Hogyan kezelitek az olyan szituációt, amikor valamilyen gyerek nevelés kérdésben nem értetek egyet férjetekkel? Mondjuk, ha olyasmi, amiben nem tudtok közös nevezőre jutni, közös megoldást találni? Ki "győz". álltalában?
Az "győz " aki a gyereket napjában neveli. Könnyű okoskodni ha hazajön és 2 óra hosszat van a gyerekkel. Mindig ez a kérdés "TE ilyenkor nem szólsz rá? MIért nem úgy csinálod? Miért nem eszik egyedül, rá kell szoktatni...stb"
Könnyű neki türelmesnek lenni
Sajnos majdnem mindig én győzök, mert a párom megalkuvó típus :( Pedig olyan jó lenne, ha neki is lennének jó ötletei, amiről észérvekkel meg tudna győzni és nem mindig nekem kéne kitalálni a megoldást :(
Pl. tegnap azon problémázott, hogy miért nyomkodja a 15 hós kisfiúnk a mosógép gombjait, meg hogy miért engedem a mikró gombját tekergetni, amikor a kezemben van. Mindkettő kb. 2 perc volt, tehát szó sincs arról, hogy egész nap ezt csinálná, azt természetesen én sem hagynám neki. Szerinte nem tesz jót nekik, mármint a gépeknek, és elromolhatnak tőle...
Hát ha tudná, hogy a porszívó zsinórját is imádja kihúzni és utána mutogat, hogy nyomjam meg a gombot, ami behúzza :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!