Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
"Jó! Látom te is érzed mi itt a gond."
Nagyon próbálsz fogást találni de nem megy :) Igen érzem.. az egyetlen gond a fejetekben van :)
"A kérdés csupán annyi, hogy mennyi az alkatrész. "
Kapálózz tovább :) Minekután nem túl nehéz elérni a 40% kedvezményt magánszemélyként sem, ezért lőttél magadnak egy hatalmas okoskodó öngólt :)
Tudod nemrég sürgős szervízre vittem a kocsit és előttem mutatták a monitoron mennyi az annyi, az ő kedvezményükkel. Vadidegenek is bevállalják számlával együtt mert a nagy pénz nem az alkatrész hanem a visszatérő ügyfél. De van aki ehhez is kevés hogy ezt felfogja.
"A lista áron adja vagy az 50% kedvezményével. Mert az én szerelőm igaz el kéri a 6-7000res óradiját, de a 200e listaárú alkatrészt 100ba fogja adni, amennyibe veszi. "
Ezt amúgy ki kérdezte :D Szóval ennyit az ismerősödről, mint mondtam, vadidegenek is 50%-al adják számlával és garanciával, de örülj azért magadnak, szerintem azt se tudod hol húz le :D
"És egyáltalán nem biztos, hogy te kevesebbet fizetsz majd amit én."
Mégis úgy állítod be mintha igazad lenne, pedig még te magad is leírtad hogy nem így van :) De azért légy büszke a szerelődre és érezd továbbra is azt hogy milyen fontos vagy neki, merthát 50%-al adja az alkatrészt.. mint jobb helyen bárki más XD Menj el szépen pár helyre ahol számlát is adnak és kérdezd meg mennyire gazdagodnak az alkatrészek árából XD De lehet hogy egy stabil ügyfélkör létrehozása fontosabb és a jó hír ;) Sebaj, megmutattad hogy ehhez IS hü... vagy :D
"Olyan ez mint az ingyen szállásod ahol csak a kaja kerűl annyiba, mint máshol a szállás + kaja. Érted? :) "
Oh nem tudtam hogy te voltál a pincér aki jobban tudja az árakat mint én aki ott volt :) Mutasd már meg kérlek mennyiért is ettünk akkor? ;) Mert a szád az elég nagy :) Tényleg nagyon cuki vagy amikor próbálod megmagyarázni :D
"A telkeidel meg hagyjál."
Miért is hagyjalak? Fáj? Hadd fájjon :)
"Senki nem látta ki vett ott, mitt vett ott, van e közmű vagy nincs. "
Senkit nem érdekel mit fantáziálsz :) Megint nagyzolsz, nagyot mondasz, ennyit tudsz. Megbuktál ingatlanosként IS, most ez a baj tudom én.
"Házak még csak rajzokon. Van egy weblap amit már egy vagy két éve is mutattál."
Tudod.. kedves.. "ingatlanos".. a házak először rajzon vannak, aztán épülnek fel nem fordítva ;)
Egy.. vagy kettő,.. oh ja igen, ne menjünk bele a részletekbe :) Ne kapálózz.. megbuktál matekból.. olvasásból.. írásból,.. és most mint ingatlanos IS leszerepeltél, lásd előző hozzászólásod :) A jaj hagyjál már a házakkal külön tetszett XD Mint valami ovis :D
"Semmi változással. 57 választható szabad telekkel.(1 éve is ennyi volt) "
Oh tényleg? Megmutatnád a bizonyítékot erre vonatkozóan? :) Vagy megint csak kinyitottad a szád.. jó nagyra.. de minek :) Nah? Lássuk vagy megint csak ideb.f.gtél valamit? :D
"A műholdról egyenlőre egy szántót látni a területen..."
Neked milyen hozzáférésed van a műholdhoz? RealTime? Megmutatnád, kérlek? :) Mikori is a műhold felvétel, elárulnád? :) Szerintem ne dicsekedj tovább a sok eszeddel ;)
"Erre térjünk vissza késöbb."
Nem nem, egyed szépen amit főzöl ;) Itt és most válaszolsz szépen az előző hozzászólásomra, mert ez amit most itt lenyomtál egy nagy rakás.. vergődés :)
"De ha lesz kőműves és ács, aki nem köti meg, hogy nála kell venni az anyagot akkor szólj, építkezni akarok."
Jajj tudjuk te mindent akarsz :D Meg feltételeket szabni is akarsz.. meg úgy legyen ahogy neked tetszik és neked jó.. de csak úgy jó és sehogy máshogy nem jó.. meg azt hogy igazatok legyen :D Túl sokat akarsz.. Akarni meg tudod hol kell.. XD
Óóó a másik delikvens, mi van lejárt a bünti a szép szóhasználataidért? :D
"Úgy tesz, mint aki nem érti az egészet. Valójában meg pontosan tudja, hogy úgy mennek a dolgok, ahogy mi itt felvázoljuk."
Ezen besírtam XD
"De már nem nyomja akkora vehemenciával, mint korábban."
Jaj nehogymár beállítsd a saját szájízed szerint :) Jah.. de.. pontosan ezt szoktad csinálni azt utána örülsz magadnak :D Tudod mit.. pont ezért nem írok már minden agymenésetekre :D Véletlenül sem azért mert egyrészt meguntam időt pazarolni olyan jelentéktelen senkikre akik okoskodással kompenzálják szánalmas életüket, akik azt sem veszik észre hogy ha csak hetente írok még jobban vannak alázva mintha minden nap reagálnék, akiknek két írásom között az agymenésük éppoly jelentéktelen mint ők maguk ;) Másrészt pedig semmiképp sem azért mert közben fontosabb az hogy rommá keressem magam az SP500-on :D Igazad van, tényleg nem ezek miatt XD
Milyen érzés, hogy tehettek bármit, mondhattok bármit, sose lesz igazatok? :)
"Lassan felfogja, hiszen minden hozzászólásával csak ront a saját helyzetén."
Jaj de bele akar magyarázni csak nem megy neki de éédes :D Nos.. Ti azt mondjátok átverés meg kamu,.. én meg sorra hozom az ellenbizonyítékokat ;) Jah.. ti azt nem fogadjátok el.. meg nem fogjátok fel.. meg kamu... jah.. hát az nem az én gondom :D
"Állandóan megégeti magát."
Felőlem :D Ha az igazság éget akkor megyek veszek naptejet meg aloe verát :D
Pedig hogy arcoskodtatok hogy eljöttök az expóra fikázni.. azt láss csodát.. közelében sem voltatok.. miért nem lepődöm meg.. :D Közötök nincs hozzá :D
Ezen is besírtam XD
"Pont most költözöm vidékre. Igaz nem 40 hanem 60 km-re vettem egy 4500nmes parkosított telket, 2db hibátlan házzal,dupla garázzsal, melléképületekkel, panorámás, fás, összközműves, patak csordogál a telek elött 20 mre, 150méterre tó. 0 szomszéddal"
Jajjj :D Pont most :D Apropó most jut eszedbe... XD Dupla házzal XD Éppen pont most... :D Micsoda.. véletlen XD
Unikornis tenyészet is van a közelben? XD Vízesés?... Instant szivárvány? Csak forróvíz kell hozzá XD Jah és annyira elszigetelt hogy ott már adózni sem kell ezt kifelejtetted XD Ez már annyira szánalmas hogy inkább csak röhögök XD Mindenesetre.. ha így lenne.. igen nagy szívességet tennél vele az emberiségnek :D
De nem fura amúgy?.. Amikor kereskedésről beszélek és hogy abból élek, akkor te nagy bitcoin mágus vagy és te is forexezel (igaz hogy 1 kérdésből kiderülne hogy hírből sem ismered), te már évekkel ezelőtt tudtad mit meg hogy kell bitcoinnál adni venni hogy jó legyen... Amikor hajókról beszélünk akkor is amúgy te vettél egy hajót, csak úgy átugrani horgászni a Dunán a Szentendrei szigetre.. (segítek, most jön az a rész hogy nem mondtál ilyet, majd én bemásolom majd te letagadod :D ) Amikor a házakkal szorítalak sarokba akkor pont most költözöl vidékre.. természetesen olcsóbban.. természetesen nagyzolással XD Jéé.. nem fura? XD Mindjárt leesek a székről XD Azt se tudja hogy parcellázás nélkül nincs közmű.. de azért ingatlanos XD .. mert akkor találomra behúzzák és ahhoz igazítják az utcákat, vagy mi? XD de .. oh istenem.. dupla ház dupla garázs, dupla szarvú unikornisokkal, mindezt természetesen olcsóbban XD Besíírook XD
Mivan, válaszolni nem szeretnél arra a sok csodálatos gondolatra amit összehordtál.. "ingatlanos"..? XD Vagy.. hagyjalak már a telkekkel meg házakkal tisztán Onecoinért? Mert.. mert.. jaj.. nincs kedved tudomásul venni? ja nem is.. mit szoktatok mondani? Nincs jelentőségee XD OMG XD
Nade akkor hírek továbbra is, merthát az idő még mindig nekünk dolgozik:
A Onecoin mint cég, a Onecoin mint érme továbbra is zavartalanul működik, költhető, egyre több elfogadóval és elég komoly ajánlatokkal már Indiában is, ahol legálisan használhatók most már a kriptodevizák. Az indiai ajánlatokon a DealShakeren már most meglátszanak ;) 70 % coinért földterületek vásárolhatók!
"Az EKB (Európai Központi Bank) aktív szerepet akar a krypto szabályozásban, nem fogja megakadályozni a privát megoldásokat" -> hm hm :) nocsak nocsak..
A kriptopénzek mostantól hivatalosan is pénznek számítanak Németországban. -> Nahát nahát.. BaFin.. a Onecoint is már jó ideje engedélyezték :)
Az eddigi expók, találkozók rendben lezajlottak (ilyen kis országokban mint Japán, Indonézia, Oroszország, Szlovénia, Ausztrália,..), most még jönnek ezek a helyszínek:
Kolumbia, április 4-5.
Moszkva, május 16-18.
További kellemes sárdobálást, hazudozást a gyűlölködőknek ;) Jövőhéten jövök, addig is.. .. írjatok sok olyat amit eddig is :D
Ha valóban úgy van, ahogy állítod, akkor nem értem miért nem lehet az alkatrészt is oneba fizetni. A munka rész is ugyanúgy rengeteg anyagi ráfordítással is jár.
Ha lesz időm kérek egy árajánlatot és ez a kérdés eldől.
Persze az sem zárható ki, hogy a szerelő is a one akadémián végzett közgazdász:)
A saját példámat hoztam fel a telekáras kérdésedre, de akármennyit lehet felhozni az Ingatlan.com rol. A lényeg, hogy fogalmad sincs, ahogy nekem sem, hogy mi ott a reális nm-ár vagy mi nem. Kár itt bármilyen számokkal dobálózni.
A műhold valóban nem real time. Meg jegyeztem, hogy semmi sem látszik ott. Próbáltam utánnajárni, de semmit sem találtam ami alátámasztaná, hogy épűl ott bármi is. De ha már egy dubaihoz hasonló város látszana ott, az is mitszámítana? Megint a lényegről terelsz. Van bárki aki átvette a oneval kifizetett házát???! Nincsen! Akkor addig nem értem mit akarsz ezzel bizonyítani. Klarev is felrakott többezer autót, aztán szépen nem kapott senki belőle :D
Emlékszem, hogy 57 telek volt. Lehet nem egy éve, de mindegy. Összesen 200 van kb. Ahogy állítod, verhetetlen áron, mondhatni ingyen házzal. És 3 év alatt nem tudták még eladni? Ha 57 volt ha nem. Persze a "kedvezményes" kutyaeledelt azt 3mp alatt kapkodják szét, ahogy megnyílik az ajánlat, de az ingyen luxus ház az nem nagyon akaródzik fogyni. Lehet csak nekem furcsa. Én mégis inkább azt javaslom, hogy hagyjál a telkeidel. Legalábbis egy darabig, majd még beszélünk róla.
Minden esetre szerettem volna megkeresni a ház ajánlatokat dealshakeren, de sajnos semmilyen onecoin hoz köthető weboldal nem akar épp működni:(
"Ha valóban úgy van, ahogy állítod, akkor nem értem miért nem lehet az alkatrészt is oneba fizetni. A munka rész is ugyanúgy rengeteg anyagi ráfordítással is jár."
Jaj de próbálja valaki menteni az igazát :D Neked mindig van valami bajod.. igazából szerintem saját magaddal van. Figyelj és nyugodj meg.. nincs semmi baj ha sok mindent nem értesz, tanulással elég sok mindent meg lehet érteni. Az már viszont baj, ha megrekedsz egy szinten de azt hiszed értesz hozzá. Na az már elég nagy baj.
"Ha lesz időm kérek egy árajánlatot és ez a kérdés eldől."
Ha lesz időm.. XD 5 perc XD Egyem a szívét a kis elfoglalt "ingatlanosnak" XD
Kérjél.. mint a múltkor? Amikor neked fura módon mást mondanak mint nekem? Szerintem ennyi hazugság és szembesítés után kár lenne egy olyan szavára figyelni aki még a saját hazugságát is letagadja még akkor is ha a képébe nyomják ;) Majd szépen mindenki aki olvassa vagy érdekli felhívja ha akarja, szerintem bízd ezt az emberekre, főleg ennyi. .csalódás után amit itt produkáltál ;)
"Persze az sem zárható ki, hogy a szerelő is a one akadémián végzett közgazdász:)"
Persze az sem zárható ki hogy nagyon de nagyon de nagyon nem érdekel mit gondolsz :D
"A saját példámat hoztam fel a telekáras kérdésedre, de akármennyit lehet felhozni az Ingatlan.com rol."
Na és hogy vannak az unikornisok?.. Mondom.. nem fura?.. Amikor azt írtam forexezek, akkor te nagy bitcoin mágus már évekkel ezelőtt megmondtad a tutit és szétkerested magad rajta..
... amikor hajót hozok One-ért, akkor te vettél egyet csakhogy átugorj a szigetre horgászni.. természetesen olcsóbban XD ...
... amikor tisztán Onecoinnal fizettük a szállásunkat akkor te hozol egy helyet ahova elvitted az egész családot, csak tiétek volt az egész placc, sehol máshol senki, és mennyire király volt sokkal jobb mint a miénk, pedig ott se volt benne az árban a kaja és kiderült hogy egymás mellett több bérelhető ház van akik ugyanazt a pici pancsoló medencét használhatják mint ti XD ...
... amikor ingatlant hozok ahol a telek nevetséges áron van a ház pedig nekünk One-ért fizethető 100%-ban, akkor te mesébeillő feltételekkel vettél nem is egyet!! XD ...
... amikor autószerelőt mutatok akkor a tiéd természetesen annál is jobb! XD
Szerintem 60-as IQ alatt is meg lehet mondani ki vagy te.. aki azt is letagadja ha a saját írásával szembesítik és kiderül hogy saját magának mond ellen XD
"A lényeg, hogy fogalmad sincs, ahogy nekem sem, hogy mi ott a reális nm-ár vagy mi nem. Kár itt bármilyen számokkal dobálózni."
LOL XD Megnézted jobban azt a műhold felvételt? Nem tűnt fel igaz a sok település a közvetlen közelében XD Akkor vajon mennyit érhet.. :D
Kár számokkal dobálózni? Akkor tudod hol dobálózz? Az állatkertben a majomketrec mellett XD Ott nem annyira.. feltűnő.. XD
"A műhold valóban nem real time. Meg jegyeztem, hogy semmi sem látszik ott. "
Akkor minek jegyezted meg? Mert akkor még egyszer.. mikori is a felvétel? De te nagyon verted a melled XD Azt mindig ugyanaz a vége.. meghunyászkodás meg lárifári nem is úgy volt, nem lényeges, apróságokon lovagolok XD Annyira vicces téged minden egyes alkalommal sarokba szorítani.. Még jó hogy nem vagy boxoló, nem fogadnék rád XD
"Próbáltam utánnajárni, de semmit sem találtam ami alátámasztaná, hogy épűl ott bármi is."
Nem próbáltad eléggé.. Úgy látszik meghaladja a képességed.. ami odáig terjed hogy.. portfólió (bárkit megkérdezhetsz aki kicsit is tájékozott mennyire hiteles oldal),.. behindmlm (lol.. no comment kategória),... meg a noname senki blogírók XD
"De ha már egy dubaihoz hasonló város látszana ott"
Asztasúlyos XD Lenni kicsit hatalmas gond ott fent? XD
"az is mitszámítana? "
Jaj de aranyos ahogy hárít, menekül, .. lárifári ügye? XD Mit számítana, akkor se lenne igazam ha dubai méretű település látszódna ott, akkor se érne semmit a coin XD Ehe.. XD
"Megint a lényegről terelsz. Van bárki aki átvette a oneval kifizetett házát???! Nincsen! "
Honnan is veszed az információdat és ezáltal a kijelentésed hogy nincsen? Abbahagyhatnád a saját magad lejáratását..
Talán.. ha kinyitnád a szemeidet.. tudod amivel olyan jól tudod olvasni a behindmlm-et XD Nézd már meg a folyamatokat légyszíves mielőtt még azt hinnéd hogy most okosat mondtál ;) Menj fel szépen a honlapra, állítsd be az angol nyelvet, használj google fordítót ha az se megy és rögtön a főoldalon olvasd el hol is tartanak most a folyamatok ;) Aztán majd nézz bele a tükörbe és próbáld elviselni a látványt XD
"Akkor addig nem értem mit akarsz ezzel bizonyítani. Klarev is felrakott többezer autót, aztán szépen nem kapott senki belőle :D"
Mondod ezt te.. aztán bizonyítani megint nem tudod azt amit mondasz.. így megy ez ;)
Aztán majd keress rá mert most is fent van csak vigyázz mert folyamatosan elírod a nevét ;)
"Emlékszem, hogy 57 telek volt."
Az emlékezetedre inkább ne támaszkodjunk ha nem gond :D Hányszor... atyaég.. hányszor szembesítettelek olyannal ami az előző oldalon volt és még arra sem emlékeztél XD Szóval a memóriád kis jóindulattal mondhatjuk hogy.. najó nem mint az aranyhalé, attól talán kicsit jobb XD
"Lehet nem egy éve, de mindegy. "
Végülis.. mindegy.. XD Jah.. nem számít.. lényegtelen XD
"Összesen 200 van kb. "
Kb.. XD De nem ez a lényeg.. ez végülis mindegy.. lényeg hogy ne tereljünk arról hogy csak kb, igaz? XD
"Ahogy állítod, verhetetlen áron, mondhatni ingyen házzal."
Nem állítottam hogy verhetetlen az ár kicsi "ingatlanos". Azonban megjegyeztem, hogy Moszkvától ami az egyik világnagyhatalom fővárosa.. szóval ettől a piciny falutól 40 km-re, 400ezer Forint / 100 négyzetméter nem is olyan.. drága.. ha azt nézzük hogy idehaza.. ezen jelentéktelen kis földrészen.. kicsit .. sokkal drágábban kapni ;)
Ingyen házzal? Igen az stimmel. Ja de csak nekünk, annak nem akinek nincs Onecoinja, ezt elfelejtetted hozzátenni.
"És 3 év alatt nem tudták még eladni? Ha 57 volt ha nem. Persze a "kedvezményes" kutyaeledelt azt 3mp alatt kapkodják szét, ahogy megnyílik az ajánlat, de az ingyen luxus ház az nem nagyon akaródzik fogyni. Lehet csak nekem furcsa. "
Tényleg.. véletlenül se.. a legcsekélyebb mértékben se zavarjon össze a tudat.. hogy 2018. Augusztusában indult a projekt. Mivel is?.. tervezéssel. Ez végülis a főoldalon, rögtön a kezdőlapon is ott van, de úgy látszik eddig nem terjed a felfogásod.. Szóval 2018. Augusztusban indult. Az 2 általános iskolai végzettséggel is.. egy picit kevesebb mint másfél év. Iratkozz be napközibe ha ennyire nem megy az alap matek sem. Szóval én kérek elnézést, ha másfél év alatt a tervezés megkezdésétől számítva még nem épült fel egy kisebb falu :)
Mert az összes tagnak csak és kizárólag Moszkva melletti telek és ház kell, semmi más egyéb? XD Szerinted.. elég ha csak tippelsz.. Én miért nem vettem? Pici segítség.. ritkán járok arra.. úgy kb.. 20 évente 1x.. Sajnos nem beszélek még oroszul.. Nem csak tőlem függne a költözés... nincs rá szükségem mert minden megvan itt is... szóval.. lehet hogy egy ilyen helyhez kötött ajánlat nem kell az összes tagnak?.. nos?.. tipp? XD
"Én mégis inkább azt javaslom, hogy hagyjál a telkeidel. Legalábbis egy darabig, majd még beszélünk róla."
Hagyjál.. egy darabig.. mint valami óvodás XD
Én meg mégis inkább azt mondom.. hogy újfent felsületted saját magad. Van ez így, nade hogy folyamatosan,.. Na az már ciki.. De van még bőr, óó bőven van még ;)
"Minden esetre szerettem volna megkeresni a ház ajánlatokat dealshakeren, de sajnos semmilyen onecoin hoz köthető weboldal nem akar épp működni:( "
Én is sok mindent szerettem volna, de érdekes módon nekem ez amit írtál sikerült. Be tudok lépni a fiókomba és a DealShakere is ahol el tudom költeni a coinjaimat.. Szóval nem igazán értem mit szomorkodsz, de így működtök ti, benyögtök vmit ami nem igaz. De mit várjunk olyanoktól akik végighazudják az egész témát és amikor szembesítik őket vele hogy még saját maguknak is ellent mondtak, akkor még le is tagadják :)
Ja hogy még mindig ott van a privát noname cég által pont a weblap upgradek után kitett figyelmeztetés ami jogtalan? Ennyi erővel a facebook elé is kitehetnék XD Ja hát ott van egy gombocska látod, hogy dissmiss.. na arra kell kattintani és bejön minden ;) De figy.. nem tőlem tudod.. XD
Na és lássuk mik a valós hírek:
Mint azt mindenki tudja, van egy járvány helyzet az egész világon, ami miatt péntek 13-án minden részvény nagyot zuhant és azóta is csökkenésben vannak.
Péntek 13-án:
- Apple -25%
- Tesla -43%
- Facebook -34%
- Netflix -21%
- Alibaba -20%
- Über -47%
- Twitter -35%
- Amazon -23%
Hajócégek:
Királyi karibi -77%
Norvég körutazás -79%
Karnevál -65%
Légitársaságok:
American Airlines -55%
Delta Air Lines -45%
United Airlines -58%
Olajcégek:
ExxonMobil -42%
Gazprom -32%
Royal Dutch Shell -49%
Chevron -30%
Tőzsdeindexek:
S&P -30%
Dow Jones -31%
A BTC még tavaly júliusban 12800 USD volt.. ami majdnem annak a fele amit 2017 decemberében elért. Idén február 13-án 10300 USD volt. Csupán 1 hónappal később 4400 USD-re esett le. Na ehhez az ingadozó árfolyamhoz lőjön be valaki kereskedelmi árakat :D Akkor mi is a BTC?.. csakmert fizetőeszköznek elég pocsék :D Na és mi van mögötte? Úgy látszik páran még bíznak benne :D
A Onecoin mint fizetőeszköz ezekhez képest 0 azaz NULLA % esést produkált nem csak most, de létrejötte óta. Értékét stabilan tartja, 30 euróért fogadják el a Kereskedők. Megbízható, globális fizetőeszköz. Ennyit arról, hogy csak az exchange számít ;)
A rendezvények természetesen a kialakult világhelyzet miatt napolódnak. Nem elmaradnak, hanem később kerülnek megrendezésre.
Japánban, Tokyóban megnyílt az első DealShaker bolt! Nem az első lépés, de mérföldkőnek mondható a sok lépés között amit a cég tesz előre. Ráadásul nem is akárhol.. a fejlődés szívében!
Nos lássuk csak..
Ha nem is autó, de azért elég szép summa részt lehet Onecoinban fizetni ezekért a gépekért :) Jéé.. ezt se vette le idő előtt.. Tudom tudom.. kettőt találsz olcsóbban és pont tegnap vetted meg, de ez majd csak 2 nap múlva jut eszedbe..
Csakhogy a használt gép nettó ára is több mint amennyiért One-al együtt összesen meg lehet venni ;) Igen kicsi "ingatlanos" a One részével miért is nem számolok? Gyere, számoljunk együtt.. A One kezdeti értéke 0,5 euró volt. Ez volt az az érték, amit a kibányászás után ért. De mi nem 0,5 euróért jutottunk hozzá hanem a töredékéért. Miért? Mert nem Onecoint vettünk. Aki később bányászta ki mondjuk 4,5 eurónál amikor tartott az árfolyam, azok se 4,5 euróért jutottak hozzá hanem a töredékéért, ha ragaszkodunk az elveidhez amik szerencsére tévesek, de csak a ti kedvetekért átszámítjuk az oktatási csomag árát a One-ra vetítve ;) Jah.. szóval ott tartottam hogy a töredékéért jutottunk hozzá.. most meg.. 30 euró.. egy coin.. az olyan.. 1500-2000%-os növekedés nekünk?.. Jöhetsz a matekoddal, bár megjegyezném mindenki előtt hogy az alap általános iskolai matek sem az erősséged XD "ingatlanos" XD
Ahogy ilyenkor mondani szoktam, további kellemes sárdobálást, mocskolódást, kritizálást, hazudozást, értetlenkedést és egyéb bénázást a honlapok megnyitásánál ;) Nemsokára újra jövök :)
Azért nem változott a foskoinod árfolyama, mert semmi köze a piachoz, mesterségesen határozzák meg.
Ezért nem lesz soha tőzsdén és ezért nem fogadja el senki korlátlanul.
Ez a helyzet nem fog változni.
Fényévekre van attól, amit ígért a bolgár bűnözői banda...
Kralev cars:DD
Ponnt egy coinos facebook csobortba láttam egy bejegyzést. Még ott is kiveri a biztosítékot. Eurot kérnek előre, úgy hogy sose tartanak be semmit:D.. Majd megkeresem..
"Azért nem változott a foskoinod árfolyama, mert semmi köze a piachoz, mesterségesen határozzák meg."
Neked úgy látom továbbra sincs közöd a pénzügyhöz, közgazdaságtanhoz :)
Elolvastad már a pénz fogalmát amit évek óta javaslok? :D Látszik hogy nem :D Kereslet, kínálat, megvan? :D Nincs? Nagy kár.. hogy akarsz így majd egyszer érdemben is hozzászólni végre?
"Ezért nem lesz soha tőzsdén és ezért nem fogadja el senki korlátlanul."
Most ezt úgy mondtad mintha igazad lenne és egyenes következtetést tudnál levonni.. a saját írásodból,.. a pénz fogalma nélkül XD Nah.. mondd csak el a pénz fogalmát szépen :) A definíciót.. Halljuk :) Hátha tényleg értesz hozzá csak nagyon jól leplezed XD
"Ez a helyzet nem fog változni."
Bocs elfelejtettem hogy ti a jövőt is látjátok XD
"Fényévekre van attól, amit ígért a bolgár bűnözői banda..."
Mit is ígértek? Megmutatnád? Hol és mit írt a cég, a vezetés? Mit is ígért Ruja? Tényleg mutasd már meg ha benyögted ide. Amíg a cég működik addig a bűnözői banda és más egyéb negatív kifejezés amit használsz törvénysértő magatartás és hitelrontásnak minősül.
Jah.. nem tudod berakni hogy szerinted miket ígértek.. mert ti így működtök :) Akkor egyáltalán mire alapozod azt amit írsz ha sosem teszed be a forrást, a bizonyítékot? Jaa hogy kinyilvánítod a véleményed.. hát azt lehet XD
"Kralev cars:DD Ponnt egy coinos facebook csobortba láttam egy bejegyzést. Még ott is kiveri a biztosítékot. Eurot kérnek előre, úgy hogy sose tartanak be semmit:D.. Majd megkeresem.."
Pont most, igaz? Pont és nem korábban.. nem később.. csak és kizárólag pont most ahogy belinkeltem :D
Azóta se volt időd előkeresni a facebookos vergődéseket, igaz? :D Bár azt mondtad eltűnt és azóta sincs fent de most hirtelen mégis megvan? :D
Halkan jegyzem meg.. ha bármi kifogásolható a kereskedőnél azt a vevők jelzik és a cég kitiltja a fenébe :D De semmi baj...
Nah.. most hogy megint eltelt bőven egy hét.. és még mindig ugyanúgy nincs igazatok.. a helyzet az, hogy bár nagyon szeretted volna hogy ne legyenek elérhetőek a honlapok azok még mindig elérhetőek, a cég működik, a felhasználók száma és a kereskedők száma folyamatosan továbbra is nő, sőt mióta minden árfolyam csak zuhan a Onecoin meg stabil azóta még nagyobb is az érdeklődés.
.. jöhetnek a további mocskolódások és sárdobálások, hamis és hazug hírek közvetítése, a hamis blogpróféták megosztása, facebookos vergődések benyögése :D
Hajrá, csak serényen serényen ;) Ne fogjátok vissza magatokat, elvégre is csak 98 oldalt kellene végre bizonyítanotok hogy tényleg úgy van ahogy mondjátok, mert amíg minden működik addig csak szájtépésnek hívják amit műveltek XD
Bizonyítva van minden, de veled nem lehet vitatkozni mert azokat az érveket, ami nem tetszik neked egyszerűen ignorálod.
Ez a részedről nem vita, hanem makacs ellenkezés.
Óvodás szint...
"Bizonyítva van minden, de veled nem lehet vitatkozni mert azokat az érveket, ami nem tetszik neked egyszerűen ignorálod."
Még az előző hozzászólásodban írtakat sem tudod bizonyítani akkor miről beszélsz? :D Egyszerű dolgot kértem.. azt amit állítasz, hogy ki mit mondott, bizonyítsd, mutasd meg, linkeld be, másold be, fotózd ki, bármi, csak támaszd alá amit írsz.. Dehát ez még egyszer sem sikerült.
Dehát.. továbbra is.. mit várjunk azoktól akik saját magukat hazudtolják meg és amikor a képükbe van tolva egy az egyben kimásolva még azt is letagadják XD
"Óvodás szint..."
Már megint az én beszólásomat nyúlod? Ennyire nincs saját gondolatod? :D
Szóval.. mivel azt állítod bizonyítva van minden de közben az elpőző hozzászólásodban írtakat sem tudod alátámasztani kijelenthetjük,.. hogy oltári nagy kamu ami írsz :) Nem csak most.. úgy általában ;)
Szóval ennyit rólad, hátha a jövőhéten már igazad lesz..
Apropó.. pénz definíciója? Azt be tudnád ide linkelni? :) Oooh hogy akkor felsülnél.. újra,.. ilyen az élet ;)
Igen ponmt most.
The Best of DealShaker (facebook csoport)
Március 12., 10:50 · (bejegyzés dátuma)
Itt megtaláltod a posztot.
A pénz fogalmával mit akarsz? Nem értjük. :D:d
A weblapk meg hol működnek, hol nem. Az elmúlt egy hónaban inkább nem. Ahogy pl most sem megy a onelife.eu
Örülgess a számlaegyenlegednek amit hol látni hol nem:D.. Vegyél markolót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!