Miért van az, hogy kb.30 éves korig az ismerkedés csak a külső (sportos/magas/bombázó. Stb) alapján működik? 30-50éves kor között, meg az a döntő:mennyi pénzed, lakásod, vállalkozásod van?
Huhh na itt aztán ment minden....
A sok egymást ócsároló hsz-en nagyon nincs mit kommentálni, gyakorlatilag szinte minden hasonló típusú kérdésnél megtalálják egymást a nőgyűlölők és a magukat védő, értelmesebb nők, lányok.
Nem új keletű ez már, h mki a másik nemre mutogat.
Nade h a kérdéshez is hozzászóljak; sztem az viszonylag normális és logikus h az ember más - más életkorban, más - más életszakaszban mást vár el, mást keres a másikban.
Az mondjuk sztem minden életkorban elvárható alap lenne, h normális legyen, de persze h a külső is egy tényező. Bár jómagam mindig többre értékeltem a belsőt.
Amúgy meg annyi szimplán az egész titka, h míg a fiatal lánykák csak "járogatni" akarnak vkivel, addig egy felnőtt nő már általában az életét vágyik megosztani a másikkal. És nincs ez másképp a fiatal fiúcskák vs felnőtt férfiak esetében sem.
91-es. A fiatal lánykák csak a külsőre mennek, főként magasságra, kisportoltságra és ez mellett jó cuccokban kell lenni és határozott férfiasnak! Ha ezek megvannak, hidd el a lánykáknál sikert lehet elérni akkor is, ha a krapeknek nincs egy fillérje sem!! Se állás, se pénz sem kocsi, azért mert abban a korban a lányoknak csak a külső a fontos!
Később a nők, 38-48 éves korban már sokat "megértek", sokakat becsaptak, sokakat szétkúrtak, sokakat "ott hagytak az út szélén 1-2 gyerekkel"!!!!
Na az ilyen középkorú nők már megnézik, hogy milyen egzisztenciája van egy hapsinak! Milyen vállalkozása, milyen háza...stb!
Míg egy 17 éves lánynak csak a külső az elsődleges!!!
93-as. 34 évesen most megint új párod van? Mi volt a gond a régiekkel? Nem te támasztottál nagy követelményeket, amiért otthagytak?
34 évesen...hu? ...és a ez a kapcsolat is tönkremegy? utána 35-38 évesen már igencsak nehezen fogsz párt találni! Akkor már a férfiaknak inkább fiatalabb kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!