Ti melyikkel értetek egyet?
Létezik két mondás.
Az egyik egy Marc Twain idézet „ A ruha teszi az embert. A meztelen emberek kevés vagy semmilyen befolyással nem rendelkeznek a társadalomban.”
A másik egy közmondás: „Nem a ruha teszi az embert.”
De vajon melyiknek van igaza?
A minap kaptam egy pulcsit, meg egy nadrágot egy akció keretében, ami alap áron ennek négyszerese. Elég divatos darabok, és ma ezekben öltözve mentem iskolába. Úgy vettem észre, hogy "figyelnek". Nem rossz értelemeben, hanem hogy felnéznek rám (nem azért mert 190 cm vagyok). Hanem hogy meghallgatnak, érdekli őket a véleményem.
Látom Zolika, van ami megragadott - rosszul esett, hogy nem nézik ki belőled a világpolgárt.
Teszek még egy próbát, hátha a kérdésekre is tudsz válaszolni:
Mennyi idős vagy?
Van barátnőd?
Ő hogy öltözik?
Te szbtad meg neki hogy mit viseljen?
Nem azért linkeltem ti okosok mert így járnak a férfiak zöme, hanem ez a divat, így kellene kinéznem, de mivel nem vagyok divatbzi, nem járok ilyen elegánsan. A nőknél divat ez a kiöltözöttség, nagyon erre teszik a hangsúlyt.
Keressek olyan képeket, amikben járnak a nők? Hát nem egyszerű keresnem,, utcán könnyebb látni. De pl ezek nekem kirívóak:
Szeretnék megkérni egy magasabb százalékkal rendelkezőt, hogy ettől a Zolika marhától kérdezze meg amiket nekem csak a százalékom miatt nem válaszolt meg. Előre is köszönöm.
A lányokról a képeken pedig: csinosak, nőiesek és soha nem lesz esélyed az ilyen nőknál Zolika.
Ugyanmár Zolika!
Én csak pár egyszerű kérdést tettem fel. Az már nem az én hibám, hogy nem akarsz válaszolni rájuk.
Miért nem Zolika? Homokos vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!