Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti melyikkel értetek egyet?

Ti melyikkel értetek egyet?

Figyelt kérdés

Létezik két mondás.

Az egyik egy Marc Twain idézet „ A ruha teszi az embert. A meztelen emberek kevés vagy semmilyen befolyással nem rendelkeznek a társadalomban.”

A másik egy közmondás: „Nem a ruha teszi az embert.”

De vajon melyiknek van igaza?

A minap kaptam egy pulcsit, meg egy nadrágot egy akció keretében, ami alap áron ennek négyszerese. Elég divatos darabok, és ma ezekben öltözve mentem iskolába. Úgy vettem észre, hogy "figyelnek". Nem rossz értelemeben, hanem hogy felnéznek rám (nem azért mert 190 cm vagyok). Hanem hogy meghallgatnak, érdekli őket a véleményem.

2014. szept. 29. 17:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/86 anonim ***** válasza:
100%

Zoliman, neked miért van ennyi problémád a jólöltözött, esetleg márkás ruhákban járó emberekkel?

Minden erről szóló kérdéshez kommentelsz, mindenhol leosztod azokat, akiknek fontos, hogy hogy néznek ki. Miért? Hány éves vagy?

2014. szept. 30. 12:09
 12/86 anonim ***** válasza:
100%
És igen, nekem nagyon fontos, hogy hogy nézek ki, hogy milyen ruha van rajtam, milyen cipőt viselek, milyen ékszerekkel, és milyen táskába rakom a dolgaimat. Egyrészt azért, mert így érzem jól magam, imádom a minőséget! Másrészt a munkám miatt ez el is várható tőlem.
2014. szept. 30. 12:12
 13/86 anonim ***** válasza:
100%

12: Teljesen egyet értek veled.

5: Nem válaszoltál: Melyikre bíznád a gyermeked?

2014. szept. 30. 12:15
 14/86 anonim ***** válasza:
26%
11-es! Olvastad a kérdést? Mert én ilyen felfogású vagyok sajnálom „Nem a ruha teszi az embert.” Sok remek embert ismerek, aki nem ad magára, de sok olyant is, aki mint írtam, erre gyúr de emberileg nem kedvelhető, vagy buta vagy beképzelt vagy önmutogató, azt imádja, ha megnézi mindenki, én meg az ilyeneket nagyon nem bírom sajnálom. Itt egyébként látszik a legtöbben a külsőre gyúrnak, mert egészen pitiáner dolgokba se képesek maguk dönteni.
2014. szept. 30. 12:49
 15/86 anonim ***** válasza:
0%
...Hanem kiírják kérdésbe.
2014. szept. 30. 12:51
 16/86 anonim ***** válasza:
0%
*32
2014. szept. 30. 12:53
 17/86 anonim ***** válasza:
100%

Nos, nekem egyaránt fontos, hogy mi van kívül, és az is, hogy mi van belül. De mint írtam, az első benyomást a külső adja. Az én életemben, mondjuk úgy köreimben, ez nagy fontossággal bír.

Értem én, hogy a kérdésre válaszoltál! De a más kérdésekhez írt válaszaidból az derül ki, hogy mindenkivel problémád van, aki szereti a minőséget, aki szépen öltözködik, aki igényes... Pedig azt hiszem, hogy nem velem/velünk van a baj!

2014. szept. 30. 13:13
 18/86 anonim ***** válasza:
55%

Én sajnálom, hogy ennyire felszínesek manapság az emberek. Nem a ruha számít, hanem az hogy milyen egy ember belül. Hogyan gondolkodik, hogyan viselkedik, hogyan él, miket tesz, miket nem...

És ha a bébiszitter dolgot nézzük... szerintem elég gáz ha ruhák alapján választana valaki ilyen fontos dologban is. Mert egy jól öltözött ember is lehet rossz ember, erőszakos, akármi. Nem ezen múlik. Meg kell ismerni.

2014. szept. 30. 13:19
 19/86 anonim ***** válasza:
32%
Azért írom néha hogy pl "tök mindegy mit veszel fel, úgyse érdekel senki" mert szánalmas az a gondolkozás, hogy ha baromira mindenben figyelnek, hogy jól nézzenek ki, akkor azt hiszik majd mások lesznek és mindenki irigykedve nézi. Ha valaki csak akkor tud valaki lenni, ha kiricsenti magát és folyton divatosnak öltözködik hétköznap is, mint ha partyra indulna, na ez nagyon kiábrándít.
2014. okt. 1. 17:05
 20/86 anonim ***** válasza:

Van különbség a hétköznapi ruha és a "party" ruha között... :D szóval attól, hogy divatos valaki, vagy igényesen van felöltözve, még nem jelenti azt, hogy úgy néz ki, mintha partyba indulna! :) Legalábbis nálam nagyon nem fedi egymást a két dolog! :D Van munka, van szabadidő, és van vacsora, vagy party, vagy bármi...

Kicsit kevered a dolgokat, de mindegy is! :)

2014. okt. 1. 18:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!