Szűzként én csak szűz lánnyal tudnám elveszteni. Ez miért lenne baj?
"Én elvárnám, hogy tudja, hogy mit hova kell rakni."
Attól mert egy férfi szűz még tudhatja, mit hova kell rakni.
A tapasztalatlanság nem egyenlő a bénázással!!!
Van benne valami. Tényleg úgy működne a legjobban a világ, ha mindenki elsőre, másodikra megtalálná a házastársát.
A hónapos kapcsolatokban meg nem biztos, hogy lefekszenek, csak kiismerik egymás természetét és rájönnek, hogy mégsem illenek egymáshoz. Így ez rendben van, de az egy éjszakások szerintem is veszélyesek és nem helyén valók. A szexkapcsolatokat is magam módján utálom, de ha valakinek olyan van, vagy bármi más, nem zavar, csak tőlem maradjanak távol ezek a dolgok. 1 barátom van, vele vesztettem el és nem is akarok mást. Nekem ez így tiszta.
Egy súlyos logikai tévedés van a gondolatmenetedben:
"Ne kelljen már folyton a körmömet rágnom azért, hogy vajon a lány, akit szeretek vajon mikor fekszik össze valaki mással csak azért, mert nagyobb a farka, vagy jobban teljesít az ágyban. Mert ha már tudja, hogy milyen mással, akkor kizárt, hogy megelégedne velem."
Több lányt ismertem, aki az első pasijával kötötte össze az életét 20 éves kora körül. És mind a 3 8 év múlva azon törte a fejét,hogy vajon milyen lehet mással? Vajon miben más egy másik férfi érintése?
És pont fordítva van: tudja, milyen mással és ezért választott engem, mert velem jobb.
miért úgy állsz hozzá, hogy szűz=hihetetlenül béna az ágyban? ha elkönyveled ilyennek magad, az is leszel..
volt már szűz barátom (mikor én már tapasztaltabb voltam) így az első alkalommal én irányítottam inkább, és utána sem volt semmi bénázás (vagy ha volt is, elintéztük egy röhögéssel) és szuper volt vele a szex..
és tudod mi volt az egész kulcsa szerintem? nem úgy állt hozzá, hogy "naénjóllefogokbőgni", hanem volt önbizalma, és nem degradálta le magát már jó előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!