Ti melyikkel értetek egyet?
Létezik két mondás.
Az egyik egy Marc Twain idézet „ A ruha teszi az embert. A meztelen emberek kevés vagy semmilyen befolyással nem rendelkeznek a társadalomban.”
A másik egy közmondás: „Nem a ruha teszi az embert.”
De vajon melyiknek van igaza?
A minap kaptam egy pulcsit, meg egy nadrágot egy akció keretében, ami alap áron ennek négyszerese. Elég divatos darabok, és ma ezekben öltözve mentem iskolába. Úgy vettem észre, hogy "figyelnek". Nem rossz értelemeben, hanem hogy felnéznek rám (nem azért mert 190 cm vagyok). Hanem hogy meghallgatnak, érdekli őket a véleményem.
Így kellene öltözködnöm, hogy divatos és bejövős legyek, de én soha nem járnék így. Ezt nehéz megérteni?? Ez az öltözék most férfiaknál nem kirívó és feltűnő? Szerintem totál és ugyan ez van a nők nagy részénél.
Nem kedves Zoltán! Ezek a férfiak pontosan úgy néznek ki, ahogy egy nagyvilági, divatos férfinak ki kell néznie! Igényesen, jólöltözötten! Magyarországon az utcán ilyet ritkán látsz! Olaszországban annál inkább, ne is menj pl Milánóba, mert rosszul leszel! :D
De nem tudom hol vannak itt a csillivilli részletek, a "kisebbségi" kinézet, és a hatalmas márkajelzések?
Neked nem kell így öltöznöd, ne aggódj! Ezt hagyd meg azoknak, akik hitelesek is ezekhez a ruhákhoz!
Én pl nem szállhatok ki a drága autómból macinaciban hasitasival, hogy úgy menjek be egy tárgyalásra. Érdekes lenne! :D Látod, ez az érem másik oldala!
Szerintem ezekkel a ruhákkal nincs gond max a zakó ami elegánsabb hétköznapra,de szerintem az sem túlzás,bár őszintén szólva itt Budapesten alig látok így öltözött embereket.
Linkelhetnél nőkről is.
Igen, előző! Zolinak problémája van azzal, ahogy az utcán öltöznek az emberek. Ahhoz képest olyan öltözeteket linkel, amilyeneket ritkán lehet látni a Budapesti utcákon. Bár az én ismerettségi körömben ez normális! A férjem is hasonlóan öltözködik.
Nem tudom hol jártál Zoli, de az általam említett helyen sok-sok ilyen elegánsan öltözött pasit láthatsz az utcán! Sőt, Vespaval közlekednek ilyen ruhákban! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!