Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
"Már megint keversz valakivel, mellesleg szép terelés volt megint!"
Mégis kivel tudnálak te nagyon okos? XD
Én kérek elnézést hogy már !megint! igazam van ;) 4 éve és 100 oldal óta folyamatosan ;) Igen, most j9ön majd a hisztizés hogy de nincs XD
Attól eltekintve hogy hajszálpontosan megegyezik az értékelésed a múltkorival, a "megint" keversz valakivel és szép terelés volt.. "megint".. szavak olyan szépen elárulnak. Hogy is van a mondás? Hazug embert gyorsabban utolérni mint a sánta rókát XD A nagyon hazug embert aki a saját szembesítését is letagadja,.. azt meg.. nos.. nagyjából kevesebb idő kellett hozzá mint egy csettintéshez. Bukta ;)
Ha a logika terelésnek számít és emiatt úgy érzed vissza kell vágnod vmivel a pofára esésed után és ez örömet okoz neked,.. ki vagyok én hogy megfosszalak tőle, még a végén tovább sérülne az elméd.. már ami még megmaradt belőle..
Tudom tudom, amikor nagyon betalál, sarokba vagytok szorítva és fáj akkor nem is te voltál XD Nem is te írtad.. nem is úgy volt.. keverlek valakivel XD Komolyan ezzel csak az énképed próbálod védeni, de a tagadás a legalapvetőbb védelmi módszer. A saját magad tagadása meg.. .. hát az már inkább gyógyítást kívánó eset. Én már nem is számolom ez hanyadik személyiséged.. Csak kár hogy mindegyik ugyanolyan XD
"Minél többször írsz ide, annál mélyebbre süllyedsz..."
4 éve és 100 oldal óta ezt írjátok, szerintem nem én vagyok az aki süllyed XD Ez már önmagában is elég szánalmas. Mi van nem tetszik az igazság? Nem vagy képes befogadni mert akkor el kéne fogadnod milyen alak is vagy valójában?
Minden állításotokat, lejáratásotokat, kritikátokat, vádatokat bizonyítékokkal alátámasztva cáfoltam. Lehet próbálkozni, de ide (is) kevesek vagytok ;) De sajnos világossá vált,.. hogy ilyen szintű sérülés már azt is gátolja hogy bármi szégyenérzet legyen.. nagy kár..
Annyira jó lesz majd visszaolvasni a saját gondolataimat rólad amiket majd rám fogsz vetíteni XD Már előre várom XD
"Mastercard.. haha.. Remélem arra is befizettél, megérdemled. [link] Érdemes a hozzászólásokat olvasgatni a "kettőt kattintani nemtudó" tagoktól."
Na mivan már ennyire fáj? Lesüllyedünk a youtube kommentárok szintjére? XD Figyi áruld már el ez mennyivel jobb mint a facebook nobeldíjas agyoniskolázott népe? XD Nem csak a facebook de a youtube is televan olyanokkal mint ti, akik igazából benne sincsenek sehogyse, szimplán csak szeretnek sarat dobálni XD Igazán nagyon hihető forrásaid vannak XD LoL XD
Eddig a sok értelmileg alultáplált facebookos tömeg mennyire is befolyásolt bármit is?.. Ja.. semennyire XD De hajrá youtube-sok, legyenek csak ők a forrásaitok.. továbbra is ;) De alacsony az a kerítés..
Mondtam hogy nektek ez se jó, csak a szátokat tudjátok tépni, semmi mást XD
"De ez is érdekes olvasmány: [link] "
Újabb behindmlm XD Már nagyon vártam mikor rukkolsz elő velük újra XD Eddig hány cikkük is jött be? XD Ja hogy egy se? XD Kapálózz csak, küzdj, erősebben, még, adj bele mindent, mert ez ide.. még mindig szánalmasan kevés ;)
Apropó.. az elkövetkezendő 100 évben szerinted eljut a fejlődésed odáig hogy bemásold ide a pénz fogalmát és ne csak a linket? ;) De gáz.. ovisoknak próbálom magyarázni az atomfizikát... Nehéz ha még olvasni sem tudnak XD
Közben pedig rengeteg új 100%-os,.. hangsúlyozom, 100%-os magyar ajánlat került fel ÚJ termékekre. Tudom nektek egyik se kell.. mégis mindet elkapkodták ;) Az meg.. jaj az meg hogy lehet?.. Nektek nem kell másoknak meg igen?.. Hmhm.. de furcsa.. na ezt hívják.. iróniának ;) Meg felsülésnek..
Ausztráliában pedig élelmiszerboltban is lehet vele fizetni?.. nanee.. ez már mindennek a teteje.. De aki nem hiszi, itt egy kis csemegézni való ;)
A Onecoin pedig továbbra is működik, augusztusban világméretű rendezvény lesz nem is olyan messze Bukarestben és jé.. a tombolát 50%-ban One-al lehet fizetni?.. Meg kisorsolnak ott helyben nem kevés laptopot meg telefont? Na meg ha összejön elég létszám akkor BMW-t, Dubai apartmant meg yachtot is?.. Hu de rossz.. De már csak én nem látom hogy a király meztelen mi? XD
Na hajrá fiúk, további kellemes.. vergődést, írjatok pár szép.. haszontalan véleményt ;)
"Tombolát? 50% onért? :D Én kérek elnézést... Jézusom, mi van veled..."
Én sem értem mi a fenének fogadják el a saját fizetőeszközüket hogy laptopokat, telefonokat, autókat, apartmant meg yachtot sorsoljanak belőle, meg ami csak szerintetek nem ér semmit, a világ szerint meg 42 eurót ;) Érthetetlen, tényleg, mi is van velem? XD
De nem baj veregesd meg a vállad helyettem is ;) Azért örülök hogy megint csak ennyibe próbálsz kapaszkodni, mint mondtam.. vergődj csak, biztos van még pár személyiséged ami még el tudja viselni a sorozatos pofára eséseket a következő 100 oldalra is ;)
Nem fogadják el a saját fizetőeszközüket.
Nem az 50% ONE a lényeg, hanem az 50% FIAT.
Abból vesznek meg mindent, amit kisorsolnak.
Egyre szánalmasabb vagy a szemellenződdel együtt... :D
"Nem fogadják el a saját fizetőeszközüket. Nem az 50% ONE a lényeg, hanem az 50% FIAT. Abból vesznek meg mindent, amit kisorsolnak."
Eddig nem az volt a hasfájásod hogy a saját rendezvényeiken nem számítják be?.. Szóval én megírom hogy beszámítják amit bizonyítani is tudok, te meg leírod hogy nem számítják be.. Mondom én, ha van sapka az a baj ha nincs az a baj, némi elmehasadással fűszerezve.. Szánom a környezeted..
Csak azt felejted el elmondani a logikáddal hogy akkor minek lehet a másik felét Onecoinnal fizetni? :D Tippek?.. Ötletek?.. Minek nekik One ha Euróból simán megvan minden? Hogy még a saját oktatásukért is lehet One-al fizetni?.. Akkor most hogy is van, nem fogadják el a saját fizetőeszközüket? Ezekre vmi? ;)
Ja hogy nem tájékozódsz.. ahogy eddig se, most se. Mivel gőzöd sincs a részletekről, helyette inkább légből kapott kijelentésekbe és véleményekbe igyekszel kapaszkodni, próbálod húzni mint a rétestésztát, dehát mi is megy 101 oldal óta?.. ;) ... ja hogy a részleteket nem mondják se facebookon se youtube kommentekben?.. se a behindmlm-nél?.. oh.. úgy sajnálom hogy újfent nem jön be a hasraütés.. hogy megint lövésed sincs mi hogy megy :) Komolyan így próbálsz meg érvelni és hiszed azt hogy igazad van? Felületességgel? Szánalom. 101 oldal és lassan 5 éve próbálkoztok.. Ez nem sejtet valamit? XD Ilyen amikor a h*lyeség szorgalommal és kitartással párosul. Aztán megy a csodálkozás hogy itt tart az ország. Ennél már csak egy rosszabb van a beltenyészet..
Az hogy minden egyes hozzászólásommal sikerül pofára ejteni titeket az meg.. áh kit érdekel ;) Hogy befürödtök minden egyes alkalommal.. amikor lebuksz.. amikor letagadod.. amikor erőlködni próbálsz ;) Mint a másik delikvens, az ingatlanos aki ingatlanosként azt se tudja mi van előbb, közmű vagy parcellázás XD Aki amikor pofára esik csak próbálja elviccelni.. gyenge.. kevés..
Oh.. a 100%-os élelmiszervásárlós rész meg.. ja értem.. a DealShaker-es facebook link hogy mik kerülnek fel 100%-ért az is lényegtelen, csak amíg nem tudtatok róla és lehetett rá a nyálat verni, addig volt fontos ;) Mondom.. ennyi személyiséggel én se aggódnék azon hányszor szégyenítenek meg nyilvánosan ;)
Na további kellemes fröcsögést, minden egyes perccel ami eltelik és még mindig megy minden és működik és költhető, ráadásul 42 euró értékben ti vagytok akik egyre inkább lejáratjátok magatokat. A nem én voltam, összekeversz valakivel is szépen bizonyítja hogy már nektek is egyre nehezebb elviselni a szégyent amibe saját magatokat mártjátok egyre mélyebbre.. és mélyebbre.. és mélyebbre ;) Tik tak, ketyeg az idő ami nekünk dolgozik ;) Majd jövök, addig is írjatok valami szépet, hogy mi a hasfájásotok mindazok után hogy már csak az általatok kreált szalmaszálakba próbáltok kapaszkodni ;)
Soha senki nem írta itt, hogy nem fogadják el felesben.
De csak azért, hogy neve legyen a gyereknek.
Az ár másik fele bőven fedezi az adott termék vagy szolgáltatás árát.
Ezt nem vagy hajlandó megérteni.
Csupa olyan példát hozol fel, amivel a magyarok nem tudnak mit kezdeni.
Ugye nem azt ígérték, hogy bulgáriában vehetsz vele autót (amúgy az is kamu volt), vagy hogy vietnámban hajgumit, esetleg Oroszországban telket?
Mert minden beetetés csak a meggazdagodásról, a korlátlan elfogadásról valamit az átválthatóságról szólt.
Nem pedig a jelenlegi helyzetről.
Ezt mar mindenki felfogta.
Hiába görcsölsz már ezen, minden tény ellened szól.
Nyolc éves gyerek szintjén van az összes érvelésed...
"Soha senki nem írta itt, hogy nem fogadják el felesben."
Ilyen kijelentés attól aki a saját leírt hazugságát is amivel szembesítve lett dátumra és percre pontosan letagadja,.. merész még mindig ;)
Tudod.. az a baj az ilyen kijelentéseiddel, hogy bármikor be tudom másolni az általad írt ellenkező kijelentést, miszerint fennhangon kérdezted hogy miért nem fogadják el a saját coinkájukat? ;) Csupán azért nem teszem immár sokadjára, mert tudom hogy aki saját magát sem ismeri meg a tükörben annak nehéz ezt elmagyarázni ;) Aki meg nem hiszi lapozzon vissza ;)
"De csak azért, hogy neve legyen a gyereknek. Az ár másik fele bőven fedezi az adott termék vagy szolgáltatás árát."
Veregesd magad hátba, ezt írtad az egyel korábbi hozzászólásodban is. Mindenfélét leírtál csak a kérdésemre felejtettél el válaszolni. Miért? Mert igazam van ;) Mert fáj amikor saját fegyvereitekkel vagytok legyőzve.
A szövegértelmezés sem volt sosem erősségetek. Minek kell nekik saját maguknak akkor 50%-ban ONE?
De vicces hogy a saját oktatásukat is ONE-ban fizethetjük mint írtam ;) Nálad ezen már gyógyszeres kezeléssel sem lehetne segíteni. Ha az arcodba világítanék 10000 watt teljesítményű leddel sem látnád a fényt XD
Figyi.. amúgy miért van az hogy ti leírtok mindenfélét amiről én bebizonyítom hogy hazugság, majd amikor kérdezek elfelejtetek válaszolni, csak ugyanazt írjátok tovább mint addig XD
"Csupa olyan példát hozol fel, amivel a magyarok nem tudnak mit kezdeni.
Valaki a fáradtságot sem vette megnézni a hivatalos DealShaker és a DealShaker facebook oldalakat amiket linkeltem ;) Mint írtam... de a szövegértelmezés még mindig nem megy.. Miért van az.. hogy a magyarok.. ami fel lett pakolva magyar kereskedő által.. azonnal elkapkodták mind egy szálig és ez ott van fent bizonyíthatóan? Szóval kímélj meg a szánalmas véleményeidtől és a hasraütéseidtől ;)
"Ugye nem azt ígérték, hogy bulgáriában vehetsz vele autót (amúgy az is kamu volt), vagy hogy vietnámban hajgumit, esetleg Oroszországban telket?"
Én továbbra is óvatos lennék a kamu kijelentéseiddel, miután a saját arcodba is képes vagy hazudni. Az nekem ne tegyen ilyen kijelentéseket aki letagadja a saját hazugságait amikor szembesítve van vele ;)
Kb az elejétől fogva kérem, de azóta sem lett bemásolva.. nem nem a pénz fogalma, arról már letettem, mert tökéletesen bizonyítja hogy még azzal sem vagytok tisztában és úgy tépitek a szátokat XD
Szóval mutasd meg. Azt a kijelentést Dr. Ruja-tól, ahol bármit is ígért de főleg azokat amiket mondasz!! Főleg azokat a szánalmasan gyenge erőltetett benyögéseiteket amiket próbáltok ráhúzni a cégre.
"Mert minden beetetés csak a meggazdagodásról, a korlátlan elfogadásról valamit az átválthatóságról szólt."
Sose mutatod meg hogy Dr. Ruja hol és mikor ígért ilyesmit ;) Ez valahogy mindig elmarad.. Megmutatnád végre? ;) Mert amíg nem mutatod meg addig ez a kijelentésed is csak annyit ér mint az előző 101 oldalon. Semmit.
"Ezt mar mindenki felfogta."
Álmodban kispajtás ;) Nézd meg a DealShaker facebook oldalakat amiket belinkeltem, a !-hivatalosakat-! és nézd meg hányan vásároltak és miket ;) Tudod.. azért bővül.. és fejlődik.. mert senki se használja.. a logika is elég nagy hiányosság nálatok XD
"Hiába görcsölsz már ezen, minden tény ellened szól."
Vicces hogy még mindig ezt írod, hogy még lassan 5 év elteltével is ezt próbálod itt elhitetni XD Szerinted elképzelhető, hogy a következő 100 oldalban igazad lesz? XD Abból kiindulva milyen ember vagy te meg a másik delikvens, ennek az esélye nem csak közelít a nullához, de már mínuszból is távolodik tőle XD
"Nyolc éves gyerek szintjén van az összes érvelésed..."
Bárcsak méltó ellenfelek lennétek 8 éves személyemnek XD Bárcsak én is elmondhatnám hogy 8 éves szinten vagytok, de az ovi kicsit lejjebb van.
Nem baj, neked már a bukás is győzelem, kinek hol a szint ;)
Lássuk csak történt-e jelentős változás mint ahogy azt már lassan 5 éve próbáljátok elhitetni itt,... nem, semmi.. még mindig működik és tárva nyitva a Szófiai központ meg az összes többi kisebb is a világon,.. a DealShakeren és a Onelife-on is egyre több a kereskedő és a felhasználó,.. A coin továbbra is 42 eurót ér,.. ja és még mindig egyre több a magyar ajánlat amit a magyarok szétkapkodnak ;)
Szánalmas mennyire mellébeszélsz már kínodban.
A coin nem ér semmit.
A 42 eurós ár kamu, sehol sem váltják be ennyiért.
A kacatséker a hozzád hasonló szerény értelmi képességgel megáldottaknak van.
A onecoinos agymosás nálad 100%-os volt.
Engedd el, csak magadat égeted szénné, már ha ennél lehet jobban... :D
"Szánalmas mennyire mellébeszélsz már kínodban."
Nem én nem teszem be az állításaim mögé a bizonyítékokat ;) Én rendszeresen alátámasztom, de amikor én kérem akkor semmi bizonyíték, csak fröcsögés meg pszichológia XD Mint most is ;)
Megint állítasz mindenfélét amikor meg kérem hogy támaszd alá, mutasd meg, akkor meg.. adod magadat.. a nagy semmit ;) Sehol semmi amivel alátámasztod az állításaid.. szomorú XD
"A coin nem ér semmit. A 42 eurós ár kamu, sehol sem váltják be ennyiért."
Attól eltekintve, bár lényeges info, hogy olyan ember vagy aki a saját magad által írt hazugságokkal szembesítve is először letagadja hogy nem írt olyat, aztán letagadja hogy ő írta,.. A pénzt fogalmát másold be szépen ide mert addig minden egyes alkalommal magadat minősíted ezekkel a kijelentéseiddel ;) A coint pedig egy olasz cég pontosan 42 euróért váltja be és kerül az értéke mastercard-ra ;) Bukta van kispajtás, nem szimplán, nem duplán, nem triplán ;)
"A kacatséker a hozzád hasonló szerény értelmi képességgel megáldottaknak van."
Ezt nekik is megpróbálnád elmagyarázni? XD Tudod a facebook népe, ahol már mindenki tudja XD A globális rendezvények résztvevőinek is megpróbálnád elmondani? XD Ők se tudják még hogy igazad van XD A cégközpontba is bemasírozhatnál elmondani mert nekik se esett még le a bölcsességed XD
Mint mondtam.. az az ember.. aki a saját maga által írt hazugságokat is letagadja amikor konkrétan szembesítik vele,.. annak mennyit ér a szava? ;) Nem zavar egy picit sem, hogy lassan 5 éve írod ezeket? XD
"A onecoinos agymosás nálad 100%-os volt."
Ezt bóknak veszem ;)
"Engedd el, csak magadat égeted szénné, már ha ennél lehet jobban... :D"
Lassan 5 éve én hajtogatom hogy vége, mi? XD Meg amikor letagadjuk a saját írásainkat, mi? XD Meg nem hogy azt se tudjuk mi a pénz, de még a fogalmát se tudjuk bemásolni egy kriptodevizás témában, mi? XD Amikor minden törvény a centralizált kriptodevizákat támogatja, mi? XD Hol vannak az általatok belinkelt országonkénti ellenőrzések a céggel szemben meg szerverlefoglalások eredményei, mi? XD Hol van amikor Konstantinnal próbáltátok igazolni magatokat, mi? XD Hol vannak a bizonyítékok az állításaidra, mi? XD Ha annyira biztos vagy válaszold már meg, hisz ez neked ezek szerint semmiség ha ennyire tudod a frankót, mi? XD
Áh ezekre se kapok válaszokat majd csak további fröcsögést.. és még én beszélek mellé kínomban.. cuki XD
Nem tudom eldönteni hogy inkább szánalmas mint undorító, vagy fordítva.
Szóval ahhoz képest, hogy ti minden alkalommal elmondjátok hogy nem fogadják el, nem ér semmit, már mindenki tudja csak én nem,.. ahhoz képest én vígan be tudom írni hogy:
Még mindig működik, a cég, a coin, minden :) Érdekes, a múltkor még azt is belinkeltétek hogy éppen kipakolják a központot.. Tudjátok, amikor az értékes számítógépek helyett a képeken fotelek meg régi székek voltak XD Pedig úgy drukkoltatok hogy most tényleg vége XD Felsülés volt részetekről az is. Ja most jön majd a magyarázkodás hogy ti sose mondtatok olyat hogy kipakolják, csak.. belinkeltétek a cikket ami szerint éppen akár kipakolás is lehet folyamatban.. XD
Napról napra több a felhasználó és a kereskedő a DealShakeren, még a magyar kereskedő is, ezt bárki ellenőrizheti aki hajlandó kettőt kattintani is és nem csak a hasára ütni ;)
A Coint stabil áron, 42 euró értékben fogadják el.
Ugyan nincs kint még a tőzsdén, de máris több mindenre lehet használni mint a Bitcoint, amit viszont csak spekulációra.
Az Unió a centralizált coinokat támogatja. Mily meglepő.
Egy olasz cég a Onecoinnal együttműködve MaterCardot bocsájt ki, ami arra hivatott hogy át tudjuk váltani a coinok egy részét és mint euró tudjuk költeni, ha a DealShaker nem elég jó ;)
Augusztusban globális rendezvény lesz itt a szomszédban, Bukarestben, nem akármilyen nyereményekkel, mint luxusyacht, két Dubai apartman, 1 BMW, 50 macbook, 50 okostelefon és még sok más, amit hiába írnék ide, nem értené aki nincs benne ;)
A cég létrehozta hivatalos DealShaker facebook csoportját és youtube csatornáját. Valami akkor nem stimmel a hírekkel hogy leáldozott meg nem működik ;)
A cég a saját termékéért ami az oktatás 50%-ban elfogadja a saját coinját úgy, hogy nem emelt árakat! Jaj de nagyon kifogásolták ezt is hogy akkor miért nem fogadja el a saját érméjét.. Nahááát... XD
Szóval.. hol is vannak azok az eredmények amiket több országban indítottak hatóságilag? Meg hol is van a szerverlefoglalások eredménye? Meg hogy Konstantin mégsem bűnös nem akármilyen helyen mint az USA-ban kimondva? Lehet tippelni ;) Nem tudom ki hogy van vele, de ennyi év elteltével, ennyi ellenőrzés után és ennyi.. sárdobálás után,.. csak a vak nem látja hogy ez a cég legális cég, a coin pedig életképes, sőt, kereskedők és vásárlók használják az egész világon. Mert ha már olaszoknál benzinkúton elfogadják, Ausztráliában meg élelmiszerboltban,.. az már nem csekélység ;) Bár vannak akik ezek ellenére azt állítják hogy senki nem fogadja el, hogy az ajánlatok kamuk, semmit nem ér és még a facebook is tudja sőt a youtube kommentelők is csak mi nem XD
De igazán, ciki kérdések tudom én, de mindegyikre választ várok a kedves sárdobálóktól és ha érdemben bizonyítékokkal alátámasztva nem tudnak rá válaszolni az egyet jelent: Szájtépő kis senkik ;)
- Hol vannak az országokban elindított vizsgálatok eredményei amivel megvádolták, miszerint a cég illegális és piramisjátékot űz? Várom az olasz, német, svéd, norvég, bulgár dokumentumokat ahol kimondják hogy illegális, hiszen ezeket a vizsgálatokat még 2015-ben indították és 5 év alatt azért illő lenne vmi eredmény ;) Vagyis.. az eredmények mind megvannak csak azok engem igazolnak, de kíváncsi vagyok nektek van-e bármi hivatalos bizonyítékotok (a facebook blogokon, behindmlm-en és youtube kommenteken kívül) arra amit mondtok ;)
- Hol van a szerverlefoglalás eredménye, miszerint olyan bizonyítékot találtak, hogy nincs blokklánc?
- Miért nem zárták még be hatóságilag a központot Szófiában ha igaz minden amit mondtok?
- Miért engedték el Konstantint 1 év meghurcolás után ahol nagyon rá akarták bizonyítani az USA-ban, ha amúgy szerintetek bűnös és a cég is az miközben azóta is működik a cég?
- Hol vannak azok a videók, amikben Dr. Ruja az alapító bármilyen ígéretet tesz gyors meggazdagodásra, vagy hogy fő célja az exchange, vagy bármi hasonló? A fő alapítótól akarom hallani ;)
- Miért nem másoljátok be ide egy az egyben a pénz fogalmát? Nem a linket, hanem magát a definíciót. Talán azért mert az első két sorból kiderülne hogy nullák vagytok a témában? Jah.. Pontosan ezért ;)
- Miért került le a kamu adathalász felhívás már a OneLife és a DealShaker oldalakról ha annyira illegális lenne?
- Miért van fent egy adathalász figyelmeztetés az xcoinx oldalán ami bár a Onecoin tulajdona, de semmilyen adatot nem lehet megadni, se belépni, se regisztrálni, se még egy sütit se elfogadni se semmit nem lehet rajta csinálni mert konkrétan egy háttér és egy fejlesztés alatt szöveg található rajta? :D
Miért fogadja el a cég a saját maga által kibocsátott coinját a saját maga által kínált termékekért?
Oh.. van még megannyi ciki kérdés rátok nézve amit feltettem még korábban de egyre sem jött érdemben bizonyítékokkal alátámasztott válasz.. Csak vélemények.. hasraütések.. behindmlm.. (látom mindegy nektek hogy a főszerkesztője ellen eljárás indult már nagyon rég XD A honlapjuk is nagyon.. komoly XD),.. meg facebook blogok.. meg youtube kommentek.. meg erőtlen beszólások tőletek XD
Itt a remek alkalom, villantsatok valamit, ami hivatalos és nem cikk.. blog.. vagy komment.. ;)
Sehol egy hivatalos alátámasztás részetekről. Dehát mint mondtam.. mit várjunk olyanoktól akiket ha szembesítenek a saját általuk leírt hazugságokkal egy az egyben kimásolva dátummal, még azt is letagadják.
Szóval ha esetleg véletlenül.. kedves szájtépő sárdobálók.. mégsem tudnátok válaszolni ezekre a kérdésekre hivatalosan alátámasztva,.. akkor kérlek áruljátok el, mire is alapozzátok a vádakat amiket írtok? ;) Ezekre válaszoljatok vagy meglátjuk ki terel és beszél mellé kínjában ;)
" [link] Ez a kemény nem a heroin:)"
... te meg betettél ide egy online meeting linket és írtál hozzá egy kommentet, amiből láss csodát... semmi nem derül ki.. megjegyzem.. így értetlenül pislogni mint ahogy most teszem akkor szoktam, amikor az utcán egy csöves olyan megjegyzést tesz,.. aminek igazából még az aznapi időjáráshoz sincs köze XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!