Hogyan kezdjek programozni ha?
7. osztályos vagyok és lassan ideje lenne eldönteni, hogy milyen suliba menjek tovább. Gondolkodtam a programozáson mert szeretek a számítógépekkel foglalkozni de a hardveres részéhez nem értek (de azt tudom, hogy egy gagyi f.s gépem van).
Leginkább a játékfejlesztés (melyik gyereket nem?).
Suliban nem igazán tanulok jól, de csak mert lusta vagyok. Egyébként lazán meglenne az ötös :D
Egyetemre, fősulira ha fizetős lesz nem tudok menni
Szerintetek érdemes így belekezdenem?
Ha igen, hogyan? (van aki C++ más meg Pascalt mond vagy HTML-t)
64%-os, te mit akarsz itt?
Meg magaddal veszekszel (21-22. hsz).
Inkább kapcsold ki a számítógépet és ne okoskodj ebben a témában, mert látszik, hogy nem értessz hozzá.
Nem értek hozzá? Erre miből jöttél rá? Nézz rá egy pythonra, és egy pascalra, egyből látod a különbséget? Miért szopnál pascallal, ha a pythont egy kicsit komolyabban gondolod, szinte Mindenre van lib, frissítik a nyelvet, stb.
Btw számítógepem ki van kapcsolva, telefonról írok. Hát ez nem igazán jött be. :((
És én vagyok az egyetlen 64%-os ezen a fórumon. Ja. Menj, inkább tanulj itt vasárnap este, minthogy full kezdőként a témában (tulképpen a saját kérdésed alatt) oltasz, hogy mekkora hülye vagyok a témában. Egész gyorsan beletanultál :)
20: "Pascal?????? Ránézek és hányok. "
Hát ne nézegesd. Amúgy sem arra van, hanem arra, hogy használd.
A pascal, amellett hogy egy tökéletes általános célú nyelv, kifejezetten oktatási célra lett kifejlesztve.
Megkivánja a fegyelmet, de cserébe nem fogsz sz.pni a hanyagságod és a nyelv hanyagsága okán bekövetkező hibákkal.
A Python egy jó nyelv, csak nem kezdőnek, tanár nélkül.
Scriptnyelv nem való kezdők kezébe.
64%-os, tulajdonképpen mindegy, mert csak nevetségessé teszed magad.
A többiek valahogy értelmesebbnek látszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!