Létezik vektor alapú karakterfelépítés? Azt kellene megoldani, hogy pl. az A betű ne x pontból álljon hanem 3 koordináta pont megadásával 2 összekötött vonalból. A vízszintes szakasz nem kell.
Amúgy itt megkérdeztem ezt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programozas..
És látni, hogy értelmes válasz helyett mi lett az eredménye. Látva hogy itt mi folyik és milyen emberek vannak jobbnak láttam a következő kérdést kicsit máskép feltenni. Ha túl sokat osztok meg az itteniekkel, embernek nézem őket akkor ez kör akiket nem kellett volna embernek nézni, teleszemeteli a kérdést...
Ez itt sajnos általános.
A moderátorokat is igyekszem kímélni az állandó törlésektől, s kialakítani egy olyan jellegű kérdést ami kevesebb részletet tartalmaz s így kevesebb szemét kerül bele a problémás hozzászólókról.
Most hogy már leírtad a megoldást nyugodtan elmondhatom a részleteket, mert ha most szemetelik tele a kérdést, az már nem gond, a megoldás megvan.
Köszi
Elképesztő.
Annyi energiát fektetsz teljesen alkalmatlan technológiák megerőszakolására, hogy az hihetetlen.
Ezt a sok vergődést, amit csinálsz, valami alkalmas technológiával töredék munkával meg lehetne csinálni (szerintem a tized munka is alulbecslés, talán huszad-harmincad közelebb áll a valósághoz.
De kötöd az ebet a karóhoz, akkor is ezzel kínlódsz, miközben nem is tudod megcsinálni, és csak az itteni népet szívatod a hülyeségeiddel.
képernyőre vonalat húzni ezzel is tökéletesen lehet.
persze lehet hogy van olyan nyelv amivel jobban lehet vonalat húzni képernyőre, csakhogy annak a megtanulása jóval több időbe telik mint autóittal vonalat húzni.
Kérdező:
Nem, csak arról van szó, hogy te egy ilyen triviális feladat önerőből történő megoldásához roppant kevés vagy, még akkor is, ha a megoldást tálcán nyújtják feléd. Ez a dolog egyszerűen nem neked való. Ez az igazság.
Kedves kérdező,
a probléma az, hogy nem tudsz jól kérdezni.
Jelen illetve a citált kérdésednél is hiányzik, hogy:
- milyen platformon
- milyen nyelven
- milyen célból
akarod mindezt kivitelezni.
Ezért kapsz neked nem tetsző válaszokat.
Másrészt - bár nekem semmi gondom az AutoIttel - de élek a gyanúperrel, hogy nem épp a legmegfelelőbb fegyvert választod a csatához. Mi lenne ezeknek az Autoites dolgoknak a célja, mi lenne maga a projekt?
egy táblázathoz nem számít milyen a nyelv. a táblázat minden nyelven táblázat.
és igen biztos van erre jobb nyelv is de ha ehhez évek alatt meg kellene tanulni egy teljesen más nyelvet ami sokkal fejlettebben húz vonalakat az nem hinném hogy a legjobb megoldás. mire megtanulom, megírom százszor autoiton.
melyik a jobb a bmw vagy a trabant? a bmw. ha van egy trabantod s azzal jársz a boltba érdemes lecserélni bmw-re vagy jobb továbbra is trabanttal járni s a bmw árát levásárolni a boltban?
nyilván akinek van bmw-je annak nem éri meg csak ezért venni egy trabantot, de akinek nincs rentegeg pénze annak őrültség lenne a meglevő pénzét bmw-be fektetni.
érdemes szamelött tartani azt az apróságot is hogy ha vonalhuzáshoz megtanulok egy másik nyelvet akkor utána már minden más művelethez is át kellene irni a meglevő programot. ami szintén felesleges munka lenne mert feltételt kezelni, ciklust futtatni az autoit is ugyanugy tud mint bármelyik másik nyelv. tengernyi plusz munka és tanulás lenne teljesen feleslegesen a legkisebb elöny nélkül. pusztán csak neked tetszene mert az átalad megszokott dolgokhoz közelebb állna. bocsi ha ez nálam nem szempont.
amúgy elkerülte a figyelmedet az az apróság hogy valaki megadta a választ ami a kérdésre adott válasz. és nem az a cél, hogy mindenki a kérdésre válaszoljon hanem az, hogy legyen legalább 1 valaki aki válaszol a kérdésre. nyilván aki mellébeszél az nem fog tetszeni, de kérdem én, ha egy valaki tudott válaszolni de a többi nem az tényleg az én hibám lenne?
nem hiszem, hogy egy táblázathoz le kellene irni a platformot. azt se hiszem, hogy egy vonal huzásához platform kellene. a koordináta is minden nyelven koordináta. a vektor is minden nyelven vektor. és lám lám, aki akarta az le tudta írni a táblázatot platform megadás nélkül is, projekt leírás nélkül is, s minden egyéb nélkül is. az nem derült ki hogy megvan e ugyanez valahol egy linken, de valószínűsíthető, hogy nem most került leírásra először az elmúlt 50 évben.
szóval ennek a kérdésnek a megválaszolásához nem kellenek ezek az adatok. ha más kérdésre akarsz válaszolni akkor pedig kb. 8 millió kérdésből válogathatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!