Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
Ja költitek. :D Az 5000$ dolláros kamerát megveheted úgy is a dealshakeren , hogy 3ezer oneban 12ezer dollárban... Mekkora deal. És mennyi olyan palimadár lehet mint te, sok like, 1 cupont már el is adtak:D
Az is költi a coinkáit mint te.
"Tőled olyan szinten nem várok értelmes hozzászólást, hogy el sem hiszed :D"
Hát igen!
Így kell eltáncolni kényes kérdések elől!
Ebben profi vagy!
Gondolom ez a gerinchiány hozadéka... :D
"Ja költitek. :D Az 5000$ dolláros kamerát megveheted úgy is a dealshakeren , hogy 3ezer oneban 12ezer dollárban... Mekkora deal. És mennyi olyan palimadár lehet mint te, sok like, 1 cupont már el is adtak:D
Az is költi a coinkáit mint te."
Érdekes... valahányszor belinkelsz valakit kiderül hogy hasonszőrű és annyira se vágja a témát mint ti ... pedig titeket elég nehéz felülmúlni :D Azt mondja hogy.. 104 oldal óta estek pofára, csak még nem vettétek észre :D Én mondom ha valami ennyire blokkolja az inputot, ne csodálkozzunk XD
"Így kell eltáncolni kényes kérdések elől! Ebben profi vagy!Gondolom ez a gerinchiány hozadéka... :D "
Azigen :D Lényegtelen igaz, hogy számtalanszor tettem fel kérdéseket hogy ha igazatok van válaszoljatok rá vagy bizonyítsátok és eddig 0 azaz nulla kereken zéró választ írtatok :D És még van képed ezt írni? :D Mondanám hogy hányinger az ilyen, de már régóta bebizonyítottátok és az egész világ olvashatja hogy nektek sajnos az elmével van nagy gubanc. Azon meg nehéz segíteni :D A véleményed köszönöm, megint nem sikerült érdemben hozzászólnod :D
De ha ennyire szeretnéd, bemásoljam egy az egyben újra a kérdéseket amikre semmiféle választ nem tudsz írni, sem hivatalos bizonyítékot mutatni? :D Hogy egyetlen állításod sem tudod alátámasztani olyan forrással aminél szerző is fel van tüntetve? :D Szeretnél ezen az az új 104. oldalon IS felsülni? :D Áh nektek úgyis mindegy :) Nagy baj az agybaj XD
Nem nekünk kell válaszolni, hanem neked.
Hol van ruja?
Hol az exchange?
Miért nem lehet semmi értelmes dolgot venni tisztán foskoinért?
Rajtad kívül miért tartja ma már szinte mindenki átverésnek?
Ez a hajó már elment, ne erőlködj!
Szállj le a döglött lóról mert úgy nem jutsz sehova... :D
"Nem nekünk kell válaszolni, hanem neked."
Hiába válaszolok egyem a szíveteket, ha képtelenek vagytok felfogni :D Egyszerűen nincs meg a kellő kapacitás hozzá :D
Nektek miért nem kell válaszolni? :D Ha én kérdezek valamit hogy támasszátok alá hiteles forrással amit mondtok, bizonyítékokkal, akkor nektek nem kell válaszolni? XD Azigen XD Degáz XD
"Hol van ruja? Hol az exchange? Miért nem lehet semmi értelmes dolgot venni tisztán foskoinért?"
Érdekes... már többször megírtam hogy a cég működése szempontjából nem igazán lényeges hol van Ruja. Ez olyan mintha azt kérdeznéd hol van Bill Gates.. vagy éppen hol van Trump... vagy Kis Géza a Mindegy Kft alapítója XD Valami értelmes kérdésed nincs véletlenül? Vagy csak ilyen semmitmondóakkal próbálod úgy beállítani mintha igazad lenne?
Hol az exchange: 1000x megírtam, most jön 1001x.. már tényleg unalmas.
Kit érdekel ha tudom költeni a coinjaimat, szállásra, kajára, olyan termékekre, amiket amúgy is megvennék? :D Na meg most már Magyarországon is felesbe megvehetek telket, vagy fizethetem a házam tetőfelújítását, vagy ha vennék egy újat akkor a tetőszerkezetét,... na mindegy ;)
Az hogy nektek ezek semmit nem érnek, az két dolgot jelenthet.. ennyire igénytelenek vagytok, vagy nincs pl házatok XD vagy az intézetben nektek nem kell ilyesmivel foglakozni, az a gondnok dolga.. XD
Megpróbálnám újra elmagyarázni hogy ez miért csak nektek fontos, de azoknak akik a pénz fogalmával sincsenek tisztában, teljesen felesleges erőfeszítés ;)
Na akkor most ti jöttök ;) Bár már a 101. oldalon is újra feltettem ugyanezeket, most megint csak ugyanazokat tudom :)
- Hol vannak az országokban elindított vizsgálatok eredményei amivel megvádolták, miszerint a cég illegális és piramisjátékot űz? Várom az olasz, német, svéd, norvég, bulgár dokumentumokat ahol kimondják hogy illegális, hiszen ezeket a vizsgálatokat még 2015-ben indították és 5 év alatt azért illő lenne vmi eredmény ;) Vagyis.. az eredmények mind megvannak csak azok engem igazolnak, de kíváncsi vagyok nektek van-e bármi hivatalos bizonyítékotok (a facebook blogokon, behindmlm-en és youtube kommenteken kívül) arra amit mondtok ;)
- Hol van a szerverlefoglalás eredménye, miszerint olyan bizonyítékot találtak, hogy nincs blokklánc?
- Miért nem zárták még be hatóságilag a központot Szófiában ha igaz minden amit mondtok?
- Miért engedték el Konstantint 1 év meghurcolás után ahol nagyon rá akarták bizonyítani az USA-ban, ha amúgy szerintetek bűnös és a cég is az miközben azóta is működik a cég?
- Hol vannak azok a videók, amikben Dr. Ruja az alapító bármilyen ígéretet tesz gyors meggazdagodásra, vagy hogy fő célja az exchange, vagy bármi hasonló? A fő alapítótól akarom hallani ;)
- Miért nem másoljátok be ide egy az egyben a pénz fogalmát? Nem a linket, hanem magát a definíciót. Talán azért mert az első két sorból kiderülne hogy nullák vagytok a témában? Jah.. Pontosan ezért ;)
- Miért fogadja el a cég a saját maga által kibocsátott coinját a saját maga által kínált termékekért?
Oh.. van még megannyi ciki kérdés rátok nézve amit feltettem még korábban de egyre sem jött érdemben bizonyítékokkal alátámasztott válasz.. most sem fog.
Nos akkor megmondom mi lesz.. megint jön a fröcsögés, személyeskedés meg hogy benéztem XD De érdembeli válasz bizonyítékkal alátámasztva a következő 10000 oldalon a részetekről nagyon durván saccolva ennyi lesz: nulla XD
A hajó elment beszólás.. lássuk csak.. 5 éve ugyanolyan unalmas XD Elsüllyedt a kishajód a fürdőkádban és beakadt a lemez? XD
Mondanám hogy nyugodtan égessétek magatokat továbbra is, de a felfogás nem az erősségetek.
Szóval.. Hajrá ;)
Amiket itt megint sokadjára leírtál, azok mar mind meg lettek cáfolva.
Értelmes dolgot tisztán a foskoinodért nem kapsz.
Fiat nélkül nem tudsz nyaralni sem.
Ezt mar rajtad kívül mindenki látja.
Amit leírsz az mind süket duma.
Ez a hajó elment... :D
"Amiket itt megint sokadjára leírtál, azok mar mind meg lettek cáfolva."
Érdekes én nem emlékszem rá..
Sajnálom de attól hogy ezt állítod még nem igaz, így nem cáfoltátok meg ;) Egyéni véleményeket írsz, a kérdésekre pedig oldalak óta szándékosan nem válaszoltok ;)
"Amit leírsz az mind süket duma."
Itt a bizonyíték arra amit mondok XD Egyéni... vélemény.. semmi több ;) Sehol sincs alátámasztva az amit mondtok. Mondani meg bármit lehet ;)
Még valami? ;)
Ne erőlködj.
Itt már senki sem vesz komolyan téged...
"GOOD NEWS" Januárban indul az exchange... Addig ne költs el 7000$-t+ értéktelen játékpénzt, az 5ezres kamerára dealshakeren.
Kicsi mittudomain :DDD... Kellemes ünnepeket
Nahát mégse lesz, most azt mondják:D
......
https://www.youtube.com/watch?v=YvExjDLA-zc&ab_channel=IgorS..
Gőzerővel haladnak amunkálatok. :D:D:D
Mindenestre ha lesz is belőle valami,.... ahogy megmpondtam neked, és ahogy a hozzászolásokban maga a beruházó is elismeri, onecoinért nem kap senki házat . :DD
Igaz, hogy azt igérték 2018-ban, de koncepciót változatttak.
Ügyes kis fogás volt.. Sok balfék onecoinos, megvette a telket rubelért, mert azthitte a házad majd coinért kapja.
Sikerült pár póruljártról még egy bőrt lehúzni... Megmondtam neked vagy megmondtam?... kicsi mittudomain
"az ingatlanos"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!