Ebbe mi az amiben egyet értetek és mi az amiben nem?
Megértem hogy nem akarja hogy sminkelj, mert többet árt mint használ, bár azért én hagynám hogy bio cuccokat használj, halvány színeket, ami természetes hatású. A sminknél többet árt a magassarkú, az 5-6 cm meg nem kicsi, tönkreteszi a lábat, gerincet ha gyakran hordod, hiszen még növésben vagy. Én csak laposat engednék emiatt.
Ha jó tanuló vagy én megengedném hogy kint legyél este 8-ig. Hétvégén 11-ig. Persze csak ha tudom hol vagy és bizony ha egyszer is cigit vagy piát éreznék rajtad akkor többé sehova nem mehetnél.
Buliba nem engednélek, nem gyerekeknek való. 28 éves vagyok, én voltam már sokféle helyen de undorító, diszkókban taperolják a kiscsajokat, ott szexelnek a wécében a tinik, egy haveromnak drogot kevertek nem rég az italába... szóval diszkóba soha nem engedném el a gyerekem. Házibuliba esetleg ha rendes a baráti társaság, vagy beülős nyugis helyekre.
Piercinget 16 éves kor után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!