Ti melyikkel értetek egyet?
Létezik két mondás.
Az egyik egy Marc Twain idézet „ A ruha teszi az embert. A meztelen emberek kevés vagy semmilyen befolyással nem rendelkeznek a társadalomban.”
A másik egy közmondás: „Nem a ruha teszi az embert.”
De vajon melyiknek van igaza?
A minap kaptam egy pulcsit, meg egy nadrágot egy akció keretében, ami alap áron ennek négyszerese. Elég divatos darabok, és ma ezekben öltözve mentem iskolába. Úgy vettem észre, hogy "figyelnek". Nem rossz értelemeben, hanem hogy felnéznek rám (nem azért mert 190 cm vagyok). Hanem hogy meghallgatnak, érdekli őket a véleményem.
Zolika, kezdesz formába lendülni. Lassan pont annyira csinálsz hülyét magadból, mint régen.
Miért lenne már az 57-es homokos degenerált?
Lássunk csak tisztán:
Ő homokos, mikor neked nem tetszenek ezek a csinos/nőies lányok?
Ő degenerált, mikor egyszerű kérdésekre sem tudsz válaszolni?
Küldesz egy privátot, amiből süt, hogy nyomorék vagy, ide írkálod a nagyobbnál nagyobb baromságokat - nincs senki a környezetedben, aki elmondaná neked hogy barom vagy? Mert mi hiába mondjuk...
Te nagyon hülye, te vagy a 57%-os és magázod magad :D :D És még te nevezel baromnak ? :D Igazi barom, aki elkezd idegennel személyeskedni és a beállítottságát nem tudja tiszteletben tartani, hanem homizik és barmozik!
Nem fogok válaszolni a kedvedért, sehol sincs kikötve, hogy kötelező lenne a kérdéseidre válaszolni.
Végre előkerültél Zolika - bevallom neked, hogy a baráti körömben már nagyon várjuk a napi Zolika bölcsességeket és öltözködéssel kapcsolatos baromságaidat. Csak szólok - sírva röhög rajtad mindenki, de leginkább a lányok.
Na akkor kezdjük, jól figyelj te marha:
Az 57-es hsz-ban ezt írta valaki:
"Az első amit linkeltél kicsit talán tényleg túlzás,de a többi egyszerű,hétköznapi kicsit nőiesebb viselet"
Erre te ezt írtad az 58-as hsz-ban: (ez után - csak súgok):
"Homokos degenerált vagy te idióta nyáladzós. "
Hogy kerülök én az 57%-ommal a képbe? Sehol nincs szó 57%-ról te marha.
Aztán: ami téged kiábrándít, az nem zavar?
Csak mert ezt is írtad (19-es hsz):
"Ha valaki csak akkor tud valaki lenni, ha kiricsenti magát és folyton divatosnak öltözködik hétköznap is, mint ha partyra indulna, na ez nagyon kiábrándít"
Ha nem zavar, ahogy más öltözik - ezt írtad - akkor miért ábrándít ki?
Olvasd már vissza legalább azt, amit te írtál te vadmarha.
Abban egyébként igazad van, hogy nem kötelező válaszolni a kérdésekre - csak tudod, akinek nincs titkolni vaéója, az válaszol. Ráadásul akinek volt gyerekszobája, az tudja, hogy ha kérdeznek, akkor ILLIK válaszolni.
Legvégül a lányok kérdezik, hogy az 5 combos asszonyodat hogy hívod/becézed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!