Miért baj az, ha csak házasság után akarom elveszteni a szüzességemet?
Kedves kérdező!
- Arra amit a 4. válaszra reagáltál: egy kapcsolatba belefér a rossz szex, de általában ezeknek szokott biztos vége lenni. Mivel könnyebb felbontani mint egy házasságot, nem kell lefeküdni az első randin, de házasság előtt azért jó ha tisztában vagytok a másikkal, még ilyen téren is.
- Régen azért volt kevesebb válás, mert egyszerűen nem volt szokás elválni. Ugyanúgy volt félrekúrás, családon belüli erőszak és alkoholizmus, a nők többsége mégsem lépett ki a rossz házasságból. Ilyen persze ma is van, ellenben régen nem váltak el kicsinyesebbnél kicsinyesebb okokból.
- A szexuális szokások (ahogy semminemű viselkedési forma) nem képezhetnék a divat részét. Neked sem ezért ajánlják, hogy még esküvő előtt élj nemi életet, hanem mert tudják amit te még nem: nem attól lesz jobb az első szex az első választottaddal, hogy a felesége vagy. Jobban járnál ha szerelemből tennéd, olyannal aki megérdemli. Ez nem feltétlenül az "igazi" és nem is az első akivel lefekszel. Magadnak választasz, lehetőleg ne szúrd el!
- Nekem azért sem szimpi, hogy az elsőhöz ragaszkodsz (mikor még nincs is..), mert ha összejönne, és valaki várna rád évekig, aztán elvesz, érzésem szerint olyan vakon bíznál a kapcsolatotokban, hogy akkor is ragaszkodnál hozzá ha szar az egész. Nem csak a szex, az egész. De hát ő az első.. Na ezért jobb ha nem vágyakozol elsőre, hanem arra, akivel boldog vagy. Akár harmadik, akár a tizedik pasid. Emlékszem ahogy én bíztam az első barátnőmben :) Aztán persze jött a csalódás, meg még egy pár, és lassan kialakul az ember életszerűbb szemlélete. Szerintem nálad ez még hiányzik.
Na bő lére eresztettem, de nincs kedvem kitörölni a sorokat. Helyette a kérdésre röviden: nem baj, hogy álomvilágban élsz és reméled, hogy elsőre megtalálod azt aki vár rád, elvesz és boldogan éltek örökké, egyszer úgyis kinövöd. De szerintem ez ugyanolyan régi szokás (persze a szebbik fajtából..) mint az, hogy idesapád 13 évesen hozzáad egy 53 éves grófhoz.
DUGNI KE!
Jo kapcsolat egyik alapja a sex. ha kaksi vagy az agyba, fogazol stb akkor nem er semmit az egesz hazassag es 5 ev mulva kalap kabat mehetsz a csaba mert kibax :D
dugja!
Végülis nem mindegy hogy mikor?
Elöbb utóbb úgy is ki kel próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!