Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a bizonyíték arra, hogy a...

Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?

Figyelt kérdés
Mert nekem sokkal inkább tűnik egy sima piramisjátéknak, ami rágyúrt a bitcoin névvel való hasonlóságra.
2016. nov. 17. 18:35
 1011/1051 anonim ***** válasza:

Hiába is magyarázod a bizonyítványt, a jelenlegi állapotnak köze nincs az ígéretekhez.

Belesültél és kimászni sem tudsz belőle.

Szánalmas vagy.

Már minden onelife tag látja, hogy a király meztelen. Van még pár kőkemény szektás, akik szerint minden rendben van, de csak a látszatot igyekeznek fenntartani mert nagyon megsérülne az egójuk, ha bele kéne nézni a tükörbe...

2020. jún. 19. 14:40
 1012/1051 Mittudomain ***** válasza:
60%

Milyen ígérteteknek te nagyon okos? Mutasd már azt a videót ahol Dr. Ruja az alapító bármit is megígér azokból amiket állítasz. Én sültem bele? Nem tudsz válaszolni egy kérdésre sem XD

Akkor most a gyengébbek kedvéért.... szóval.. akkor figyelj XD Felteszem neked újra ugyanazokat a kérdéseket mint az előző oldalon és ha egyikre sem tudsz érdemben válaszolni vagy alátámasztani bármilyen állításod vagy vádad akár a céggel akár a Onecoinnal szemben hivatalos (nem blog, nem facebook csoportból, nem youtube kommentekből) forrásokkal, akkor nincs miről beszélni, dobálhatod a sarat továbbra is, tépheted a szád, de ennyi vagy.. nulla :) Egyre.. csak egyre válaszolj.. ha tudsz.. ;) De nem tudsz és közben megy a szájkarate.. Na íme:

- Hol vannak az országokban elindított vizsgálatok eredményei amivel megvádolták, miszerint a cég illegális és piramisjátékot űz? Várom az olasz, német, svéd, norvég, bulgár dokumentumokat ahol kimondják hogy illegális, hiszen ezeket a vizsgálatokat még 2015-ben indították és 5 év alatt azért illő lenne vmi eredmény ;) Vagyis.. az eredmények mind megvannak csak azok engem igazolnak, de kíváncsi vagyok nektek van-e bármi hivatalos bizonyítékotok (a facebook blogokon, behindmlm-en és youtube kommenteken kívül) arra amit mondtok ;)

- Hol van a szerverlefoglalás eredménye, miszerint olyan bizonyítékot találtak, hogy nincs blokklánc?

- Miért nem zárták még be hatóságilag a központot Szófiában ha igaz minden amit mondtok?

- Miért engedték el Konstantint 1 év meghurcolás után ahol nagyon rá akarták bizonyítani az USA-ban, ha amúgy szerintetek bűnös és a cég is az miközben azóta is működik a cég?

- Hol vannak azok a videók, amikben Dr. Ruja az alapító bármilyen ígéretet tesz gyors meggazdagodásra, vagy hogy fő célja az exchange, vagy bármi hasonló? A fő alapítótól akarom hallani ;)

- Miért nem másoljátok be ide egy az egyben a pénz fogalmát? Nem a linket, hanem magát a definíciót. Talán azért mert az első két sorból kiderülne hogy nullák vagytok a témában? Jah.. Pontosan ezért ;)

- Miért került le a kamu adathalász felhívás már a OneLife és a DealShaker oldalakról ha annyira illegális lenne?

- Miért van fent egy adathalász figyelmeztetés az xcoinx oldalán ami bár a Onecoin tulajdona, de semmilyen adatot nem lehet megadni, se belépni, se regisztrálni, se még egy sütit se elfogadni se semmit nem lehet rajta csinálni mert konkrétan egy háttér és egy fejlesztés alatt szöveg található rajta? :D

Miért fogadja el a cég a saját maga által kibocsátott coinját a saját maga által kínált termékekért?

Hajrá.. ha igazad lenne akkor mindegyik kérdést meg tudnád válaszolni és tudnál bizonyítékot mutatni, alá tudnád támasztani. Tudsz akár egyre is? ;) Ha nem akkor a kicsi szád lehet olyan lapos mint a Föld a laposföld hívők szerint ;) Kellemetlen tudom én ;)

2020. jún. 19. 18:17
 1013/1051 anonim ***** válasza:

A onecoinos Facebook csoportokban egyáltalán nem ez van.

Csak a köpködés, a pocskondiázás meg az anyázás.

Nem tudom te melyik bolygón élsz, hogy még mindig fasza dolognak tartod ezt... :D

2020. jún. 19. 18:39
 1014/1051 Mittudomain ***** válasza:
0%

A kérdésekre válaszolj amiket feltettem, nem tudsz olvasni? Vagy túl ciki? Minden állítást amire rákérdezek ti írtátok. Ha igazad van, tudsz válaszolni és alá is tudod hivatalos forrással támasztani. Ha nincs igazad, nem tudsz és nem is fogsz tudni nem hogy alátámasztani bármivel is, de még válaszolni sem. Ilyen egyszerű. De ha továbbra sem tudsz hivatalos bizonyítékokkal alátámasztott válaszokat adni sem te sem a másik, akkor ennyik vagytok.. nem különb egy facebook csoportos pocskondiázó sárdobáló anyázós köpködőnél. Ezen a szinten lévőket hívják csőcseléknek ;) Fáj az igazság tudom én.

De sajnos nincs időm minden nap erre rétegre, szóval majd beugrok megint valamikor a friss hírekkel. Addig kapsz időt, hátha alá tudod bármivel is támasztani az állításaid ;)

2020. jún. 19. 19:53
 1015/1051 anonim ***** válasza:

Nincs mikre válaszolni.

Döglött lóra tettél és vesztették.

De nyilván az összes onelife tag mind hülye mert egyik sem látja rajtad kívül, hogy mekkora nagy üzlet ez!

Szerintem szakadj le róla mert már nem is vicces ahogy kepeszkedsz, inkább szánalmas...

2020. jún. 19. 20:56
 1016/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Nincs mikre válaszolni."

A --nem tudsz válaszolni-- a kérdésekre és a "nincs mire válaszolni" között lényeges különbség van :D Ebben az esetben a nem tudsz válaszolni tipikus esete forog fenn. Majdnem 3 heted volt hogy alátámaszd legalább egy állításod és hogy megválaszolj legalább egy kérdést. Nem tetted. Ennyi vagy.

Majd ha tudsz válaszolni ezekre a nem éppen lényegtelen kérdésekre rátok nézve. Majd akkor számításba veszlek, addig maradsz a szánalmas szájtépő sárdobáló szinten ;) Fájdalmas lehet hogy képtelen vagy egy állításodat alátámasztani vagy megválaszolni ezeket.. pedig ha igazatok lenne akkor csípőből menne.. de úgy látszik nekifutásból se XD A kérdések ugyanazok.

Kellemetlen rátok nézve tudom én. Dehát mit van mit tenni, mit várunk olyanoktól akik a saját hazugságaikat is letagadják akkor is ha szembesítve vannak vele egy az egyben XD

Na majd jövök, addig is kellemes kínlódást és vergődést XD

2020. júl. 8. 14:27
 1017/1051 anonim ***** válasza:

Neki (alább a link) is kelett 5 év mire, rajött ara, amihez nekem 5mp elég volt a bemutató videóbol amit, annó kaptam.

[link]

De mittudomain egy véglény...

2020. júl. 25. 22:31
 1018/1051 anonim ***** válasza:
"Ingatlanos"
2020. júl. 25. 22:31
 1019/1051 anonim ***** válasza:

.. Láttam, hogy távolkeleten megint lehetett füstőlőt venni 50% coinért. Kelle ennél több bizonyíték?

Mastercardod megjött?..Telket azt nem vettél moszkva melett, még mindig 57 van, mint fél vagy másfél éve..nem fogy az ingyen luxus ház.. De nagyon jó hír "good mews" jött ki a csatornán , amiről szoktal linkelni. Hamarosan "open market" ..."exchange start".. :DD.. Neked vannak híreid baratunk?:)

2020. júl. 25. 22:40
 1020/1051 anonim ***** válasza:

"Ezekután biztos vagyok benne, hogy ez a mittudomén gyerek csak szimplán trollkodik és mindig is azt tette. Mert ennyire biztosan nem hülye.

Ti vagytok a hülyék, hogy ezt nem veszitek észre.

Ez már nekem is megfordult a fejembe...Ha így van akkor mi vagyunk tényleg a hűlyék és ő "nyert":)..De akkor is furcsa, neteges, hogy ezennélbezkedik

De nemhiszem.. Az a durva, hogy még mindig van nem kevés tag, aki meg van győződve, hogy nagyon jól járt és minden a terv szerint halad. És nagyon elégedett, hogy költheti a coinkáit. (= a duplára felárazott termék/szolgáltatás felét ONE ba fizetheti.) Ő inkább ezek közé tartozhat.

2020. júl. 25. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!