12 évesen korai elveszteni a szüzességemet?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok és egyidős lány velem akar szexuális kapcsolatba lépni!!szerintetek ez normális???én el akarom veszíteni a szüzességem!!!de nem tom mikor!!2007. jún. 4. 17:47
21/30 anonim válasza:
Én most vagyok 12 (lány) és eddig eszembe sem jutott, és még egy jópárévig nem is fog.Csakhogy a kérdező 2007-ben tette fel ezt a érdést, és most 2010 van.Tehát már 15 éves az illető, mostmár valamennyire oké...De én akkor is várnék vele még a helyében 1-2 évet legalább...
22/30 anonim válasza:
O.O Korai e??? Már akkor gondok vannak, hogyha 12 évesen ezen töprengsz. NAGYON korai!!! Ja, párdon... :) Ha rib@ncnak készülsz, akkor nem az, de amúgy nagyon is annak tartom. Még gyerek vagy az Istenért...-.-
24/30 anonim válasza:
úristen a hugom 12 és itt rajzolgat mellettem és hánámontánát néz.NORMÁLIS VAGY?
25/30 anonim válasza:
nna, elvesztetted már a szüzességedet?:D
26/30 anonim válasza:
ennyire akarod hogy beledugjanak egy fact a seggedbe? hátha akarod tedd meg!...
amugy ne! még túlságosan fiatal vagy... ráérsz te még 3-4 évet!
27/30 anonim válasza:
14 évesen már kiélt nemibeteg leszel!
28/30 anonim válasza:
na elvesztetted?Mostmár 18 vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!