Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ebbe mi az amiben egyet...

Ebbe mi az amiben egyet értetek és mi az amiben nem?

Figyelt kérdés
lassan 14 leszek anyukám néha elég szigorú mondjuk valahol megértem sminkelnem egyáltalán nem lehet magassarkút se nagyon engedi annyi h van egy kisebb telitalpúm úgy 5-6 centis.fiúzni maximum ilyen gyerek szerelem hétvégén úgy 6-ra kell hazaérnem nyári szünetbe 8 körül.pircinget majd csak 18 éves korom után.bulizni egyáltalán maximum barátnőimhez.szeretnék még egy lyukat a fülembe felülre de nem igazán akarja megengedni egyik fülemen 2 msik fülemen 3 lyuk van alúl.

2013. febr. 24. 17:44
 1/7 anonim ***** válasza:
a sminkelésben igaza van. Én 14 vagyok és csak egy kis szájfényt használok semmi mást. A magassarkút alkalmakként megengedhetné. Én nyári szünetben megengedném, hogy fél kilenc-kilencig lehess a barátoddal suli közben meg hétig. A bulizásban viszont igaza van. Ezek a bulizóhelyek veszélyesek tudnak lenni ezért igaza van hogy csak a barátnőidhez mehetsz át. A piercingben is igaza van, viszont a fülbevalókban nem, ha már a többit megengedte akkor mit számít hogy eggyel több vagy kevesebb? :)
2013. febr. 24. 18:01
 2/7 A kérdező kommentje:
fülbevalóba az számít neki,hogy most a porcba szeretnék
2013. febr. 24. 18:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Én nem fogom bírálni anyukád nevelési szokásait, nekem ugyanis nincsen gyerekem. Viszont egy 14 éves még gyerek, akárki akármit mond, és 16 éves koráig én is szigorúbban fognám a gyerekemet. 16 éves korától ha akarja, kézen fogva megyek el vele piercinget csináltatni, feltéve, hogy tudom, jól átgondolta a dolgot (mondjuk fülbe csináltathatna, amennyit akar... nem látok különbséget a fülcimpába lőtt meg a porcba fúrt között, ha már így is van lent 3, nem mindegy egy felülre?). Ha akarja, elviszem koncertekre, segítek neki sminkcuccot vásárolni. Viszont nálam a 14 év még a gyerek kategória, és biztos, hogy nem engedném, hogy a 14 éves kislányom átlyuggassa magát. Viszont az este 6 szerintem elég korán van.
2013. febr. 24. 18:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Megértem hogy nem akarja hogy sminkelj, mert többet árt mint használ, bár azért én hagynám hogy bio cuccokat használj, halvány színeket, ami természetes hatású. A sminknél többet árt a magassarkú, az 5-6 cm meg nem kicsi, tönkreteszi a lábat, gerincet ha gyakran hordod, hiszen még növésben vagy. Én csak laposat engednék emiatt.

Ha jó tanuló vagy én megengedném hogy kint legyél este 8-ig. Hétvégén 11-ig. Persze csak ha tudom hol vagy és bizony ha egyszer is cigit vagy piát éreznék rajtad akkor többé sehova nem mehetnél.

Buliba nem engednélek, nem gyerekeknek való. 28 éves vagyok, én voltam már sokféle helyen de undorító, diszkókban taperolják a kiscsajokat, ott szexelnek a wécében a tinik, egy haveromnak drogot kevertek nem rég az italába... szóval diszkóba soha nem engedném el a gyerekem. Házibuliba esetleg ha rendes a baráti társaság, vagy beülős nyugis helyekre.

Piercinget 16 éves kor után.

2013. febr. 24. 19:17
 5/7 anonim ***** válasza:
15 éves vagyok. Magassarkúm csak ünneplős van. egy-egy lyuk van a fülemen. Nyári szünetben 8ra otthon vagyok,hétvégén nem mászkálok el hanem tanulok. Kollégista vagyok. Úgy sminkelem magam ahogy akarok és olyan ruhákat hordok amit akarok. Nem lettel elrontva :D
2013. febr. 24. 19:32
 6/7 A kérdező kommentje:
azt az egy telitalpút én is csak ünnepségekre használom.eddig életembe egyszer volt rajtam.:D
2013. febr. 24. 19:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem sem nevel félre. :)
2013. febr. 24. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!