk, de merem állítni, hogy a fiatalok nagy része azért akar minél hamarabb nemi életet élni, mert ma ez a "szokás", és nehogy már bénának tartsák őt a haverok.

2009. jan. 15. 16:14
 17/60 anonim ***** válasza:
81%

Nem értem, hogy miért kellett lepontozni azokat, akik nem értettek egyet a kérdezővel teljesen (pl a 4. és a 11. válaszolót)... Na mind1.

Szerintem nem érted, hogy mi a különbség a szerelem és a házasság között. A házassággal nem fog megváltozni semmi, ha ő az "igazi" akkor előtte is az lesz. Szóval ha szeretitek egymást, akkor felesleges várni az esküvőig, jól mondták már előttem néhányan! Ugyanolyan lesz vele, mintha megvárnád azt a bizonyos nászészakát (a lgazi után hulla fáradtan??:D vagy ha nem akkor is...). Előfordulhat, hogy nem egyformák az igényeitek ilyen téren, és ez nem a szerelemtől függ, hanem az emberektől. És ez csak akkor derül ki, ha már egy ideje csináljátok. Hiába mondod most még, hogy nem tartozik a legfontosabb dolgok közé a szex, amíg nem csinálod, addig ezt nem értheted! Majd ha együtt leszel a szerelmeddel, meg fogod látni, hogy sokkal de sokkal fontosabb, mint most gondolnád. Mért olyan fontos a házasság után? Hiszen azelőtt is szereted a szerelmedet, nem?...

2009. jan. 15. 16:14
 18/60 anonim ***** válasza:
100%

"Érdekes módon régen sokkal kevesebb válás volt, mint manapság, annak ellenére, hogy az emberek többsége megvárta a szexeléssel az esküvőt."

Szívtak is miatta elegen, hidd el! Olvass el egy Stendhal - Vörös és feketét vagy akármit. Azért nem váltak el, mert egyszerűen nem lehetett, nem úgy mint most. Sokan nem is tudták meg milyen az igazi jó szex vagy pedig szeretőt tartottak. Szóval a régi kor se volt olyan nagy szent, persze úgy is lehet élni, kinek mi a jó:D De ha beleszeretsz vkibe és ő is beléd, de tényleg, úgy igazán, akkor nem értem miért rossz, ha lefekszel vele. Az a szerelem igazi kiteljesedése és ehhez nem kellenek papírok. Ez a természet törvénye.

2009. jan. 15. 16:22
 19/60 anonim ***** válasza:
68%

Régen is vártak a házasságig a szex-el... Meg nem is mehettek hozzá ahhoz, akit szerettek...Tudod régen a szülők mondták ám meg, hogy ki lesz a férjed, feleséged!

A válás ha lehetőség is volt rá, nagy szégyen volt akkoriban, így inkább szeretőt tartottak. Pontozzatok le, ha úgy látjátok, de én a férjembe akkor szerettem bele igazán , amikor láttam - éreztem, hogy tökéletes a szex vele!

2009. jan. 15. 16:58
 20/60 anonim ***** válasza:
79%

Ruhát sem úgy veszel, hogy előtte nem próbálod föl... ha meg mégis, akkor magadra vess, ha nem áll jól, vagy túl kicsi...

Meg minek kimaradni a jóból?

2009. jan. 15. 17:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!