Ti melyikkel értetek egyet?
Létezik két mondás.
Az egyik egy Marc Twain idézet „ A ruha teszi az embert. A meztelen emberek kevés vagy semmilyen befolyással nem rendelkeznek a társadalomban.”
A másik egy közmondás: „Nem a ruha teszi az embert.”
De vajon melyiknek van igaza?
A minap kaptam egy pulcsit, meg egy nadrágot egy akció keretében, ami alap áron ennek négyszerese. Elég divatos darabok, és ma ezekben öltözve mentem iskolába. Úgy vettem észre, hogy "figyelnek". Nem rossz értelemeben, hanem hogy felnéznek rám (nem azért mert 190 cm vagyok). Hanem hogy meghallgatnak, érdekli őket a véleményem.
Zolika az alapján ítéli meg, hogy az adott jól öltözés zavarja-e, hogy milyen embert lát abban a ruhában. Pontosabban - milyen belső tulajdonságú embert. Aki beképzelt majomnak "tűnik" (Zolika szerint), az iritálja, ugyanabban a ruhában egy "rendes" emberrel (Zolika szerint), semmi baja nincs.
Csakhogy a divatot nem a belső határozza meg, hanem a külső - testalkat, stb... (hol dolgozik, hova megy abban a ruhában)
Olyan nincs, hogy valakinek kiesik a melle, de mert rendes Zolika szerint, ezért az rendben van. Nincs rendben, akármilyen ember is legyen az illető!
Továbbá Zolika véleményét az irigység is nagy mértékben befolyásolja. Lát egy olyan lányt, akinél tudja, hogy soha sem lenne esélye, akkor az már túlöltözött.
Ennél a kérdésnél ezt a szót használta - régen ezt qrvának és r..ancnak hívta. (mióta az akkori hozzáférését törölték a stílusa miatt, azóta szebben fogalmaz)
És a végén Zolika: 67% tartotta csupán hasznosnak az első válaszodat - ettől azért nem kéne elájulni.
Persze hogy jó a 67% - a te IQ-d is a 67%-a az átlag emberekének. Egy cserép virágéhoz képest kirívóan jó vagy Zolika.
Azt nem fogod fel, hogy a kirívó meg túlöltözött csak SZERINTED az - jól bizonyítják ezt az általad példának hozott linkek - főleg a lányokról.
Fogalmad nincs a divatról, és baromságokat írkálsz.
Nem véletlen, hogy nincs barátnőd.
Tényleg, megy már mindkét ótcombos babáddal?
Nagyot mondtál, öblíthetsz.
És ettől most kevésbé szar az életed?
Már nem csak egy csicska vagy, akit mindenki lenéz?
Van végre barátnőd?
Vannak barátaid?
Emberek, akik felnéznek rád, és akiknek fontos a véleményed?
Szerintem egyik sincs - egy csődtömeg vagy, egy örök vesztes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!