Létezik vektor alapú karakterfelépítés? Azt kellene megoldani, hogy pl. az A betű ne x pontból álljon hanem 3 koordináta pont megadásával 2 összekötött vonalból. A vízszintes szakasz nem kell.
Felnőtt emberek vagytok nem? Akik tudjátok mire van időtök és mire nem. Nehogy már nekem kelljen pesztrálnom titeket hogy mikor mire van időtök.
Ha egy témáról való beszélgetés neked kínlódás: hát akkor egyszerű a megoldás: ne beszélj róla.
Nekem nem kínlódás ha választ kapok a kérdésemre.
Az meg hogy el se olvasod, miről van szó, csak írogatsz... Olyan rutint még senki se mutatott ami az említett módon a háttérszínhez igazítva ír a képernyőre. Lehet hogy egy két sor de ha nem írjátok le akkor mindegy hány sor. Ráadásul amit leírtak az messze nem egy két sor volt hanem kb. fél oldal. Nagyjából ugyanannyi mint az a rutin amiről én külön engedély nélkül beszélni merészelek.
Szóval ahelyett hogy betiltani akarod a kommunikációt inkább olyasmiről kommunikálj ami neked nem teher. Ennyi. Mit nem lehet ezen megérteni?
A vulgáris kollégákkal nem kommunikálok, de amíg te ember maradsz addig lehet róla szó. Persze ha neked ez teher akkor amint kértelek, te tedd meg hogy nem teszed. Nem vagyok óvónéni hogy szóljak neked mikor kell lefeküdni mikor kell enni menni mikor kell sétálni.
Feltettem egy kérdést, válaszoltak rá, ennyi. A többivel nektek már nem kell foglalkoznotok. Napok óta megjött a válasz mégis milyen napok óta történő kinlódásról beszélsz?
Az hogy pár ember irt valamit s arra válaszoltam?
Az a kinlódás? A jelek szerint egyedül neked kinlódás az itt lét. De felmerül a kérdés, ha neked ez kinlódás, akkor minek vagy itt? Kint szép az idő, süt a nap, miért nem sétálsz inkább egyet ha neked ez kinlódás? Miért nem hagyod nyugodtan beszélgetni azokat, akiknek a beszélgetés nem kínlódás? Mert feltételezem, hogy rajtad kívül a többiek nem kínlódásért vannak itt. Aki mégis, annak szintén javaslom a sétát. Valóban jobb lenne ha csak azok beszélgetnének, akik akarnak, s azok nem akik nem akarnak. De újra leírom, hátha van aki nem értette meg: nem az óvónénitek vagyok.
Összefoglalva ezt is: fogadd el, hogy valaki nem olyan sorokat ír a SAJÁT számítógépébe amit te diktálsz. Más gépe nem a te tulajdonod.
A saját géped az amibe te döntheted el, mi legyen benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!