12 évesen korai elveszteni a szüzességemet?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok és egyidős lány velem akar szexuális kapcsolatba lépni!!szerintetek ez normális???én el akarom veszíteni a szüzességem!!!de nem tom mikor!!2007. jún. 4. 17:47
11/30 anonim válasza:
Figyelj, szerintem tényleg nagyon korai,még ráértek ezeken gondolkodni, mert még nagyon gyerekek vagytok és szerintem igaz, hogy egy (sajnos) olyan világban élünk, ahol ez már elfogadott, de akkor is, nektek még nem nagyon kéne ilyen dolgokon agyalnotok, hogy esetleg megteszitek.Amúgy meg nem nagyon tartom jó tanácsnak, azt hogy ha úgy érzitek ,akkor nincs semmi akadálya, ez hülyeség, igenis nektek még annyi időtök van ezt végiggondolni (jó pár év), meg amúgyis nem hiszem hogy ennyi idő fejjel fel tudnátok fogni, h milyen óriási és felelőségteljes dolog a szex.
12/30 anonim válasza:
gratulálok, szép kis tanács egy 12 évesnek!
13/30 anonim válasza:
Azt hiszem 12 évesen még nagyon éretlen vagy ilyesmihez. A szüzesség elvesztése nem csak azt jelenti hogy közösültök. Azt lélekben is felkell dolgozni. Arról nem is beszélve mennyivel szebb volna ha olyannal volnál együtt akit szeretsz.
14/30 anonim válasza:
Ne siesd el,nem éri meg.Ilyen korban még pettingelni sem érdemes,nem is ajánlanám(korotok miatt).12évesen még talán nem is smároltál,ha így van akkor legyen az a következő lépés,ne az ágy!!!Hidd el nem kell ilyen korán elveszíteni.Főleg akkor nem ha te nem akarod még igazán.
15/30 anonim válasza:
Igen korai. Hiszen ez nem lehet több mint kíváncsiság. Én is voltam 12 évesen kíváncsi, és ez tök természetes :) De hidd el az első alkalom egy élmény, amit nem fogsz sose elfelejteni. De sztem egy 12 éves "kislányka" még erre éretlen. Nem akarlak megbántani, hanem segíteni :) Hidd el 3-4 év múlva ráérsz. És az hogy megfordul a fejedben a szüzesség elvesztés abban semmi rossz sincs. Üdv :)
16/30 anonim válasza:
Nem.Nem korai.Sőt mindenről lekéstél. De ne csak egy lánnyal feküdj le ha egyszerre 299-el. Úgy jobb lesz. Pisis kisfiú!!!! Azt se tudod mi az a szex..erről ennyit!
17/30 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat leépítettem a csajt!:)
2008. aug. 5. 17:04
18/30 anonim válasza:
Talán nem ezen kellene még gondolkodni. Biztosan kori még. Én 19. vagyok, nem tudom, hogy nekem szégyenlem kellene-e, de még szűz vagyok. Én az igazira várok, aki tényleg meg is érdemli.
19/30 anonim válasza:
Olyan buta vagy, mint a s..g, és biztosan ez lesz felnőtt életed legkomolyabb kérdése is. Én ugyan már 54 éves leszek, de nekem ennyi idős koromban kezdett szőrösödni a "hasam". 16 éves koromban volt az első ú.n. spontán magömlésem, tehát én akkorra lettem ivarérett. Örülj annak, hogy Te már az vagy, de tanácsot adjon az, aki ebben a témában felkészültebb!
20/30 anonim válasza:
Megőrültél?
12 vagyok, nekem eddig eszembe se jutott...
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!