Szűzként én csak szűz lánnyal tudnám elveszteni. Ez miért lenne baj?
jézusom, Kérdező.... a 39es kommented után tényleg ki lehet rólad jelenteni, hogy beteg vagy....
elmegy még ha megerőszakolták, mert akkor legalább nem pozitívan gondol vissza rá........
bsszus, a f..zom fog téged bátorítani, nem lesz neked barátnőd soha sem, és így van ez jól, nem is érdemelsz.
Kiderült, hogy neked az alapvető problémád a félelem. Te rettegsz attól, hogy ha egy lány mással is volt utána meg veled, akkor nem lesz jó véleménye rólad. Vagyis te ebben biztos vagy, hogy semmi jót nem tudsz nyújtani, vagyis nálad mindenki jobb, ezért szűz lány kell, mert ő még nem tapasztalt jobbat.
Azonban rosszul gondolod, mivel lehet csak veled volt a lány, de így se jó neki amit csinálsz, akkor ugyanúgy elhagy.
Amúgy meg a barátom is szűz volt és az első nekem így maga volt a csoda. Minden a helyén volt, egyszerűen akkor nagyon magához láncolt, mikor megismertem a szeretkezős oldalát.
Tehát ezáltal nem biztos, hogy te is annyira rossz lennél elsőnek, de ha már ennyire leírtad magad, akkor először agyban kéne ezt másképp gondolnod, és utána simán menne a dolog. Önbizalom hiányos vagy.
Jezusmaria
Nagyon reg nem irtam mar ide valaszt de ez most annyira nevetsegesen szanalmas hogy ehhez most muszaj
Tudod miert kell neked ilyen lany?
Mert egy onbizalomhianyos pancser vagy
Latszik a 40-es kommentedbol is
"Amilyen bena vagyok..."
Nem undoritonak tartod az ilyen lanyokat hanem felsz toluk hogy nem lennel nekik eleg jo
De figyelj
Te senkinek
Szanalmas vagy
Emberek, aki nem akarja hogy meggyőzzék, és görcsösen a saját hülyeségébe kapaszkodva önként áll a boldogsága útjába....azzal nem lehet mit kezdeni.
Nem tudom, minek írtad ki a kérdésed, Kérdező.. itt nem fogod azt kapni, amit hallani szeretnél (mert az nahátmilyenmeglepő idiótaság)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!