Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért baj az, ha csak házasság...

Miért baj az, ha csak házasság után akarom elveszteni a szüzességemet?

Figyelt kérdés
19 vagyok, szűz, és eldöntöttem, hogy csakis egyetlen embernek fogom magam odaadni, az Igazinak. Az ismerőseim emiatt tiszta hülyének tartanak, lenéznek, és nem értem, miért. Mi rossz van ebben?
2009. jan. 15. 11:33
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
97%
Egyébként régen azért volt kevesebb válás, mert tilos volt válni. Utána meg csak simán kibeszélték az embert. De attól még ugyanúgy, ha nem jobban mentek a titokban megcsalások, minden teli volt frigid nőkkel és a férfiak inkább a kocsmába jártak és nem haza, mert a p*na büdösebb volt mint a munka...
2009. jan. 15. 17:03
 22/60 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szép dolog az h várni akarsz a házasságig. de sztem nem az a bűn h házasság előtt szexelsz, hanem az ha szerelem nélkül. az tényleg vétek, mert árthatsz magadnak, és a másiknak is. az a bűn, ha vki belegázol mások lelkébe, és kihasznalja a másikat. de az, h vki vkivel szerelemből lefekszik, nem bűn. nekem már 1 éve van baratom, és elvből megvártam a 18-at. 3 hónapja jártunk, amikor először lefeküdtünk. nem hiszem h ő lesz a férjem (habár ő ezt szeretné), de nem bántam meg, mert nagyon szerelmes voltam, és szerelemből ajándékoztam magam neki, és ami még szebbé teszi a dolgot, ő is szűz volt. sztem bunkosag h vannak akik hülyének néznek, semmi okuk rá. ez egy szép elhatározás, remélem h minden rendben lesz. de nem az a házasság alapja, h vki szűz volt-e, vagy nem.
2009. jan. 15. 17:28
 23/60 A kérdező kommentje:

Régen is vártak a házasságig a szex-el... Meg nem is mehettek hozzá ahhoz, akit szerettek...Tudod régen a szülők mondták ám meg, hogy ki lesz a férjed, feleséged!

Ma viszont ahhoz mész hozzá, akihez akarsz, mégis rengetegen válnak el, és nem hiszem el, hogy csak olyanok válnak, akik házasság előtt nem feküdtek le egymással...

2009. jan. 15. 17:59
 24/60 anonim ***** válasza:
32%
Egyáltalán nem baj, én 7 hónap együttjárás után feküdtem le a férjemmel, és a nászéjszakán bántam meg hogy megtettem. Az esküvő a legfontosabb esemény egy pár életében, és szörnyen kínosan éreztem magam hogy erre a különleges alkalomra már semmi újat nem tudtam adni neki. Ha újrakezdhetném, lehet hogy én is várnék a házasságkötésig, vagy legalább az eljegyzésig.
2009. jan. 15. 19:08
 25/60 anonim ***** válasza:
49%
Persze ez teljesen butaság....meg mi ez h szexuálisan összeillesz e vkivel!! Ha szereted mit számít az a legszörnyűbb h az emberek ez alapján választanak párt,h vele ez milyen jó!!s később évek múlva kiderül nem lehet vele semmit megbeszélni,azon kivül h az ágyban kielégítik egymást nem boldolgok..s elkezdenek mást keresni!!! Nem szabad a szexre alapozni egy házaságot,de egy kapcsolatot sem!Ha vki szeret vkit (úgy igazán,nemcsak fellángolás) nem mondja azt h rossz vele...sosem mondaná nehogy megbántsa esetleg rávezeti,másképp teszi!! Szóval semmi baj azzal h vársz...ez butaság amit itt sokan összehordtak,h szexben passzolni kell!!! Azok nem passzolnak akik sosem szerették egymást...vagy nem úgy szerették!!
2009. jan. 15. 19:15
 26/60 anonim ***** válasza:
70%
Nem, az butaság, amit te mondassz. Persze, ha szeretik egymást, akkor jó. De egy házasság nem arról szól, hogy minden percben lángolni fog a szerelem. És ha nagyon eltérnek az igények pl (van aki csak havi2-3x akarja, van aki naponta!), akkor ez idővel problémát okoz, ha most még nem is látsz ennyire előre. Persze, lehet mondani, hogy ez számítóság és hogy ha a szeretik egymást akkor blablabla. Csakhogy, ha x éve házasok vagy együtt vannak és egy rosszabb időszakuk van éppen, esetleg kicsit kihűlnek az érzelmek, ÉS még a szex sem a legjobb, akkor nincs meg az a fizikai-lelki összetartó erő, ami kielégíti mindkét felet és az a közös tevékenység, amit (normális esetben) csak Azzal az emberrel csinálsz. Ez itt a probléma, csak ti nem tudtok még ennyire hosszútávon gondolkozni, pedig rengeteg kapcsolat/házasság ment már így tönkre, pedig mennyire szerették egymást...
2009. jan. 15. 19:28
 27/60 A kérdező kommentje:

Csakhogy, ha x éve házasok vagy együtt vannak és egy rosszabb időszakuk van éppen, esetleg kicsit kihűlnek az érzelmek, ÉS még a szex sem a legjobb, akkor nincs meg az a fizikai-lelki összetartó erő, ami kielégíti mindkét felet és az a közös tevékenység, amit (normális esetben) csak Azzal az emberrel csinálsz.

Azért ez egy kicsit sántít. A szex a szeretet kifejezésének egyik módja. Ha "kicsit kihűlnek az érzelmek", miért is csinálnánk egyáltalán? Hogy mi magunk élvezzük? Nem a társunk boldogsága a lényeg az egészben?

2009. jan. 15. 19:38
 28/60 anonim ***** válasza:
90%
Miért teszel fel kérdést, ha csak a magad igazát erőlteted! Ha ennyire biztos vagy benne, nem kell ideírni. Tégy úgy ahogy akarsz és ne pontozd le feleslegesen azokat, akik másképp látják, mint TE! Mellesleg nem tűnt fel, hogy ők vannak többségben? Legyen szerencséd!!!
2009. jan. 15. 20:00
 29/60 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdés, hogy igazam van-e, hanem az, hogy miért fikáznak emiatt az emberek?
2009. jan. 15. 20:01
 30/60 anonim ***** válasza:
77%

Mert butaság, de majd idővel meglátod TE is!!!

Akkor gondolj vissza ránk!!!

PONTOZZ LE!!!!

2009. jan. 15. 20:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!