30 éves srác vagyok és még szűz, soha nem volt barátnőm de még csak egy csók se. Nulla tapasztalat. Átlagos súlyú és kinézetű vagyok. Mit tegyek?
A Tinder a világ legnagyobb önámító baromsága! Még az átlagos, nálad jobb képességű pasiknak is csak elvétve jön ott össze akármi, neked ott kb. annyi esélyed van, mint féllábúnak a seggberúgó-versenyen!
Mennél el inkább egy rendes, kedves netes prostihoz, megszűnne benned a sok görcs és gátlás.
De te totál menthetetlen vagy, ezt már 4-5 évvel ezelőtt is megállapítottam...
Ezt a kérdést én is feltehettem volna csak én 34 vagyok.
Nekem is mindig azzal jöttek hogy ú így prosti meg úgy prosti , akiknek van csajuk 17 éves koruk óta , ők nem bírnák ki egy hétig és biztos elmennének prostihoz.
Ja azt megnézném mikor 15e nél kezdődik egy óra ,az összes fizetésed elmenne és a végén hajléktalan csöves lehetnél ,úgy hogy aztán végkép szűz maradhatsz életed végéig .
Én már rájöttem belőlem mentálisan hiányzik az udvarlás képessége , ahogy elnézem belőled is , ne is áltasd magad a büdös életben nem fogsz udvarolni . Én is így vagyok vele és már egyre jobban nem is érdekel hogy lefeküdjek egy nővel vagy hogy megcsőkoljam.
Akit annyira érdekel az nem írogat hanem elmegy a kocsmába és megszólít nőket . Belőled teljesen hiányzik ez a képesség , nem is lesz jobb hiába hitegeted magad.
Ez olyan mint az alkoholista minden nap elmondja hogy holnap nem iszok de ez soha nem történik meg mert nincs igazi akarata a nem ivásra . Nekünk meg nincs igazi akaratunk az udvarlásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!