Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti melyikkel értetek egyet?

Ti melyikkel értetek egyet?

Figyelt kérdés

Létezik két mondás.

Az egyik egy Marc Twain idézet „ A ruha teszi az embert. A meztelen emberek kevés vagy semmilyen befolyással nem rendelkeznek a társadalomban.”

A másik egy közmondás: „Nem a ruha teszi az embert.”

De vajon melyiknek van igaza?

A minap kaptam egy pulcsit, meg egy nadrágot egy akció keretében, ami alap áron ennek négyszerese. Elég divatos darabok, és ma ezekben öltözve mentem iskolába. Úgy vettem észre, hogy "figyelnek". Nem rossz értelemeben, hanem hogy felnéznek rám (nem azért mert 190 cm vagyok). Hanem hogy meghallgatnak, érdekli őket a véleményem.

2014. szept. 29. 17:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/86 anonim ***** válasza:

Kedves Zolika, itt az ideje, hogy konkrétumokat írj vagy mutass:

Írd le lécci, mindanyiunk okulására, hogy Te és a párod mit viseltek, ha elmentek moziba. Ha nincs párod, akkor Te mit viselsz.

Félek, hogy én és a párom mindig túlöltözünk, szeretnék tisztén látni.

2014. okt. 2. 09:56
 32/86 anonim ***** válasza:
0%
Félreértesz, nem kívánok senkinek megszabni mit hogyan vegyen fel, mindenkinek a maga dolga, csak a kérdésre a válaszom, hogy nem a ruha teszi az embert. Látom nem érted. Én szolidan öltözködöm, ami nem azt jelenti, hogy tohonyán és otrombán, jó időbe póló rövidnadrág, hűvösebb időbe melegítő, pulcsi, sport cipő. Ha elmegyek valahova, akkor farmer, pulcsi. De van kis sajátos vonal is az öltözködésembe szóval átlagosan, sose vennék fel inget vagy alkalmi nadrágot, cipőt hétköznapra. De látszik sokan nem akarnak jól kinézni, mert elég egyszerű, mondhatni paszuha ruhákba járnak és ez nőknél, férfiaknál is igaz.
2014. okt. 2. 10:52
 33/86 anonim ***** válasza:

Na végképp elvesztettem a fonalat! :D Azt írtad, hogy téged idegesít, ha valakinek divatos, mondhatni tökéletes az öltöztete! Most pedig azt írod, az a gáz, hogy sok a pacuha ember! Zoliman, szerintem te sem tudod mi bajod van!

Szerintem alapvető gond, hogy nem tudod mi a divatos öltözködés, hiszen te a "partyrucikat" nevezed divatosnak, meg a csillivilli strasszos "kisebbségiek" által hordott cuccokat! Javaslom kattints bármelyik Vogue honlapjára, vagy nézd meg divatcégek webhelyeit! De ajánlom a divatblogokat is!

2014. okt. 2. 11:29
 34/86 anonim ***** válasza:
Látszik ja, hogy elvesztetted, mert sehol nem írtam, hogy gáz a paszuha öltözködés, hanem hogy sokan úgy járnak. És elég érdekes ha a divatos és jól öltözöttséget és a bulis-alkalmi öltözködést ennyire külön tudod választani. Városokba szoktál járni, nem tűnik fel hogy ki öltöznek sokan, csilivili ruhákba, magassarkúba? Ugye évekig divat volt nőknél a latexnadrág, amit jó esetbe discoba-partyra kellett volna hordani, feltűnően díszes táskával stb de ugyan ilyen kirívóak sokan.
2014. okt. 2. 12:21
 35/86 anonim ***** válasza:

Mennyi idős vagy Zolika?

Van barátnőd?

Ha igen, leírnád, hogy ő hogy öltözik?

Őt is beszabályoztad, hogy nehogy túl partysan öltözzön?

:))

2014. okt. 2. 12:21
 36/86 anonim ***** válasza:
...szóval úgy néznek ki, mint a sztárok, látszik a beképzeltség rajtuk...
2014. okt. 2. 12:24
 37/86 anonim ***** válasza:

Jujj Zoliman... Értelmezd a saját irományidat! Igen, én külön tudom választani, hogy hová mit veszek fel! :D Jártam-e városban? Neeem, soha... Eddig csak TV-ben láttam olyat! :D )Elárulom, Budapesten élek!) ;)

Az előzőekben azt is leírtam, h mi a véleményem a csillivilli cuccokról! :) Csak egy oldallal előrébb is olvass, láss tovább az orrodtól!

2014. okt. 2. 12:33
 38/86 anonim ***** válasza:
100%

Hétköznap magassarkút hordó nők, akik nem buliba/partiba mennek. Atyaég! Erkölcsi fertő! :))))

Gyerekek, ez az a barom akiről beszéltem. Fölösleges rá időt pazarolni, ez egy beteg ember.

2014. okt. 2. 12:34
 39/86 anonim ***** válasza:

Szerintem te az igényességet egy kalap alá veszed a beképzeltséggel!

Esetleg azokat is utálod, akik drága autókkal járnak, vagy drága üzletekben vásárolnak?

2014. okt. 2. 12:36
 40/86 anonim ***** válasza:
És honnan tudod hogy akik a városban csillivili(de erről linkelj már képet hogy neked ez mit jelent)járnak nem buliba mennek azért van rajtuk ''partyruha''?
2014. okt. 2. 12:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!