Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a bizonyíték arra, hogy a...

Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?

Figyelt kérdés
Mert nekem sokkal inkább tűnik egy sima piramisjátéknak, ami rágyúrt a bitcoin névvel való hasonlóságra.
2016. nov. 17. 18:35
 981/1051 anonim ***** válasza:

A posztban megemlítia onemillionshopot is..Sokan elutalták a pénzt de 2017 óta várják az autókat:D

Újabb bőrt húztak le az áldozatokról. Ennyit érnek az ajánlataid.

És ez nem egy onecoin ellenes csoport, ellenkezőleg!

"ingatlanos"

2020. márc. 31. 13:04
 982/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Igen ponmt most. The Best of DealShaker (facebook csoport) Március 12., 10:50 · (bejegyzés dátuma)"

Szóval a youtube-os lelkisérült videobloggerek helyet most ez a menő :D Értem :D Azt már mennyiszer is beszéltük át, hogy azok akik két kattintásig nem tudnak eljutni azoknak a szava nem túl sokat ér? :D

"A pénz fogalmával mit akarsz? Nem értjük. :D:d "

Pont ez a baj XD Hogy nem értitek XD De ha már ez is gondot jelent, hogy bemásoljátok ide mit is nevezünk pénznek, akkor mégis mit várunk el tőletek, hogy érdemben hozzá tudjatok szólni egy olyan közgazdaságtani témához, amihez kicsit több is kéne mint a pénz fogalma :D

"A weblapk meg hol működnek, hol nem. Az elmúlt egy hónaban inkább nem. Ahogy pl most sem megy a onelife.eu"

Érdekes. Kipróbáltam. Működik. Ebben a pillanatban is. Szóval kösz a fals információt :) Újra :)

Tudod van az a naaagy piros Dissmiss gomb.. áh.. hagyjuk.. kettőt nem tudtok kattintani :D

"Örülgess a számlaegyenlegednek amit hol látni hol nem:D.. Vegyél markolót"

Mivan fáj az igazság? :D Van az úgy..

"Mellékesen megjegyzem, rendszerint összekevered a hozzászolásokat, hogy kitől érkezik.."

Mellékesen jegyzem meg.. ahogy.. jópár oldallal ezelőtt is tettem.. hogy még mindig nem izgat kitől érkezik :D Mivel mindketten ugyanazt a f..got nyomatjátok, teljesen mindegy kinek válaszolok :D Mint két tojás.. .. csak.. ezek már.. kicsit.. romlott tojások.. Szóval teljesen mindegy :D Egyikőtök sem képes a pénz definícióját belinkelni.. nem fejből mondani.. belinkelni :D Miért is nem vagytok rá képesek? Ja mert akkor olyan arcra esés lenne nektek hogy az már nekem fájna XD

"A posztban megemlítia onemillionshopot is..Sokan elutalták a pénzt de 2017 óta várják az autókat:D"

Blogok.. posztok.. stb :D Mint mondtam.. amelyik kereskedővel gond van a visszajelzések szerint, azt a cég kivágja az oldalról :) Azt mégis fent van az akit szidtok?.. Nem tudom én még mindig az egyéni tapasztalatot fogadom el mint olyan szerencsétlenek írásait akik kettőig nem tudnak számolni :D

"ingatlanos"

Ezt még mindig ki nem s...ja le :D Az az ingatlanos aki olyan alapvető ingatlanos dolgokat néz be mint a közművesítés és parcellázás sorrendje? XD OMG XD Én nem lennék rá büszke XD

Nah akkor hogy ezen az oldalon is meglegyen kedves sárdobáló felhasználók:

Az oldalakra be lehet lépni, pont ebben a pillanatban is. Újfent köszönjük a megtévesztést és a hamis infot miszerint nem lehet :)

A Coin értéke a járvány, válság, gazdasági helyzet ellenére is stabilan 30 euró, nem veszített az értékéből :)

A Coin a DealShaker oldalon és ha újra megengedi a kialakult helyzet az expókon költhető, a fent említett 30 euró/ coin értékben.

A felhasználók száma valamint a kereskedők száma is folyamatosan nő.

A nap híre : két, tárgyi tudástól meg nem zavart elméjű közgazdász zseni arra a legegyszerűbb dologra sem képes, hogy bemásolják a pénz definícióját ide. Oka: ha megtennék saját maguknak lőnének hatalmas öngólt.. ezért nem teszik.. csak.. háborognak hogy minek kell az XD

Na jók legyetek, serényen, írjatok ide minél több hamis vádat, hazugságot, megtévesztést és egyéb fantáziálgatást és kitalációt, mert 99 oldalnyi szájtépést kellene már végre igazolnotok :)

2020. márc. 31. 14:42
 983/1051 anonim ***** válasza:

Hiába erőlködsz, a onecoinnak vége.

Semmi értelmeset nem lehet venni rajta.

Nem hinném, hogy a magyar onelife tagok moszkva melletti telkekről álmodtak volna, amikor csatlakoztak. :D

2020. márc. 31. 18:06
 984/1051 anonim ***** válasza:

Te pancser.. Csinálj amit akarsz, olvasgasd a pénz fogalmát.... nekem most, Jobb dolgom is van:D

"Ingatlanos"

2020. márc. 31. 20:35
 985/1051 anonim ***** válasza:

Boldogak az emberek a facebook csoportban, mert már 42.43€ 1 ONE!

Boldogan írják ki de az valamiért nem zavarja őket, hogy továbbra sem tud befőttesgumin meg vietnami telken kívül senki értelmeset venni rajta... :D

Nem is tudom, hogy ezzel az erővel miért nem jár már 500 eurónál az árfolyam, hiszen csak át kellene írni a kacatsékeren és kész... :D

2020. ápr. 2. 07:17
 986/1051 anonim ***** válasza:
Igen, vagy az mnb is tanulhatna a onecointól. Kezükbe vehetnék az árfolyamot és mondhatnák, hogy mától 1/1 a ft/eruo... egyből nem 400ezren hanem 10 milióan elfogadnák az eurót bármiért. Megoldódna minden problémánk. A onecoin is megmondja, hogy ennyit ér oszt kész.. Tudod a pénz fogalma..
2020. ápr. 2. 07:42
 987/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Hiába erőlködsz, a onecoinnak vége."

Uuuncsii.. ezt mondod.. 4 éve.. kb.. XD Semmid nincs amivel alát tudod támasztani az állításod, de azért mondogasd csak, te az a típus vagy aki nagyon szorgalmas és kitartó :D Kár hogy nem vmi hasznos dologban..

"Semmi értelmeset nem lehet venni rajta."

Ez is unalmas.. mindig ezt mondod aztán amikor belinkelek szálláslehetőségeket 100% coin elfogadással akkor meg más a bajod. Szomorú az ilyen élet.

"Nem hinném, hogy a magyar onelife tagok moszkva melletti telkekről álmodtak volna, amikor csatlakoztak. :D"

Köszi a hozzászólást, ebből is látszik mennyire nem értesz hozzá, noha már elmagyaráztam :)

Pénz definíciója? Tudod.. ha már ennyire.. "értesz" a kriptodevizákhoz.. akkor illene legalább azzal tisztában lenni :) Megtennéd, hogy bemásolod ide? :) Nem? Akkor elkönyveltük hogy még csak azt sem tudod mit nevezünk pénznek :D

"Te p****er.. Csinálj amit akarsz, olvasgasd a pénz fogalmát.... nekem most, Jobb dolgom is van:D "

Remek megnyilvánulás :) Süt belőle.. az.. intelligencia XD Jobb dolgod is van XD Ezz de gyengee XD Ez annyira gáz :D

Nekem nem kell olvasgatnom a pénz fogalmát, tudom kívülről ;)

Ajaj.. mi a baj azzal hogy egy nagyon nagyon egyszerű dolgot nem vagy képes megtenni, mégpedig hogy bemásold a pénz definícióját? Fájna az arcocskád az esés után? XD Nagy égés lenne nektek ha bemásolnád az már igaz, ezért nem teszitek :) Jobb dolgod is van XD Remek kifogás XD Olyan.. mint az összes többi érvetek XD S..rt sem ér XD

"Ingatlanos"

Jobb ha idézőjelbe teszed :D Ingatlanos az aki azt se tudja mi van előbb a parcellázás vagy a közművesítés? XD Nemnagyon..

Lehet-e szava valakinek, aki a pénz fogalmával sincs tisztában olyan témában, mint a kriptodevizák? :D Nemigazán..

Nagyon egyszerű dolgot kértem. Másoljátok be, a pénz definícióját :D Tudjátok miért nem teszitek? Miért bújtok ki alóla folyton? Miért van... "jobb dolgotok"? XD

Mert abban a pillanatban kiderülne hogy semmi tudásotok nincs a témában, hogy a hozzászólásaitok semmit sem érnek, hogy totális analfabétizmussal próbáljátok megmagyarázni az igazatok... lásd lentebbi hozzászólásod ;) Mert még a leg-leg-legalapabb fogalmakkal sem vagytok tisztában!

Na akkor csináljátok azt amit a többi tárgyi tudástól meg nem zavart elméjű delikvens tesz a nagyvilágban és akikből sajnos sokkal több van mint azokból akik értenek hozzá... Tépjétek a szátokat tovább :D

"Boldogak az emberek a facebook csoportban, mert már 42.43€ 1 ONE! Boldogan írják ki de az valamiért nem zavarja őket, hogy továbbra sem tud befőttesgumin meg vietnami telken kívül senki értelmeset venni rajta... :D Nem is tudom, hogy ezzel az erővel miért nem jár már 500 eurónál az árfolyam, hiszen csak át kellene írni a kacatsékeren és kész... :D"

Nem csak a facebook csoportban boldogok ;) Sajnos a figyelmed nem terjed ki az ajánlatokra a DealShakeren, dehát ezvan :) Mit várjunk attól aki tényleg még csak azt sem tudja mi a pénz, egyből tudnád miért nem jár 500 eurónál az árfolyam ;) Szerinted van rá esély, hogy egyszer megtanulod a legelső dolgot ami ahhoz kell hogy bármit is érjen itt a szavad? Vagy nincsen.. Akkor értetlenkedj a tudatlanságodban ;)

"Igen, vagy az mnb is tanulhatna a onecointól. Kezükbe vehetnék az árfolyamot és mondhatnák, hogy mától 1/1 a ft/eruo... egyből nem 400ezren hanem 10 milióan elfogadnák az eurót bármiért. Megoldódna minden problémánk."

Boldog tudatlanság :D Ez jellemző rátok.. örültök magatoknak, értetlenkedtek,.. közben meg azt hiszitek ászok vagytok a témában :) Degáz.

Szerintem ha már ennyire nem megy még az se hogy mit nevezünk egyáltalán pénznek ne menj bele ilyen kijelentésekbe hogy megoldódna minden problémánk. Bár ennél jobban úgyse tudjátok lejáratni már magatokat.. nincs lejjebb :D Elértétek a minimumot :D

"A onecoin is megmondja, hogy ennyit ér oszt kész.. Tudod a pénz fogalma.."

Még te hozod fel nekem a pénz fogalmát? XD Uramisten legalább olvasd már el ha már azzal akarsz beszólni XD Saját magadat oltottad be ezzel nem zavar? XD ... és még azt mondtam nincs lejjebb XD

A pénz fogalma.. hát igen.. ebből is látszik hogy a leghalványabb sejtésed sincs róla hogy mi befolyásolja egy fizetőeszköz értékét, köszönöm hogy most be is ismerted ha már annyira sem vagy képes hogy kimásolj pár mondatot :)

Tényleg csak pár mondatot kellene elolvasnod, de ne várjunk sokat attól aki.. a saját hazugságával szembesítve is tagad, aki összeadni sem tud, aki ingatlanosnak vallja magát miközben azt se tudja mi van előbb a parcellázás vagy a közművesítés, aki ebben a témában még a pénz fogalmával sincs tisztában :) A legalapabb definíciót sem tudod! :D Azt ilyenek próbálják megmondani a tutit :D Ez tényleg a legalja XD

A hírek:

A Onecoin működik, a korábbi 30 euró helyett immáron 42,43 euróért fogadják el a kereskedők, melyek száma minden nap nő, úgy ahogy a felhasználók száma is. Ilyen amikor bizalom van egy fizetőeszközben.. tudjátok.. pénz fogalma XD Most már csak el kéne olvasni legalább egyszer XD Miközben minden másnak esik az árfolyama és/vagy összevissza ugrál, addig a Onecoin stabil.

Más.. Konstantin Ignatovot végre elengedték, szabad ember március 13. óta. Ej ej hát nem olvastok behindmlm-et? Már ott is megírták pedig... A Onecoin meg még továbbra is működik? Csak nem áll össze a kép, igaz? ;) Behindmlm-nél se értik mivan, pedig ők aztán megmondták a tutit, meg most is próbálnak még vmit belemagyarázni XD Még próbálnak kapaszkodni Mark Scottba aki valszeg tényleg elb...ta, de minek :D Tényleg, Portfólióval mivan?.. Úgy döntött nem égeti magát tovább a cikkeivel? :D Áh mindegy.. ne lovagoljunk ilyen apróságokon XD

Ja meg pár aprócseprő ajánlat:

https://www.youtube.com/watch?v=r2MmlScK36Q

https://www.youtube.com/watch?v=aLBwNiQcs68 igaz itt még a régi 30 eurós árral készült a videó ;)

[link] iskola ahol elfogadják a Onecoint :)

Tudom tudom.. nektek se telek, se ház Moszkva mellett, se luxusvilla, se pékáru, se csomagküldés,.. sőt.. iskola és tanulás se kell XD A szint tükröződik is XD

Na majd jövök, addig is próbáljatok már végre vmi nyomós érvet, indokot felhozni a véleményetek mellett, mert ez így nagyon nagyon unalmas amit műveltek :) Addig is további kellemes értetlenkedést, sárdobálást, mocskolódást, beszólást, meg .. jobb dolgokat mint olyan alapvető dolgok bemásolása ide mint a pénz fogalma ;)

2020. ápr. 10. 18:04
 988/1051 anonim ***** válasza:

"Más.. Konstantin Ignatovot végre elengedték, szabad ember március 13. óta"

Csak erre reagálnék. A többit kiveséztük...

Tehát ezzel elismered, hogy nem volt addig szabad ember? Váltig állítottad, hogy nem volt letartoztatva! Akkor honnan is engedték el március 13. án?

2020. ápr. 10. 19:52
 989/1051 anonim ***** válasza:

Egyébként tény, hogy elengedték. Nem lehet tagadni.

A gond az, hogy te rendszerint tagadod a tényeket, mint pl, hogy letartoztatták. (amit most elszóltál).

És az is tény, hogy beismerő és terhelő valomást tett másokra nézve.

És az is tény, hogy nem azért engeték el, mert a bíróság bármiben is ártatlannak találta.

Valamiféle vádalku történhetett, majd kiderűl. Minden estre felháborító.

De kiengedték valóban, a nem létező fogdából, letartóztatásbó, börtönből, hüvösről vagy nemtudom te minek nevezed, ami nem is volt, csak a behindmlm agyszüleménye... de mégis kiengedték onnan és "szabadon távozhatott"

2020. ápr. 10. 21:32
 990/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Csak erre reagálnék. A többit kiveséztük..."

De kényelmes XD Jobb dolgod van, mi? Minthogy válaszolj a sok feltett kérdésre amire azért nem fogsz mert minden egyes válasz bizonyíték lenne az infantilizmusra XD

Nem nem veséztük ki.. csak bebizonyítottad hogy annyira értesz a pénzügyhöz és közgazdaságtanhoz mint hal az énekléshez XD

"Tehát ezzel elismered, hogy nem volt addig szabad ember? Váltig állítottad, hogy nem volt letartoztatva! Akkor honnan is engedték el március 13. án?"

... Őrizet... olvassál már hallod mert nagyon fárasztasz. Leírom 20x ugyanazt és értetlenkedtek továbbra is, sajnálom de ha ennyire be van szűkülve minden csatorna ami az információ bevitelét szolgálná akkor nincs mit tenni veletek.

Szóval most hogy újra.. sokadjára.. 99 oldal óta.. megint.. felsültetek.. szeretnél még vmit hozzáfűzni? XD Ja biztosan lesz vmi komment.. meg nem is úgy van.. meg lárifári.. meg én vagyok a h..ye XD

Jut eszembe.. reagálj már a többire is, mert úgy siklasz el a tények felett mint kacsa a saját sz..ján XD

De majd csak.. jövőhéten.. addig.. tanuld meg a pénz fogalmát.. csak.. 4 mondat.. locsolóvers is nehezebb nála XD

2020. ápr. 10. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!