Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a bizonyíték arra, hogy a...

Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?

Figyelt kérdés
Mert nekem sokkal inkább tűnik egy sima piramisjátéknak, ami rágyúrt a bitcoin névvel való hasonlóságra.
2016. nov. 17. 18:35
❮❮ ... 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 ... ❯❯
 931/1051 Mittudomain ***** válasza:

Ne felejts el fizetni, már csak 1 napod van a kedvezményes árig ;) Jajde kár hogy meg kell adnod az adataid ;)

"Meg fulladok:DD Még azért is fizetni kell, hogy kimehess az expora és otthagyhasd a forintjaidat?? :DD Van bőr a képünkön.. Mint a tiéden is.. Még mindig letudnak fejnibegybl kis pénzt azokról akik futnak apénzük után, nem hiszem el.. Vagy oneba is lehet a belépőt fizetni?.. Még nekik is az a csúnya forint kell? :D Nem baj, jó, hogy ki sem kell menni csak a dealshakert kell figyelni. 0 ajánlat lesz ahogy a többi expón is."

Anyám borogass XD nem voltál még se construmán se hasonlón, igaz? :D De az is jó hogy a dátumig meg a helyszínig eljutottál, de addig nem hogy belépő van? :D Jellemző, ekkora vakfoltokkal amik nektek vannak XD

Jó hogy ki se kell menni.. mivan beijedtél? :D Meg kell adni személyes adatot? XD Jujuj XD Kár hogy sokszor leírtam hogy az expókon lévő ajánlatok nincsenek fent az oldalon, de nem baj, ülj le egyes XD

Durván égeted magad XD Naptejet vegyél ha lesz az expón XD

Vagy.. akkor mégsem jöttök el?.. Jaj nem kell félnii.. nem fogom megtudni kik is vagytok.. tényleg neem.. nyugii ;) Ennyik vagytok.. szájhősök :D Beijedtetek egyből XD De gáz XD

"Vicces, hogy mindig mellébeszéléssel akarsz fölénybe kerülni."

Illeszd be az előzményt is ;) Vagy félsz szembesíteni saját magad? :D Vagy mert szerinted teljesen mindegy hány helyen működik? XD Mert te megmondod a tutit XD Mert az szent amit mondasz XD Még ha vélemény is az úgy van XD Lefordultam a székről XD

"Nem releváns, hogy hány országból elérhető a kacatséker."

Miért is? :D Csak egyszer.. egyetlen egyszer a 90 sok oldalból.. egyetlen egyszer magyarázd meg vagy támaszd alá .. bármivel.. akármivel.. amit mondasz :D 1x.. nem kell többször XD Bár 1 oldallal korábban se tudtad inkább egyezkedni kezdtél hogy jó akkor legyen döntetlen.. Nem kell megmagyaráznod amit mondasz vagy bebizonyítanod de legyen döntetlen.. Atyaég XD Röhögőgörcsöt kaptam XD

"Azt írtam, hogy ott nem lehet venni tisztán onecoinért korlátozás nélkül semmit."

Én meg rengeteg linket raktam be ide ahol meg igen :) Szóval tépjed a szádat nyugodtan, egyelőre nem én égek több mint 90 oldal óta XD De komolyan.. több mint 4 éve.. és több mint 90 oldal óta.. próbáljátok bebeszélni.. hogy nem működik.. én meg sorozatosan mutatom és bizonyítom hogy működik :) Nem hiszitek el hogy voltunk 2x is nyaralni?.. Érdekel ez egyáltalán szerintetek? :D Attól hogy nem szeretnétek hogy működjön, sajnálom de ha nincsenek idegek az arcotokban,.. ilyen vastag bőr alatt nem is csodálom,.. akkor nem érzitek hogy azt a számtalan pofára esést amit produkáltok XD

"Meg az is vicc, hogy belépőt kell fizetni! Szerinted ez normális dolog? Bemegyek valahova vásárolni és belépődíjat kérnek? Hát ez már a legalja kategória."

L-a-s-s-a-n í-r-o-m m-e-r-t t-u-d-o-m h-o-g-y n-e-h-e-z-e-n o-l-v-a-s-t-o-k....

E-X-P-O....

construma.. esküvő kiállítás,.. mi van még.. minden ilyen expóra beengednek ingyen .. ennyi eszed legyen.. bámulatos vagy XD Azt még neked áll feljebb XD Besírok XD Hallod még a wc-re se mehetsz el sok helyen hogy ne fizetnél XD Gondolkodjál csak egy nagyon picit mielőtt írsz bármit is XD Mert így közröhej tárgya vagy XD Icikepicikét.. gondolkodj.. mielőtt írsz.. a kedvemért.. tényleg csak egy ötlet.. mert így magadból csinálsz.. .. tudod mit.. nem szóltam, csináld csak tovább :D

"Minderre az lesz a "válasza", hogy "Be beeee...! Konstantin nincs is börtönben!" "

Lol.. dedó szint :D idézőjelbe akkor tegyél vmit ha úgy is van, mert ellenkező esetben valótlant állítasz :) A jogot ügye nem kell magyaráznom? :) Csak egy tipp ;)

"És ezzel már elintézettnek tekinti az egészet expós dolgot."

Nos.. ilyen megnyilvánulásom nem volt, de köszönöm az értelmi szinted bemutatóját :) Oviban elmegy ;)

"Igaz, szokás szerint köze ugyan nem lesz a témához, de hát ilyen a kognitív disszonancia... :D"

Aha :D Mondom én.. gyűljenek csak az oldalak ;) Nem én égek folyamatosan 4 éve, a sorozatos baklövések után.. mert a média.. mert a portfolio.. a behindmlm.. a noname blogíró.. XD

"Most tudtam meg, hogy még a questra world is működik. Csak éppen nem jut a pénzéhez senki évek óta:D.. Ott is vannak ugyanilyen elvakuktak. Rendszeresen töltik fel a videókat, hogy minden rendben lesz:) Detto ez megy a oneval is."

Nem értem mit keres ez a téma ebben a topikban, de mindegy :) Csak éppen a One-nál tudunk vásárolni, költeni és az általam felsorolt pici kis országokban is működik és számtalan youtube -on elérhető videó bizonyítja a több ezres tömegeket az expókon ahol eladók és vásárlók cserélnek árut, coint ;) Kihagytam vmit fő különbségként?.. Ja nem, ennyi asszem elég :)

Valljátok be őszintén.. élvezitek ha nyilvánosan megalázhatjátok magatokat és nevetségessé tehetitek magatokat :D Más ötletem már tényleg nincs erre amit műveltek :D

2020. febr. 12. 11:09
 932/1051 anonim ***** válasza:

A construma az kiállítás, nem börze mint a kacatséker expó.

A kacatséker sokkal inkább piac, ott meg nincs belépődíj.

Köze nincs a kettőnek egymáshoz, úgyhogy ez az érved is ment a levesbe.

A kacatsékeren továbbra sem lehet venni tisztán és korlátozás nélkül onecoinért semmit. Teljesen mindegy, hogy hány országból lehet megnyitni a weboldalt. A tartalom a lényeg.

Te egyetlen 100%-os ajánlatot sem linkeltél be soha mert amiket belinkeltél azokról mind kiderült, hogy vagy kamu, vagy valamilyen feltételhez szabták (exchange) az üzlet létrejöttét.

Az expón is ez lesz.

Tisztán onecoinért maximum baseball-kártyákat, ultrahangos medvecsapdát vagy léggömbhámozó késkészletet fognak majd kínálni de semmilyen értelmes dolgot.

Nagyjából ez a onecoin lényege.

Van egy csomó értéktelen pontod amivel semmit nem tudsz kezdeni.

Az exchange-re meg minden egybitesagyú úgy vár, mint a megváltó krisztus eljövetelére amire pontosan ugyanannyi esély van. :D

Megint szépen lealáztak mittudomka!

Nem unod még a faxerdőben tátott szájjal való rohangálást? :D

Vadász, vadász...! :D

2020. febr. 12. 11:29
 933/1051 Mittudomain ***** válasza:

"A construma az kiállítás, nem börze mint a kacatséker expó."

Nagyon ügyes vagy, lefordítottad az expót magyarra XD Egyedül sikerült vagy segítettek? XD Hallod ronggyá röhögöm magam rajtatok XD

[link]

Rohamot kaptam a röhögéstől XD

Pedig tényleg csak egy értelmező kéziszótár kellene neked XD

Expo (főnév)

1. Kereskedelmi vásár; nagyszabású kiállítás

2. Nagyszabású világkiállítás

Sikítok XD

"A kacatséker sokkal inkább piac, ott meg nincs belépődíj."

Ki kellett rohannom wc-re, mert már nem csak a könnyem folyik XD DealShaker EXPO XD Azt se tudod mi fán terem a coin, hogyan működik de elkezded megmagyarázni mi micsodaa, én komolyan fetrengek XD

"Köze nincs a kettőnek egymáshoz, úgyhogy ez az érved is ment a levesbe."

Sikíítok, komolyan XD ... és megmagyarázzaa, behalok XD Ez már fétis amit művelsz XD Imádod magadat nevetségessé tenni, ez már biztos XD

"A kacatsékeren továbbra sem lehet venni tisztán és korlátozás nélkül onecoinért semmit. Teljesen mindegy, hogy hány országból lehet megnyitni a weboldalt. A tartalom a lényeg."

Számtalan linket mutattam, az expókon is ott vannak a 100%-os ajánlatok, én ezek után nem tudok veletek mit csinálni, mondjátok csak nyugodtan, én orvost hívok mindjárt ennyi röhögés után XD

"Te egyetlen 100%-os ajánlatot sem linkeltél be soha mert amiket belinkeltél azokról mind kiderült, hogy vagy kamu, vagy valamilyen feltételhez szabták (exchange) az üzlet létrejöttét."

Jah, azokra a linkekre gondolsz amikre utána azt írtátok hogy kamu és nem hiszitek el? Meggyőző érv komolyan, durván szakadok a röhögéstől XD

"Az expón is ez lesz."

Még meg se rendezték de már tudja!! XD Bep...lek mindjárt XD Gyere inkább el, mert senki nem hiszi el a csoportban hogy létezel.. meg a másik XD Komolyan gyertek el, fizetem a belépőt, csak legyetek ott mert azt hiszik kamuzok, hogy ilyenek mint ti nem léteznek csak urban legend szinten XD

"Tisztán onecoinért maximum baseball-kártyákat, ultrahangos medvecsapdát vagy léggömbhámozó késkészletet fognak majd kínálni de semmilyen értelmes dolgot."

Jah.. meg szállást, ja de azt meg nem hiszitek el, de ha elétek teszem az ajánlatot is azt mondjátok kamu, meg ti írtatok neki.. meg felhívtátok.. aztán azt meg kötelező elhinni.. XD Komolyan fáj a röhögés XD

Hallod .. figyu már.. igazold már amit írsz.. akarok venni ultrahangos medvecsapdát a DealShakeren meg léggömbhámozó készletet is, linkeld már be, ha már ilyenek írsz csak találtál nem? XD Ekkora szívást öregem, értem én hogy imádsz hazudni és nem tudsz leállni vele, de mutass is már valamit XD

"Van egy csomó értéktelen pontod amivel semmit nem tudsz kezdeni."

Pontom! XD Milyen pontom? XD 1x te is bebizonyíthatnád vagy alátámaszthatnád amit írsz.. milyen pontom? XD De komolyan érdekel, mutass már egy pontot XD Pirosat.. feketét.. biztos levehetsz párat a faladról az oviban XD

"Megint szépen lealáztak mittudomka!"

Várj várj.. csak össze kell szednem magam XD Szénné égeted magad és beközlöd hogy lealáztak XD Huh asztasúlyos van baj XD Ehhez mennyi bites agysejt kell? XD

"Vadász, vadász...! :D"

Csukd be a szád vadász mert vmi kemény még kárt tesz a fogaidban XD

2020. febr. 12. 12:27
 934/1051 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=FdQHVLxcEgQ&t=166s

https://www.youtube.com/watch?v=LIsBag17EEk

Aha.. nincsenek fent dealshekeren. Nem úgy működik, hogy egy qr kód közvetlen a termékhez vagy a kereskedőhőz visz, ahol kiválasztod/megveszed az adott kupont!?

[link]

Ez sem az expora van feltöltve ugye?

2020. febr. 12. 12:28
 935/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Aha.. nincsenek fent dealshekeren. Nem úgy működik, hogy egy qr kód közvetlen a termékhez vagy a kereskedőhőz visz, ahol kiválasztod/megveszed az adott kupont!?"

Sosem hallottál még életedben nyitott és zárt ajánlatokról igaz? XD De még a helyi kód generálásról se sose XD inkább derítsd már ki mik azok a pontok mert tényleg érdekelnek, aztán ha megvan utána megtanítalak az alapokra jó? XD Ne állj le kérlek, ez jobb mint bármelyik poén oldal XD

2020. febr. 12. 12:34
 936/1051 anonim ***** válasza:

Nemtudom miért rejtegetik annyira a "tuti" ajánlatokat. Azokról senki sem tud csak a "belsősők", mint te. Ahhoz, hogy valami komolyabbb dolgora költhesd a coinodat, vagy egyáltalán láthass ilyen zárt ajánlatokat, pl moszkvába kell utazni. Mert sehol máshol nem lelni fel ilyeneket, nyomuk sincs. De akkor léteznek ilyenek, ..jól van megnyugodtatál..

Lehet aztán igazad van. Működik a coin, csak nem sokan tudnak róla. Kizárolag atagokon belül is egy szük beavatott kör:D ez a pár ezer ember jól elköltögeti egymásközött a párdollárbiliárd értékű coinkáját:D Szappankákra, ásványvízre, gagyi dolcegabbana táskára:D

Itt találni sok képet a mini expókról

[link]

A magyaroknak marad is marad a minibazásr:D szappanal, szörpel, farmernadrággal autós 100% molinók nélkül. De aztán lehet a pult alól árulják majd a lakásokat meg a teslákat, hajókat. De ahoz már nagyon belsősnek kell lenni :D

Örülök, hogy jól szórakozol:)

2020. febr. 12. 12:58
 937/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Nemtudom miért rejtegetik annyira a "tuti" ajánlatokat. "

A leírtak alapján kijelenthetjük hogy.. nem csak ezt nem tudod hanem semmit se tudsz XD

Picit.. erőltesd meg azt az agysejtet.. miért lehet vajon az, hogy egy expon megkapsz egy ajánlatot, a boltba ugyanazt megrendelve meg nem XD Remélem nem kapsz görcsöt ennyi agyalástól XD

"Azokról senki sem tud csak a "belsősők", mint te. "

Gyere el az expóra ;) Dehát valaki már beijedt mert nem csak hazug gyáva is.. Sorry akkor így jártál, gyárthatod tovább a kitalált véleményeidet XD

"Ahhoz, hogy valami komolyabbb dolgora költhesd a coinodat, vagy egyáltalán láthass ilyen zárt ajánlatokat, pl moszkvába kell utazni. "

Ótejóég, szerinted kit kell ezért beperelni? Meghát.. az iphone-ra is mekkora vámot meg plusz költséget rátesznek idehaza, szerinted írjak a cégnek hogy ez milyen aljas hogy csak az USA-ban vannak jó ajánlatok?... XD

"Mert sehol máshol nem lelni fel ilyeneket, nyomuk sincs. De akkor léteznek ilyenek, ..jól van megnyugodtatál.."

Miért, mindegyiken voltál? XD Előfordult már az életedben valaha is.. hogy sikerült alátámasztanod vmit amit mondtál? :D

"Lehet aztán igazad van. Működik a coin, csak nem sokan tudnak róla. "

Azok biztos nem akik még a saját bemásolt hazugságaikat visszaolvasva letagadják hogy nem írtak olyat XD

"Szappankákra, ásványvízre, gagyi dolcegabbana táskára:D"

Mivan, nincs mit beilleszteni? Írod a nagy kitalációid és nem tudod alátámasztani? Mondom érdekel az ultrahangos medvecsapda is meg a léggömbbhámozó is amit írtál XD

"Itt találni sok képet a mini expókról

[link] "

Ééérdekes.. a több ezres látogatottságú expókra meg azt mondod kamu.. szemorvos látott már?

"Örülök, hogy jól szórakozol:) "

Rajtatok? Van rá okom .. Eddig 94 oldalnyi okom van rá XD De ezek szerint tényleg örömöt okoz nektek ha ronggyá alázhatjátok magatokat nyilvánosan XD Tudtam én XD Hát ki vagyok én.. hogy megfosszalak titeket ettől az örömtől? XD

2020. febr. 12. 13:14
 938/1051 anonim ***** válasza:

Megegyzem pont egy olyan linket sikerült betolnom, amit már egy jó ideje kérek tőled. Beazonosítható magyar cégtől.

A leírás szerint 100% coinért lehet vásárolni, és semmi egyéb turpisságot nem véltem felfedezni. (leszámítva, hogy a linkben nemtudom mért 50et ír, de a hírdetésben egyértelműen 100at és, hogy 22.-én nyílik)

Nem autó vagy lakás, de összesen 920 one értékben raktak fel kupont, ami olyan 9 milió forint. Ez már korrekt. Ha valaki ennyiért elfogad coint az már nem az akki szappankákat árul 2000ft+coinért.

[link]

Kiváncsian várom, hogy elknek e a kuponok 22.én, mert erre biztosan lesz érdeklődő, vagy esetleg idő előtt eltűnnek.

Majd ránézünk.

2020. febr. 12. 13:55
 939/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Megegyzem pont egy olyan linket sikerült betolnom, amit már egy jó ideje kérek tőled. Beazonosítható magyar cégtől."

Kérlek.. ha én teszem be akkor meg kacat? :D Most duzzad a melled milyen ügyes vagy? :D Tudtad hogy ezzel igazoltad hogy hazudtál? Mented a menthetőt?.. Kértél te már nagyon sok mindent.. Amiket meg is kaptál, megmutattam, aztán jött a nem hiszem el kamu szöveg :D Amúgy annyira ügyes vagy, tőlem kéred és kiderül hogy képes vagy találni magadtól is?.. Aszta.. kapsz egy piros pontot.. csak hogy legyen mire hivatkozni a pontoknál XD

"A leírás szerint 100% coinért lehet vásárolni, és semmi egyéb turpisságot nem véltem felfedezni. (leszámítva, hogy a linkben nemtudom mért 50et ír, de a hírdetésben egyértelműen 100at és, hogy 22.-én nyílik)"

Jaj :D Nem véltél felfedezni turpisságot XD Lehidalok XD Add már meg a címed most már tényleg meg akarom simogatni a fejed XD

Figyu már.. az általam linkelt 100%-os ajánlatokra miért mondjátok akkor hogy kamu? :D Ha te találod oké, ha lén mutatom átverés? :D Ezt a képmutatást :D

"Nem autó vagy lakás, de összesen 920 one értékben raktak fel kupont, ami olyan 9 milió forint. Ez már korrekt. Ha valaki ennyiért elfogad coint az már nem az akki szappankákat árul 2000ft+coinért."

Lol... de szépen próbálod menteni magad :D Hiába, befürödtél és ezt hívják kétszínűségnek :)

" [link]

Kiváncsian várom, hogy elknek e a kuponok 22.én, mert erre biztosan lesz érdeklődő, vagy esetleg idő előtt eltűnnek. Majd ránézünk."

Szerintem meg pont nem fog azután se izgatni mit gondoltok XD Televan a DealShaker jó ajánlatokkal, 100%-os ajánlatokkal, az enyéimet azt a kettőt amit mindig mondok nem hiszitek el de az még mindig nem izgat,.. mi van még.. indul a meghunyászkodás? XD

Már majdnem halálra röhögtem magam pedig.. nem sok hiányzott XD Megnyugtatlak, egy komment nem törli el azt a több mint 90 oldalt ahol rommá égetitek magatokat ;)

2020. febr. 12. 15:41
 940/1051 anonim ***** válasza:

Össze vissza hadoválsz.

Sosem tudtál semmit belinkelni. Mindbe volt valami csavar amit megfejtettünk.

Ezek is kacatok, de nem elhanyagolható mennyiségben és tisztán coinért. De ez még ha meg is nyílik, nem fogja megoldani a onecoin problémáját. Az már elsűllyedt.

Az, hogy van egy marék ember aki olyan elvakult és elfogadja, az kevés. Szóval meghunyázkodásról szó sincs.

De minden esetre érdekes ajánlat, tényleg érdekel, hogy még nyílik e.

2020. febr. 13. 05:31
❮❮ ... 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!