Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért baj az, ha csak házasság...

Miért baj az, ha csak házasság után akarom elveszteni a szüzességemet?

Figyelt kérdés
19 vagyok, szűz, és eldöntöttem, hogy csakis egyetlen embernek fogom magam odaadni, az Igazinak. Az ismerőseim emiatt tiszta hülyének tartanak, lenéznek, és nem értem, miért. Mi rossz van ebben?
2009. jan. 15. 11:33
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
100%

Egyre jobb ez a témaXD

Amúgy az a baj, hogy te már mindent támadásnak veszel, pedig nem rossz indulatból mondjuk, mert lenézünk, hogy 19 évesen nem voltál senkivel még és hogy ezt mi milyen gáznak tartjuk. Hát nem. A barátnőimnek a legnagyobb része kb annyi idős mint te és nekik se volt szexuális kapcsolatuk még, mert még nem szerettek bele úgy igazából senkibe. És akkor mi van? A lényeg az, hogy a szerelmedel csináld, de az hogy házasság vagy nem házasság az teljesen mindegy. Áruld már el min változtat az a papír? Nem biztosítéka semminek se.

Nekünk teljesen mindegy, hogy te mit csinálsz, és mi az hogy nem fogadunk el, mégcsak nem is ismerünk:P Egyszerűen kifejtjük a véleményünket a témával kapcsolatban és válaszolunk a kérdésre, ennyi. És ha vmivel nem értünk egyet, érvelünk és vitatkozunk, mert a fórumnak az a lényege. Szerintem az emberek nagy része nem fog azért lenézni, mert 19 évesen szűz vagy, ne beszéld be magadnak.

2009. jan. 16. 15:34
 42/60 A kérdező kommentje:
Nem vettem semmit támadásnak, csak ilyen hülyén fogalmazok. Amúgy nem azokkal van bajom, akik ide írtak, hanem azokkal az ismerőseimmel, akik miatt kiírtam a kérdést.
2009. jan. 16. 16:30
 43/60 anonim ***** válasza:
95%
De miért kérdezed meg, baj e, hogyha a válaszolóknak, akik a saját véleményüket írják le, ellenségesen vágsz vissza, hogy de igenis így akarod. Akkor nincs értelme megkérdezni mások véleményét, ha te ezt már így eldöntötted...
2009. jan. 17. 10:49
 44/60 anonim ***** válasza:
97%
Hát ez az... Mi megmondtuk miért baj... Ettől függetlenül lehet, hogy szerencséd lesz. Nyílván az ismerőseid is ezért tartják bajnak, mint mi.
2009. jan. 17. 13:06
 45/60 anonim ***** válasza:
74%
Mondjuk Én mielőtt veszek valamit, fel szoktam próbálni. De ha Te nem akarod... Amugy meg ha eljő az igazi szerelem, ugyse fogod kibirni!
2009. jan. 18. 15:53
 46/60 anonim válasza:
91%

A szex az jóóó, érteeem.

Noh, komolyra fordítva a szót. Az a rossz benne, hogy megvonod magadtól azt az örömöt, amit a szex okoz. A szerelem is jó és szex nélkül is lehet élni, de úgy nem jó élni, hidd el. Azonkívül pedig nem tudod, ki az igazi, azt nem tudhatod. A házasság bizonyos szempontból börtön az embernek, persze ettől még el fogom venni felességül azt a lányt, akit szeretek, és lesz családom, és sok szép is van a házasságban, de a tudat, hogy már "örökre" a másiké vagy, sok ellenreakciót válthat ki tudatosan és tudat alatt is.

A fentieken kívül pedig szerintem természetellenes nem kiélni a vágyaidat.

Azért kíváncsi lennék rá, hogy jutottál erre a következtetésre, hogy neked szűzen kell férjhez menni. Tudom írtad, hogy már mondtad, de nem találtam a hozzá szólásaidban.

2009. jan. 19. 15:06
 47/60 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti voltam! Minek kérdezel, ha ugyis csak a saját hülyeségeidet irogatod? Akkor ne kérdezz!!! Amugy meg lehet lepontozni, most disznó leszek: Kivánom hogy a nászéjszakáig ne feküdj le senkivel!!! Kivánom hogy ott ess pofára, hogy mi is volt ez? Lelőttek, vagy meglőttek! Kivánom , hogy csak a 3-ik szerető után tudd meg mi az az orgazmus!!! Nem semmi begyepesedett csajszi vagy... Iet még a 20 század elején is lámpással kerestek!!! Lehetz hogy a jövendőbelidnek 12cm-es a farka, de neked minimum 15 kéne! Akkor mit csinálsz?! Életed végéig élsz orgazmus nélkül?! A Te bajod... De hidd el az ien sötét csajoknak világit a Negró a szájukban, és őszintén meg is érdemlik!!!
2009. jan. 19. 17:30
 48/60 anonim ***** válasza:
84%
majd vesz egy műkukit 8)
2009. jan. 19. 17:34
 49/60 anonim válasza:
51%

Nem értem, miért gondolják úgy sokan, hogy ahogyan itt reagálsz a kommentekre, az egy sértődött ember visszatámadása lenne. Szerintem nagyon is kulturáltan véded a saját álláspontodat, elfogadva másokét. Biztosan érzékenyebb vagy mások reakciójára, mint kellene, és ezt érzik meg rajtad, amikor úgy tekintenek rád, mint egy „UFO”-ra. Akit jobban zavar mások „ítélete”, mint amennyire érdemes, arra majdnem minden szituációban ugranak az emberek. Tehát bármilyen témában, amiben kisebbségi véleményt képviselsz, így jársz. A csordaszellem összeköt, a magányos farkas szerep elidegenít. Ha csak egy-két ilyen témád van, a többség elfogad olyannak, amilyen vagy. Ha viszont sok ilyen lesz, akkor az nagyon kényelmetlen tud ám lenni, mert elkerülnek. Azt érzem az írásaidból, hogy a szüzesség témája mellett nincs más olyan kérdés, amelyben ennyire távol állna a véleményed a legtöbb ismerősödétől. Így tehát nincs nagy baj, nem leszel emiatt kirekesztve sehonnan.

A szempontrendszered érdekes lenne megismerni. Mert az rendben van, hogy vársz az első együttléttel, amíg úgy véled, meg nem találod az igazit, és az is nagyon jó, hogy van olyan társad, aki hasonlóképpen gondolkodik az első szexuális együttlétről, amelyet ráadásul veled képzel el, de nekem az furcsa egy kicsit, hogy találtál konkrét okot/okokat, amely/amelyek miatt így gondolkodsz. Számomra ez azt mondja, hogy te vagy logikailag foglalkozol a szex-szel, vagy ami még rosszabb, valamilyen mások által megfogalmazott rendszer szerint. Szerelem, szeretet, szex, hit és még egy csomó olyan dolog van, amiben mindig a belső hangra kell hallgatni. Amíg az megállj!-t parancsolj, addig tégy aszerint, amikor meg azt mondja, „na, most adom oda magam annak a fiúnak”, akkor meg ne habozz! Logikára, érvekre, komplexusokra, múltra, mások életrendszerére figyelj, de úgy tégy, ahogy neked jól esik. Ne keress a döntésed alá ideológiát! Ne egóból cselekedj, hanem szívből! A párodnak úgyis csak akkor lesz jó, amikor te is akarod. Ha csak úgy odaadod magad, az az ő életében is egy kudarc-élmény lehet, hiszen írod, hogy ő is tapasztalatlan még ezen a téren.

2009. jan. 19. 21:57
 50/60 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem nagyon igazad van. Végig olvastam a kommentjeidet,és teljesen egyetértek az értékrendeddel! Egyáltalán nem baj,és ne foglalkozz azokkal akik máshogy gondolják,és emiatt "fikáznak". Kívánom,hogy megtaláld azt az embert akivel megvalósíthatod mindezt,és mindennél jobban szeretitek majd egymást,boldog életetek lesz. Puszi:)
2009. jan. 20. 17:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!