Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért baj az, ha csak házasság...

Miért baj az, ha csak házasság után akarom elveszteni a szüzességemet?

Figyelt kérdés
19 vagyok, szűz, és eldöntöttem, hogy csakis egyetlen embernek fogom magam odaadni, az Igazinak. Az ismerőseim emiatt tiszta hülyének tartanak, lenéznek, és nem értem, miért. Mi rossz van ebben?
2009. jan. 15. 11:33
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
Így egy férjed se lesz!
2009. jan. 24. 14:53
 52/60 anonim ***** válasza:
89%
tényleg...előbb nézz be vmi papneveldébe :D ot talán találsz olyat aki vevő az ötletedre mert ilyen pasi nemigen létezik máshol...
2009. jan. 24. 15:58
 53/60 anonim ***** válasza:
93%

Kedves kérdező!

- Arra amit a 4. válaszra reagáltál: egy kapcsolatba belefér a rossz szex, de általában ezeknek szokott biztos vége lenni. Mivel könnyebb felbontani mint egy házasságot, nem kell lefeküdni az első randin, de házasság előtt azért jó ha tisztában vagytok a másikkal, még ilyen téren is.

- Régen azért volt kevesebb válás, mert egyszerűen nem volt szokás elválni. Ugyanúgy volt félrekúrás, családon belüli erőszak és alkoholizmus, a nők többsége mégsem lépett ki a rossz házasságból. Ilyen persze ma is van, ellenben régen nem váltak el kicsinyesebbnél kicsinyesebb okokból.

- A szexuális szokások (ahogy semminemű viselkedési forma) nem képezhetnék a divat részét. Neked sem ezért ajánlják, hogy még esküvő előtt élj nemi életet, hanem mert tudják amit te még nem: nem attól lesz jobb az első szex az első választottaddal, hogy a felesége vagy. Jobban járnál ha szerelemből tennéd, olyannal aki megérdemli. Ez nem feltétlenül az "igazi" és nem is az első akivel lefekszel. Magadnak választasz, lehetőleg ne szúrd el!

- Nekem azért sem szimpi, hogy az elsőhöz ragaszkodsz (mikor még nincs is..), mert ha összejönne, és valaki várna rád évekig, aztán elvesz, érzésem szerint olyan vakon bíznál a kapcsolatotokban, hogy akkor is ragaszkodnál hozzá ha szar az egész. Nem csak a szex, az egész. De hát ő az első.. Na ezért jobb ha nem vágyakozol elsőre, hanem arra, akivel boldog vagy. Akár harmadik, akár a tizedik pasid. Emlékszem ahogy én bíztam az első barátnőmben :) Aztán persze jött a csalódás, meg még egy pár, és lassan kialakul az ember életszerűbb szemlélete. Szerintem nálad ez még hiányzik.

Na bő lére eresztettem, de nincs kedvem kitörölni a sorokat. Helyette a kérdésre röviden: nem baj, hogy álomvilágban élsz és reméled, hogy elsőre megtalálod azt aki vár rád, elvesz és boldogan éltek örökké, egyszer úgyis kinövöd. De szerintem ez ugyanolyan régi szokás (persze a szebbik fajtából..) mint az, hogy idesapád 13 évesen hozzáad egy 53 éves grófhoz.

2009. jan. 25. 03:04
 54/60 anonim válasza:
40%

DUGNI KE!

Jo kapcsolat egyik alapja a sex. ha kaksi vagy az agyba, fogazol stb akkor nem er semmit az egesz hazassag es 5 ev mulva kalap kabat mehetsz a csaba mert kibax :D

dugja!

2009. márc. 13. 22:50
 55/60 anonim ***** válasza:
60%
Baj
2009. jún. 20. 13:54
 56/60 anonim ***** válasza:
60%
Mennyi idős is vagy?
2009. jún. 20. 13:56
 57/60 anonim ***** válasza:
60%

Végülis nem mindegy hogy mikor?

Elöbb utóbb úgy is ki kel próbálni.

2009. jún. 20. 13:59
 58/60 anonim válasza:
35%
Halj meg szűzen, véletlenül se szaporodj.
2009. jún. 21. 05:12
 59/60 anonim ***** válasza:
Az elején volt egy nagyon osstoba beszólás: Akor már az első randin dugni kéne!Hát NEM!!! De a másik véglet, hogy csak 2.5-3 év múlva a nászéjszakán.azért valahol van egy középút. Na mindegy: élj álomvilágban, és várd a HERCEGET ! A harmadik-negyedik válás után rájössz, hogy nagyon buta voltál...
2009. jún. 22. 17:25
 60/60 anonim ***** válasza:
Nagyon is tiszteletre méltó. Ha valaki azért szakít veled, mert nem fekszel le vele, akkor örülj neki, megúsztál egy későbbi csalódást! Ha valaki tényleg szeret, megvár. Nem könnyű döntés, drukkolok!
2013. febr. 25. 20:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!