Szűzként én csak szűz lánnyal tudnám elveszteni. Ez miért lenne baj?
En megszivatnalak amugy
Bekamuznam hogy meg szuz vagyok nem.volt semmi es te vagy az elsoo mindenben
Aztan mikor megtortent a dolog kozolnem hogy "ja,amugy nem,te voltal a az xedik palim es igazabol rohadtul nem vagyok szuz,minden volt mar es szar vagy"
Tuti elhinned
Ketsegbeesetten kapnal az elso lehetoseg utan aki hajlando szobaallni veled
Fel evig,ja persze
Egy honapot nem birnal ki
Huha,ezt most megkaptam de tenyleg:/
Minden egyes nyomorult,szanalmas szavadat vegigolvastam.
Hat figyelj en erre csak annyit tudok mondani hogy erdekes hogy nekem volt eddig masfel eves tokeletesen mukodo kapcsolatom es jelenleg is szinten vagy egy 3 honapos tokeletes kapcsolatom.
Neked hany is volt?
Ja,egy sem tenyleg:/
Nem szoltam akkor
Talan ugy latod az irasombol es a szohasznalatombol hogy buta lennek?:)
Hat fel kell vilagositsalak nem vagyok az.
Te probalsz a csodalatos erveiddel es a szerinted szofisztikalt beszededdel intelligensnek tunni de kozben mindketten tudjuk hogy egy nagy nulla vagy.
Minden teren.
Mi van,talan az a problema hogy felsz hogy nem lenne eleg egy nonek sem a bebi gyikocskad?
Jolvan 12cm engem hagyjal
En ugyanugy elem tovabb vigan az eletem mig te itt vergodsz kinodban esaz okozza neked az egyetlen oromot a nyomorusagos eletedben hogy ugy erzed felsobbrendu vagy nalam
Az eszedbe se jutott hogy talan az elozo baratom hagyott el engem es nem pedig en ot?
Vagy esetleg meghalt?
Kutya
"agyonhasznált és lestrapált lánnyal, aki több faszt fogott már, mit kilincset, és csak addig lenne velem, amíg nem akad egy másik pasi."
Nem is tudom mit gondoljak. Ebből a mondatodból úgy érzem kicsit gyerekes vagy, vagyis ilyet csak a kicsik mondanak.
Ha csak egy partnere volt a nőnek, akkor abszolút nem illeti ez a jelző, de számodra ő is ilyen.
Nem bízolmagadban, a lánytól viszont túl sokat vársz el. Rettegsz a bénaságtól, rettegsz attól, hogy bármelyik lánynak ne tetszen valami.
De tartsd a gondolatodat nem baj, de azt most megmondom, ha egyszer lefekszel egy lánnyal és nem maradsz vele örökre, utána megváltozik majd a nézeted, mivel rájössz milyen is a szex és a félelmed is eltűnik, valamint nem fogod majd undorítónak tartani, ha egy lányhoz már értek.
Akkor fogod majd kinevetni a mostani nézeteid egy részét.
Kisebb koromba én is sok mindent utáltam, de mára már ezek halványulnak el. Beszélhetünk itt bármiről. Étel, szokások..., nem csak a szexre jellemző ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!