Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti melyikkel értetek egyet?

Ti melyikkel értetek egyet?

Figyelt kérdés

Létezik két mondás.

Az egyik egy Marc Twain idézet „ A ruha teszi az embert. A meztelen emberek kevés vagy semmilyen befolyással nem rendelkeznek a társadalomban.”

A másik egy közmondás: „Nem a ruha teszi az embert.”

De vajon melyiknek van igaza?

A minap kaptam egy pulcsit, meg egy nadrágot egy akció keretében, ami alap áron ennek négyszerese. Elég divatos darabok, és ma ezekben öltözve mentem iskolába. Úgy vettem észre, hogy "figyelnek". Nem rossz értelemeben, hanem hogy felnéznek rám (nem azért mert 190 cm vagyok). Hanem hogy meghallgatnak, érdekli őket a véleményem.

2014. szept. 29. 17:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/86 anonim ***** válasza:
Nem kétség, hogy te is 57-es ilyen divatbolond lehetsz, aki csak feltűnő és nagyon elegáns rucikba jár, csak így tudsz valaki lenni, egyébként nagy nulla vagy ezek nélkül, látszik ezért vagy felhúzva mert nekem nem tetszik.
2014. okt. 4. 14:09
 72/86 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem te autista vagy - ez az 57% nagyon kattog az agyadban. Tehát ha csak úgy beírsz valamit, arra gondolva, hogy valaki/valamire mit válaszolt hosszan, abból tudni kéne, hogy kinek szól. Istenem de nyomorék vagy te Zolika.

Miért engednek téged a géphez? Rengeteg áramot spórolnátok, ha kapnál egy kézi kvarcjátékot a 80-as évekből. Úgy még net előfizetés sem kéne.

Remélem, hogy a szüleid most már védekeznek, figyelembe véve az elrettentő példát.

2014. okt. 4. 14:11
 73/86 anonim ***** válasza:
Aki nem ilyen retardáld min te 57-es az tudja, mint az utánam reagáló 59. is tudta, hogy nem neki írtam :D
2014. okt. 4. 14:45
 74/86 anonim ***** válasza:
62%

Nem ugyanaz írt előtted, mint utánad.

Az utánad író mégis hogy gondolná, hogy neki írtál?

Egyre lejjebb süllyedsz te ostoba.

2014. okt. 4. 14:50
 75/86 anonim ***** válasza:

Te csinálsz bolhából elefántot, nem tudod követni a hsz-sokat de ezen lovagolsz és vegzálsz! Nem ugyan az igen a 2 hozzászóló és? Nem is nekik írtam és nem is vették magukra, mert látták, hogy neked 57%-osra reagáltam idióta!

De nem is csodálkozom rajtad, jobb ha lezárjuk a témát, és jobb lett volna ha nem lettél volna lusta nick nevet választani magadnak és nem gabalyodnál bele a dolgokba.

2014. okt. 4. 16:04
 76/86 anonim ***** válasza:

Aki utánad írt, az nyilván nem gondolta, hogy neki írtál. De aki előtted, annak miből is kellett volna tudni - te segg? Mert te bedobsz egy szitkozódást konkrét címzett nélkül? Miért nem írtad ott is a %-ot, hisz erre vagy rákattanva.

Nem érzed, hogy semmilyen szinten nem vagyunk egy súlycsoportban? Miért kelsz fel 9-re újra és újra, újabb pofonokért?

Ennyire idióta vagy?

Szerintem nyugodj meg, és a változatosság kedvéért most verd ki a másik kezeddel.

2014. okt. 4. 16:36
 77/86 anonim ***** válasza:
Nyugodjál le mostmár beképzelt felfuvalkodott gyökér!
2014. okt. 4. 17:20
 78/86 anonim ***** válasza:

Zolika! Zolika!

Ez csak egy jó tanács volt. Mit fogsz csinálni, ha történik valami az egyik ötcombos babáddal? Szerintem jobb ha erre felkészülsz. És nyugi, nyugi. Vigasztaljon az, hogy ennél nagyobb nyomorék már nem lehetsz...

2014. okt. 4. 17:55
 79/86 anonim ***** válasza:

Zoli, ezt írtad nekem még az első oldalon:

"Még jó, hogy nem kell ugyan úgy gondolkodni, előttem levőnek marha fontos, hogy minden stimmeljen, nekem nem, irritál is aki jól öltözött és sokat ad magára."

A hetedik oldalon pedig ezt:

"Ezért is van, hogy sokakat nem érdekli mi a dresszkód és hogy divatos legyen a másik véglet pedig ismeri a divatot és úgy öltözik, komolyan veszi hogy néz ki, de vannak akik direkt visszafogottan öltöznek, hogy ne bámulják.. De engem nagyon nem zavar egyik se."

Akkor olyan dolgon lovagolsz, ami nem is érdekel téged igazán. Vagy mégis? Most irritál a divat vagy sem? Az elején lázadtál az igényesen öltözött emberek ellen, később pedig azt írtad mégsem zavar.

Szerintem ez az egész "beszélgetés" most vesztette értelmét!

2014. okt. 5. 14:49
 80/86 anonim ***** válasza:
És csodálkozol, ha belefásultam a kipécézésetekbe és már nem hogy nem irritál, egyenesen leszarom a kiöltözött és túlöltözötteket. Mert marhára zokon vettétek, hogy más a felfogásom, még az elején más is írta, hogy neki se fontos a kiöltözöttség és még az én 1. hozzászólásomat is hasznosnak vélték, de utána nem akart vagy mert senki válaszolni hasonlót mint én. A trehányan öltözködők se zavarnak ezt is írtam, ma is találkoztam ilyennel is olyannal is. De mindig van pár akivel találkozok aki jól öltözött de alapjában rendes, ők nem irritálnak, de van mindig pár, aki jól és kirívóan öltözködik, de lerí róla a beképzelt majom, na ezek mindig irritálni fognak.
2014. okt. 5. 16:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!